Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN/03.07.2020 5000 Greft FUE Saç Ekimi/Yaş.39 4200 saç + 800 Sakal  (Okunma sayısı 10482 defa)

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle, güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Kısaca sorularınızı şöyle yanıtlayayım;

Tan AT Bey,  bunu sorunuzu benim cevaplamam ne kadar doğru bilemiyorum. Çünkü, ben bu işin çalışanı, sağlık personeli veya doktoru değilim sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ancak izlenimimi ve düşüncemi sizinle paylaşabilirim.  Oda şu,

DHI ekim tekniği sizin gibi sıklık düşünenler için doğru bir karar olmuş. Ehil ellerde perkutanla slitle nispeten bir farkı yok diyebilirim. Bunu tecrübeyi yaşamış biri olarak söylüyorum. Örneğin; Benim ön bölgem perkutan orta ve tepe ise DHİ. Dolayısıyla sıklık açısından ben kendime baktığımda bir fark göremiyorum. Tabi ki doktorun 6 aylık ve 1 yıllık kontrollerdeki gözlemi önemli. Tedaviyi ve gelişimi yeterli bulur yada bulmaz değerlendirmesi daha farklı olacaktır.

Fakat ekimin bu dışsal faktörleri olduğu gibi içsel faktörleri de var, saçınızın yapısı ikili, üçlü veya daha çoklu greftler ince veya kalın telli oluşunuz, alan açıklığınız hatta ekim sonrası bakımınız gibi faktörler dahi bu süreçte çok çok önemli bu itibarla bu tamamen kişiye özel bir durum. Siz şuan 5. ayınızda olduğunuzu söylediniz. O nedenle ekiminizle alakalı bir yargıda bulunmak için bence erken dolayısıyla sizinde 1 yılın sonunda iyi bir sonuç alacağınıza inanıyorum. Sadece biraz sabırlı olun kendinize zaman tanıyın. Bu hassas dönemde stress yapmadan kayıpsız atlatır, sonucundan da memnun olursunuz umarım.

Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın..

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar hocam bence açık alana göre gerçekten iyi sonuç aldınız ben çok beğendim ve doğal duruyor

Bunların dışında sizinde görüşünüzü alalım saç ekiminiz hakkında saçları kulanan kişi olarak?
Konunuzu takip eden insanlar için önemli bunlar benzer açıklığı olan kişiler için sizin fikriniz memnuniyet dereceniz ve tecrübeniz önerileriniz.

Paylaşımınız için teşekkür ederiz bir çok insana yol gösterdiniz konunuzla  diğer paylaşıp yapan arkadaşlarımız gibi

Hintell hocam tekrar merhaba,

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bende sonucun beni yüksek oranda memnun ettiğini bir kaç husus hariç söyleyebilirim. Dolayısıyla, bu memnuniyet ve derecesi oldukça göreceli bir kavram. ;)

Saçları kullanan biri olarak ise şunu söyleyebilirim. Çevremden çok güzel tepkiler alıyorum. Örneğin; mahallemden taşınmış eski bir komşumun oğlu; - "Yahu abi insan hiç mi değişmez ? hiç değişmemişsin!" demesi oldukça hoşuma gitmişti.

Serkan Aygın Klinikle ve Sayın Serkan Hocayla alakalı konumu takip eden arkadaşlar için şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.

Serkan Hocayı bu forum ve bir kaç masabaşı araştırma üzerine hakkında yazılan olumlu yazılar ile bir iki canlı örnek görmem üzerine tanıdım.

Doktor Bey tamamen işine odaklanmış karşındakini müşteri olarak değil hastası olarak gören ve memnuniyet odaklı çalışan bir hekim. Bunu kendi 6 aylık ve 1 yıllık kontrolümde şahsen deneyimledim. Burada yine aynı klinikte tedavi olan arkadaşların benzer olumlu yorumlarında ve yazdıklarından da biliyordum fakat acaba diye düşünmediğim olmadı da değil fakat şahsen yaşama fırsatı bulunca acabalar ortadan kalkmış oldu.

Sizin sormanıza söylemenize gerek kalmadan olması gerekeni yapılması gerekeni kendisi söylüyor ve yapıyor. Bu da karşınızdaki kişiye güven veriyor.

Dolayısıyla, forumda farklı merkezde mağdur edilmiş birçok arkadaşımızın konularını okuduk sıkıntılarına şahit olduk. Karşısında muhatap bulamayan, nekroz ve enfeksiyon nedeniyle sağlık sorunları yaşayan ve başka birçok ciddi sorunla karşılaşıp soru ve sorunlarına cevap alamadıklarını söyleyen maddi ve manevi travma yaşayanları da biliyoruz. Muhatabın hekim olması, operasyonun donanımlı bir sağlık tesisinde yapılması çok önemli. Benim motivasyonum da seçimimde de bu iki etken sonuç kadar belirleyici oldu. O nedenle bu aradıklarınız Doku Tıp Merkezi ve Serkan Aygın Klinikte var.

Konuya dönersek;

Serkan Hoca, 6 aylık ilk kontrolümde kendisinden rica ettiğim bir hususla ilgili olarak 1 yıllık gelişim sürecini görmek istediğini 12'nci ayın sonunda ne yapacağına karar vereceğini söylemişti. 1 yıllık kontrolüme gidince sürecimle ilgili bu hususi durum üzerine Sayın Serkan Bey hiç hatırlatmama ve söylememe gerek duymadan bir 1600 greftlik rutuş yapma kararı aldı.

