Peki ekimden once minoxa alisan saclar zayiflamazmi
Bırakırsan evet zayıflar simdi minox da tansiyon ilacı var damarları genişleterek kan akışını sağlıyor bir süre sonra bu damarlar bir anda kasılabiliyor ve saçları dökebiliyor. Minox bırakanlarda ani saç kaybı oluyor zaten finasterid i bırakınca da dökülme bir süre sonra devam eder ama ani şekilde olmuyor hormonlar tekrar bir süre sonra etkisini gösterince. diğer bahsettiğim ise mınox dongüsü tabiri deniyor kesin olur mu hayır ama risk bırakıncada hızlı kayıp ve içinde alkol olduğu içinde saç derisinde dermatid gibi durumlara yol açabiliyor. Açıkcası ben pek sevmiyorum tabi kullanıp memnun olanlarda var. Forumda kullanıp bu tarz sorunları yaşayanlar var yaşamayıp memnun olanlarda.
Bazı durumlarda destekliyorum minox u mesala donör küsmelerinde hızlı toparlamasını sağlar genel kullanımda desteklemiyorum. Sen yurt dışındasın roğine köpük daha güvenilir bence onu kullanmayı düşüne bilirsin. Mantık olarak aynı ama daha güvenilir.
Bu ara da ilk ay kullanamam iyi oluşmuş ekim alanında pullanma yapar devam edeceksende edersin uzun süre kullanıyorsan kayıp yaşamamısımdır zaten bunu da belirteyim.
Finasterid etkili bir ilaç kullanıcaksan yeterli saçlarını korumanda.