Gönderen Konu: Saç dökülmesinin genel şeması  (Okunma sayısı 10203 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Saç dökülmesinin genel şeması
« Yanıtla #75 : 28 Temmuz 2020, 22:44:37 »
Etrafımda o kadar uzun süre finasterid kullanan yok. Ancak yan etkileriyle ilgili şunu söyleyebilirim DHT vücut için çok önemli bir hormon. Sadece cinsel yan etki olarak düşünme. Evet bende kullandım ancak bunu sadece 1 sene boyunca düzenli olarak agresif bir atak olarak kullandım şimdi zamanla azaltıp kullanmayacağım. DHT yle mücadele etmenin şu anda ki tüm yolları gösteren bir şema ve bu şemaya göre en güvenli yol dolaylı yodan 5ar inhibe etme kısmı.
Hocam dht trash bir hormon diyorlar cidden çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum bende

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 28 Temmuz 2020, 22:45:29 »
Etrafımda o kadar uzun süre finasterid kullanan yok. Ancak yan etkileriyle ilgili şunu söyleyebilirim DHT vücut için çok önemli bir hormon. Sadece cinsel yan etki olarak düşünme. Evet bende kullandım ancak bunu sadece 1 sene boyunca düzenli olarak agresif bir atak olarak kullandım şimdi zamanla azaltıp kullanmayacağım. DHT yle mücadele etmenin şu anda ki tüm yolları gösteren bir şema ve bu şemaya göre en güvenli yol dolaylı yodan 5ar inhibe etme kısmı.

Proscar bıraktıktan sonra yerine ne ekleyeceksin? Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve bir yan etki görmedim sanırım şuana kadar ve şöyle 3-4 sene kullansam fena olmaz diyorum kendime
Yaş 31. Evlenebilirsem belki o zaman bırakırım

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #77 : 28 Temmuz 2020, 22:57:45 »
Hocam dht trash bir hormon diyorlar cidden çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum bende
Bu şemayı illa ki görmüşsündür. Bu trash hormone olayını söyleyen genel olarak yabancılarda ki Kevin Mann gibi YouTube kanalları ve onunla aynı kafa yapısına sahip adamlar. Birazcık kalın kafalılar DHT ye çöp hormon diyebilmek için onu 0'ra indirip ömür boyu yaşamak lazım o zaman eğer hiçbir sağlık sorunu çıkmaz ise o zaman DHT ye çöp hormon diyebiliriz.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 28 Temmuz 2020, 23:01:36 »
Proscar bıraktıktan sonra yerine ne ekleyeceksin? Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve bir yan etki görmedim sanırım şuana kadar ve şöyle 3-4 sene kullansam fena olmaz diyorum kendime
Yaş 31. Evlenebilirsem belki o zaman bırakırım
Kullan ya da kullanma diyemem senin kararın. Proscarı çıkardıktan sonra DHT yi dolaylı yoldan inhibe etme yöntemlerini devreye sokmayı planlıyorum. Finasteridin tolere edilebilmesi Dutasterid den daha zor.

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 28 Temmuz 2020, 23:05:16 »
Bu arada bu konuyu okyuan kişiler için finasterid ile ilgili anksiyete oluşturduysam özür dilerim. Amacım kesinlikle bu değil isterseniz HRT yaptırın beni ilgilendirmez ama bildiğimi de söylemem lazım.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #80 : 28 Temmuz 2020, 23:23:25 »
Ru hakkında düşünceleriniz neler hocam uzun vade için setiyle dönüşümlü kullanmayı planlıyorum tabi gümrükte takılıp para çöp olmassa uzun yıllar kullanmak amacım masaj + dermayla.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 28 Temmuz 2020, 23:38:52 »
Ru hakkında düşünceleriniz neler hocam uzun vade için setiyle dönüşümlü kullanmayı planlıyorum tabi gümrükte takılıp para çöp olmassa uzun yıllar kullanmak amacım masaj + dermayla.
Hiç kullanmadım sana referans olamam ama bildiklerimi aktarayım.

Bir anti-androjen, kısa yarılanma ömrü var  sisteme çok karışamıyor bu yüzden çok seviliyor. Setipiprant ile güzel sinerji oluşturabilir. Tabi nereye uygulayacağına da bağlı biraz. Ama dermaroller ile kullanacaksan dermarollerı sonra uygula ve arasında biraz zaman olsun çünkü sonuçta bir anti-androjen ve sisteme çok karışmamasından dolayı seviliyor, dermaroller sisteme daha çok karışmasına sebebiyet verebilir.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #82 : 28 Temmuz 2020, 23:59:39 »
Hiç kullanmadım sana referans olamam ama bildiklerimi aktarayım.