Benim anladığım kendisinin bir standardı var. İşinin ehli bir hekim bunu çok kolay elle ve gözle duyusal kontrollerle yapabiliyor. Uzun süre bu işi yapmanın verdiği tecrübe ve deneyimin doğal bir sonucu bu.

Ben kendisine ikinci yine defa yine aynı şekilde güveniyorum. Güvenimi boşa çıkarmayacağını düşünüyorum.

Sonuç inşaAllah daha da iyi olacak.

Bekleyip göreceğiz.

Sonucu ve gelişmeleri tekrar sizinle paylaşacağım.

Saygılar...

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam iyi duruyor maşallah

Çok teşekkür ederim. Eksik olmayın..

Tan At

• Jr. Member
  • **
Öncelikle, güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Kısaca sorularınızı şöyle yanıtlayayım;

Tan AT Bey,  bunu sorunuzu benim cevaplamam ne kadar doğru bilemiyorum. Çünkü, ben bu işin çalışanı, sağlık personeli veya doktoru değilim sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ancak izlenimimi ve düşüncemi sizinle paylaşabilirim.  Oda şu,

DHI ekim tekniği sizin gibi sıklık düşünenler için doğru bir karar olmuş. Ehil ellerde perkutanla slitle nispeten bir farkı yok diyebilirim. Bunu tecrübeyi yaşamış biri olarak söylüyorum. Örneğin; Benim ön bölgem perkutan orta ve tepe ise DHİ. Dolayısıyla sıklık açısından ben kendime baktığımda bir fark göremiyorum. Tabi ki doktorun 6 aylık ve 1 yıllık kontrollerdeki gözlemi önemli. Tedaviyi ve gelişimi yeterli bulur yada bulmaz değerlendirmesi daha farklı olacaktır.

Fakat ekimin bu dışsal faktörleri olduğu gibi içsel faktörleri de var, saçınızın yapısı ikili, üçlü veya daha çoklu greftler ince veya kalın telli oluşunuz, alan açıklığınız hatta ekim sonrası bakımınız gibi faktörler dahi bu süreçte çok çok önemli bu itibarla bu tamamen kişiye özel bir durum. Siz şuan 5. ayınızda olduğunuzu söylediniz. O nedenle ekiminizle alakalı bir yargıda bulunmak için bence erken dolayısıyla sizinde 1 yılın sonunda iyi bir sonuç alacağınıza inanıyorum. Sadece biraz sabırlı olun kendinize zaman tanıyın. Bu hassas dönemde stress yapmadan kayıpsız atlatır, sonucundan da memnun olursunuz umarım.

Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın..

Milker Bey,

Değerli ve cesaret verici yorumunuz için teşekkür ederim.

Belirttiğiniz gibi ekim sonrası süreci etkileyen ve kişiden kişiye farklılık gösteren birçok etken mevcut.

Sabır, bu sürecin anahtarı.

Sağlıcakla

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Milker Bey,

Değerli ve cesaret verici yorumunuz için teşekkür ederim.

Belirttiğiniz gibi ekim sonrası süreci etkileyen ve kişiden kişiye farklılık gösteren birçok etken mevcut.

Sabır, bu sürecin anahtarı.

Sağlıcakla

Estağfurullah, rica ederim.

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli arkadaşlar tekrar herkese merhaba.

Saç ekim sürecimle alakalı yeni ve en son bir revize ekim planlanlandığını ve Dr. Serkan Bey (Aygın) tarafından müştereken karar aldığımızı ifade etmiştim.

Bu yeni durumla ilgili olarak;

18.09.2021 tarihinde Koç Üniversitesi Hastanesinde 1600 greftlik ikinci bir operasyon Long Hair DHİve Long FUE yöntemi uygulanarak gerçekleşti. Bu ekimde ilk ekimde olduğu gibi yaklaşık 5 saat kadar sürdü. Ekim yine başta Dr. Serkan Bey gözetiminde ve Halime Hanım'ın nezaretinde ekibiyle gerçekleşti. Yine buradan başta kendilerine ve ekibine İrem Hanım'a, Sema Hanım'a ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. Dün ise pansuman ve lazer işlemim yapıldı. Sürecin alım ve ekim aşamalarındaki prosedür ilk ekimdekiyle aynı olduğundan konu bütünlüğünü bozmamak açısından tekrar etmiyorum. Yarın ilk yıkamamı kendim evde yapacağım. Tıraşsız ekimde saçlı deriye losyon ve yıkama uygulaması hakkında fikir verebilecek, deneyimlerini aktarabilecek arkadaşlarım varsa yazarlarsa çok sevinirim. Yine bu zorlu ve meşakkatli süreçte olağan ve olası durumlar ve sorunlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum...

Arkansas

• Full Member
Hayırlısı olsun. Umarım istenilen neticeye ulaşırsınız.
Kliniğin verdiği losyon traşlı ekimde bile çıkması çok zordu. Bu sefer acaba panthenol köpük losyon kullanılabilir mi diye Kliniğe bir danışın isterseniz

Tokyo

• Sr. Member
son durum nedir hocam sanırım istediğiniz neticeyi elde ettiniz

Tan At

• Jr. Member
  • **
Hocam merhaba, yoğunluktan yazamadım. 9 ay 15 gün oldu. Sonuçtan memnunum. Şimdi biraz daha hacim kazanmasını bekliyorum

Tan At

• Jr. Member
  • **
Çok özür dilerim, yanlışlıkla buraya yazdım. Nasıl sileceğimi bilemiyorum.

Facebook Twitter Instagram