Gönderen Konu: Saç ekiminden 10 yıl sonra saçların durumu  (Okunma sayısı 4217 defa)

gangnam90

• Full Member
Saç ekiminden 10 yıl sonra saçların durumu
« : 12 Temmuz 2020, 12:50:16 »
Başka bir splatformda saç ekimi yaptırım üzerinden 8-10 yıl geçen kişilerin ekilen saçların döküldüğünü anlattıkları yazılar okudum fotolarıyla. Hatta 5 yıl arayla aynı bölgeye 2 başarılı ekim yaptırıp üzerinden yine 5-6 yıl geçtikten sonra kel kalanlar da var. Fue’de saçlar güvenli bölgeden alındığına göre bu durum nasıl mümkün oluyor? Tekrar dökülecekse binlerce insan neden saç ektiriyor?

Konuyu bulamadım o yüzden açtım. Önceden açıldıysa da  affola

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Ynt: Saç ekiminden 10 yıl sonra saçların durumu
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2020, 13:04:16 »
Başka bir splatformda saç ekimi yaptırım üzerinden 8-10 yıl geçen kişilerin ekilen saçların döküldüğünü anlattıkları yazılar okudum fotolarıyla. Hatta 5 yıl arayla aynı bölgeye 2 başarılı ekim yaptırıp üzerinden yine 5-6 yıl geçtikten sonra kel kalanlar da var. Fue’de saçlar güvenli bölgeden alındığına göre bu durum nasıl mümkün oluyor? Tekrar dökülecekse binlerce insan neden saç ektiriyor?

Konuyu bulamadım o yüzden açtım. Önceden açıldıysa da  affola
Çünkü sorun saç köklerinde değil saçlı deri de eğer 200 yaşına kadar yaşasaydın ensende ki saçlar da dökülürdü (Aga su olanlar için eğer dökülme problemi yoksa dökülmez). Saçlar ekildiği zaman saçlı deri de dht yeniden aktif oluyor.  Tabi bu dediklerim finateride ya da başka bir etken ile tedavi devam ettirilmediği durumlarda geçerli. Bu yüzden hep derim eğer gençsen saç ekimi çözüm değil sadece tedavinin büyük bir ilerleme adımıdır.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

ENO7

• Full Member
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2020, 20:28:34 »
Zaten yıllardır bizlere yalan söylediklerini biliyordum çünkü dht yâda genetik degistirilemez ense donör bölgesinde sac dokulmeme sebeb-i  sürekli konuşup donör bölgesi masaj görmekte o yüzden o bölgeler de dökülme yaşanmaz

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2020, 20:39:48 »
Ekilen  Saçlar dökülmez    diyenler  ticari  kaygılar  içinde  oldukları  için    dökülmez   derler  Yaşam  39   saç ekim  uygunum ama     saç ekim  hep erteledim   kafamda  hala soru  işaretleri   var     açıkça   5  veya 10 sene  için  değermi    diye  düşünüyorum    çünkü    dht denilen  köpek  ☺   yine  saldıracak     saçlara   

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2020, 20:56:56 »
Ekilen  Saçlar dökülmez    diyenler  ticari  kaygılar  içinde  oldukları  için    dökülmez   derler  Yaşam  39   saç ekim  uygunum ama     saç ekim  hep erteledim   kafamda  hala soru  işaretleri   var     açıkça   5  veya 10 sene  için  değermi    diye  düşünüyorum    çünkü    dht denilen  köpek  ☺   yine  saldıracak     saçlara   
Medikal tedavi neden uygulamıyorsunuz hocam ? Yan etki mi gördünüz ?

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2020, 21:07:11 »
Finasterid    1 yildir kullanıyorum  faydasi  gördüm  bu yüzden  devam ediyorum ama  ömür  boyu  kullanamazsin hiç bir ilacı   

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2020, 21:08:59 »
Enteresanmış
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 12 Temmuz 2020, 21:30:09 »
Finasterid    1 yildir kullanıyorum  faydasi  gördüm  bu yüzden  devam ediyorum ama  ömür  boyu  kullanamazsin hiç bir ilacı   
Aynen bu yüzden Kalsifikasyon inflamasyon ve fibrosisi geri çevirmek çok önemli DHT baskılamak geçici çözüm.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 12 Temmuz 2020, 22:16:00 »
Aynen bu yüzden Kalsifikasyon inflamasyon ve fibrosisi geri çevirmek çok önemli DHT baskılamak geçici çözüm.
bunlari nasil geri ceviricez?

gangnam90

• Full Member
« Yanıtla #9 : 12 Temmuz 2020, 22:46:02 »

Hocam nasıl yapıcaz bunu? Başka başlıktaki iletini okudum. Pet şişe kullanmamak, soya içeren yiyeceklerden uzak durmak, alkol almamak... bunların büyük bölümünü uygulayıp yine de kel kalan insanlar var.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 12 Temmuz 2020, 22:57:13 »
Hocam nasıl yapıcaz bunu? Başka başlıktaki iletini okudum. Pet şişe kullanmamak, soya içeren yiyeceklerden uzak durmak, alkol almamak... bunların büyük bölümünü uygulayıp yine de kel kalan insanlar var.
O konu finasterid kullanıp yan etki görenler içindi tabi ki bunları yapınca keklikten kurtulamıyoruz. Saç dökülmesinin genel şeması diye bir konu aşmıştım orada bahsettim, daha da ayrıntılı konular açacağım.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 12 Temmuz 2020, 22:57:39 »
bunlari nasil geri ceviricez?
saç dökülmesi gelmek şeması Aslı konu da bahsettim.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #12 : 13 Temmuz 2020, 21:10:53 »
arkadaşım ektirdi. 8 yıldır maşallah ektirdiği saçlar dökülmedi

gangnam90

• Full Member
« Yanıtla #13 : 13 Temmuz 2020, 21:13:28 »
arkadaşım ektirdi. 8 yıldır maşallah ektirdiği saçlar dökülmedi
Arkadaşınızın yaşı kaç?

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 14 Temmuz 2020, 08:56:41 »
Ekilen saç dökülmez diye bir şey yok. Forumu inceleyen herkes az çok öğrenmiştir bunu.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram