Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN/03.07.2020 5000 Greft FUE Saç Ekimi/Yaş.39 4200 saç + 800 Sakal  (Okunma sayısı 10485 defa)

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kabukları biraz zor döktünüz sanırım

Aksine 10ncu yıkamada çok rahat döktüm. Pharmaozon vermişlerdi önerilen kullanım günde iki uygulama 7 fıs şeklinde verilen talimata uygun kabuk dökümü gününe kadar uygun nemlendirme yaptım losyon ve şampuanı da yine verilen şekilde günlük uyguladım. Zaten günlük yıkama da suyla birlikte kendiliğinden dökülmeler oluyordu. Haliyle rahat döktüm tırnaklama yapmadan parmakların boğumuyla masaj yaparak. Acaba, neden böyle düşündünüz? Sizce bir sorun mu var?

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun, gayet güzel gözüküyor donör bölgede hızlı toparlamis.

Çok teşekkürler..

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
güzel ekim her şey yolunda giderse güzel sonuç alacaksınız diye düşünüyorum sonuçta iyi bir yere ektirmişsiniz umarım çektiklerinize değer.

Teşekkür ederim. Evet, burada ve sosyal medyada ciddi olumlu yorum yapılan bir klinik ayrıca ödüllü bir merkez bildiğim kadarıyla. Ekim yapan ekip Halime Hanım'ın ekibiydi ciddi bir tecrübesi vardı. Ekipte Halime Hanım yaklaşık 15 yıldır birlikte çalışıyormuş Serkan Beyle haliyle halime hanımın bu tecrübesi ve ekipte kendisiyle birlikte en kıdemsz arkadaşın 4 yıldır birlikte çalışması güven verdi açıkçası. İnşallah sonuçları güzel olur..

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, Saç ekimimin 20nci günü 18. Gün itibariyle yanlızca günlük rutin yıkama ve vitamin takviyesine geçtim. Burada çok değerli yorumlarıyla bizler için yardımcı olacak olan tüm arkadaşlarım bir fikir olarak yazarlarsa çok minnettar olurum.  Bugün itibariyle sürecimle alakalı erken ancak en azından bir önceki fotografla (üstten çekilmiş) karşılaştırmalı olarak  yorumlarsanız çok sevinirim. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. İyi günler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim alanı sağlıklı görünüyor ve şok dökülmende başlamış diye düşünüyorum ufak ufak bir sorun yok yolunda sürecin şimdilik.
Global Moderator

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim alanı sağlıklı görünüyor ve şok dökülmende başlamış diye düşünüyorum ufak ufak bir sorun yok yolunda sürecin şimdilik.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için Hintell hocam.

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba değerli arkadaşlar, foruma ne yazık ki işleriminde yoğunluğundan dolayı ancak bugün girebildim. Malum konuyu açtığımdan bu güne saç ekimimin 46. günü. Kliniğe gönderdiğim 1 aylık sonuçları ve bugün sabah çektiğim fotoğrafları dikkatlerinize sunuyorum. Olağan süreçte şok dökülmem devam ediyor haliyle sürecin normal akışı bu sanırım. Gönderdiğim fotoğraflar özelinde gözden kaçırdığım ve bu hassas dönemde dikkat etmem gereken veya sizce görünürde anormal bir durum var mı? Önerileriniz ve ikazlarınız nelerdir? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..

1 aylık fotolar;

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
46. Gün

Ekim alanı ve donör bölge

Menfis

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
46. Gün

Ekim alanı ve donör bölge
Sok bitmiş gibi duruyo donor alanida toplamış artık beklemekten başka yapacak bisey yok güneşe dikkat bu arada

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sok bitmiş gibi duruyo donor alanida toplamış artık beklemekten başka yapacak bisey yok güneşe dikkat bu arada

Menfis çok teşekkür ederim değerli yorumların için. Klinik tarafından ekim sonrası verilen şapkayı günlük rutin kullanımda halen kullanıyorum. İkazın için ayrıca teşekkür ederim.

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba,

Bugün ekimin 65nci günü ve bu geçen 2 aylık süre zarfında olağan durumla alakalı saç gelişimine dair fotoğraflarıma bakarak deneyimli arkadaşlarımın değerli yorumlarınızı rica ediyorum? Saçlarımı 3 gün önce talimatlata uygun sekilde makinayla berberde kısalttım zaten ekimden öncede bu şekilde kısa kullanıyordum.

Saygılar..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç şu an erken hala toparlama aşamasındasınız 90 120 arası yavaş yavaş farkedilmeye başlar hareketler
Global Moderator

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç şu an erken hala toparlama aşamasındasınız 90 120 arası yavaş yavaş farkedilmeye başlar hareketler

Hintell bilgilendirme için çok teşekkür ederim. 90 ve 120 günlük durumları da ayrıca paylaşacağım. İlgi ve alakan için ayrıca bir krz daha teşekkür ederim.

omerciyes

• Jr. Member
  • **
fiyat ne ödediniz hocam ?

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
fiyat ne ödediniz hocam ?

omerciyes merhaba, toplam da 8.000.-TL ödedim. Uygulama ön frontal bölge FUE, tepe bölgesi ise DHI tekniğiyle oldu ve DHI tekniğiyle alakalı fark almadılar.

Facebook Twitter Instagram