Bir anti-androjen, kısa yarılanma ömrü var  sisteme çok karışamıyor bu yüzden çok seviliyor. Setipiprant ile güzel sinerji oluşturabilir. Tabi nereye uygulayacağına da bağlı biraz. Ama dermaroller ile kullanacaksan dermarollerı sonra uygula ve arasında biraz zaman olsun çünkü sonuçta bir anti-androjen ve sisteme çok karışmamasından dolayı seviliyor, dermaroller sisteme daha çok karışmasına sebebiyet verebilir.
Teşekkür ederim  |-onayisareti-|

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 29 Temmuz 2020, 00:06:25 »
Ben kullandım kardeşim tek sorun çözücü olarak alkol ve türevleri.Onun dışında ru güzel bir ürün setinin tek yararı kaşıntıyı alması olmuştu bende.Fakat zahmetli olduğu için bıraktim şu an finas atıyorum bir süre böyle
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #84 : 29 Temmuz 2020, 00:12:00 »
Ben kullandım kardeşim tek sorun çözücü olarak alkol ve türevleri.Onun dışında ru güzel bir ürün setinin tek yararı kaşıntıyı alması olmuştu bende.Fakat zahmetli olduğu için bıraktim şu an finas atıyorum bir süre böyle
Bu garnier + gliserinle çözmeyi düşünüyorum setiyi güzelce çözdü. Kokusu nasıl reis seti gibi leş mi ona göre lavanta yağı ayarlamak lazım.  ;D

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 29 Temmuz 2020, 00:24:20 »
Bu garnier + gliserinle çözmeyi düşünüyorum setiyi güzelce çözdü. Kokusu nasıl reis seti gibi leş mi ona göre lavanta yağı ayarlamak lazım.  ;D
Yok setinin üzerine tanımam kokuda bırakma sebeplerimden biri de oydu.Runun öyle berbat bir kokusu yok sana tavsiyem çözünmüş sıvı konsantre formu oluyor ondan temin edebilirsen alman.Aslinda sitede düzenleme yapılsa bu tip ürünleri deneyimleyenlerin de sayısı artar.Ruya ek olarak mikroigneleme ve https://el2.convertkit-mail.com/c/92ukxeeq6ktdugrrxou9/g3hnh5holwx8rv/aHR0cHM6Ly92aW1lby5jb20vMzEwNDQ0MjM2L2JlZDZlYjAzYzI= bu masajı yaparsan uzun vadede tatmin edici sonuçlar alırsın.Ru ön bölgede finden daha etkili bunu uzun süre kullanan ve Türkiye'ye bir dönem gelmiş yabancı spor yapan bir elemanda anlatmıştı.Yabanci formlarda baya gidiyor tabi ama finde saçın geri kalanında rudan çok daha etkili

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 29 Temmuz 2020, 00:44:34 »
Yok setinin üzerine tanımam kokuda bırakma sebeplerimden biri de oydu.Runun öyle berbat bir kokusu yok sana tavsiyem çözünmüş sıvı konsantre formu oluyor ondan temin edebilirsen alman.Aslinda sitede düzenleme yapılsa bu tip ürünleri deneyimleyenlerin de sayısı artar.Ruya ek olarak mikroigneleme ve https://el2.convertkit-mail.com/c/92ukxeeq6ktdugrrxou9/g3hnh5holwx8rv/aHR0cHM6Ly92aW1lby5jb20vMzEwNDQ0MjM2L2JlZDZlYjAzYzI= bu masajı yaparsan uzun vadede tatmin edici sonuçlar alırsın.Ru ön bölgede finden daha etkili bunu uzun süre kullanan ve Türkiye'ye bir dönem gelmiş yabancı spor yapan bir elemanda anlatmıştı.Yabanci formlarda baya gidiyor tabi ama finde saçın geri kalanında rudan çok daha etkili
Biliyorum o adamı seyrek saçlardan kurtuldu ru kullanarak ek olarak ne vardı tedavisinde bilmiyorum da masaj ve iğneleme ikilisi ile de baya gelişme kat edenler var. Tabi imkanlar el verdiğince tedaviyi arttırmak lazım teşekkürler usta.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 29 Temmuz 2020, 00:52:48 »
Biliyorum o adamı seyrek saçlardan kurtuldu ru kullanarak ek olarak ne vardı tedavisinde bilmiyorum da masaj ve iğneleme ikilisi ile de baya gelişme kat edenler var. Tabi imkanlar el verdiğince tedaviyi arttırmak lazım teşekkürler usta.
Sen diğer sitede de takılmışsın galiba buz aküsü gördüm imzada,ketoral falan :).Lavanta çayı da icebilirsin onun yağlanmaya çok faydasını gördüm saçlarımı bir dönem lavanta karışımlı suyla yıkamistim

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 29 Temmuz 2020, 02:11:20 »
Saç dökülmesi o kadar basit bir durum değil ki bir aşıyla bitsin. Saç dökülmesi yaşayan kişilerin diğer bir çok hastalığa yakalanma oranları çok daha fazla. Sebebi hemen hemen aynı olduğu için.

Hangi hastalıklar mesela? Prostat gibi mi?

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 01 Ağustos 2020, 15:24:12 »
Hangi hastalıklar mesela? Prostat gibi mi?
Prostat, çeşitli kalp hastalıkları da var.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Facebook Twitter Instagram