merhaba arkadaşlar daha önce saç ekimi yaptırdım sonuçtan hiç memnun kalmadım ve çok pişmanım. aslında bana kellik yakışıyor o dönem ne olduysa kaşındım ve saç ektirdim. donör alanım zaten yetersizdi buna rağmen alım yapıldı. saçlar kısayken arkada fue ile alım yapıldığı belli oluyor(uzunken de belli oluyor gerçi). donör alanda alınan saçların yerinde, beyaz olan yerler benim kendi kafa derim mi yoksa fue yönteminin bıraktığı iz mi bunu anlayamıyorum. şimdi tüm saçlardan kurtulmak gibi bir topa girsem. ekilenler ve benim kendi saçlarımın hepsinden bahsediyorum, tek opsiyon lazer epilasyon olarak görünüyor. ancak bunu türkiyede yapan yer sanırım yok. yani kafa derisine lazer yapacak yer yok. ve oldukça acılı bir yöntemmiş. yurtdışındaki forumlarda okuduğum kadarıyla bunu yaptıranlar var ama acısı ve seans sayısının fazlalığı yüzünden buna pek yanaşamıyorum o yüzden. ama fue yöntemiyle kafadaki tüm saçların alınabiliceği sonuçta teknik olarak mümkün. sorum şu eğer fue ile bütün saçları aldırırsam, kafamda beyaz beyaz iz kalır mı yoksa tamamen pürüzsüz cillop bir kafam mı olur?
böyle bir şeye siz girişir miydiniz? eğer kellik size yakışsaydı ve kafa yapınız düzgün rapçi common gibi olsaydınız ? teşekkürler