Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN/03.07.2020 5000 Greft FUE Saç Ekimi/Yaş.39 4200 saç + 800 Sakal  (Okunma sayısı 10470 defa)

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,

Yaklaşık 10 yıldır saç ekimi düşünüyordum. Özellikle 30'lu yaşlarımın başında başladı saç dökülmem ve ciddi kafaya takıyordum. Dolayısıyla burada olduğu gibi bir çok arkadaşın yaşadığı aynı deneyimleri acıda olsa yaşadım. İlaç, gıda takviyesi, kozmetik ürünler vs vs. o dönem bu durumu psikolojik olarak rahat ve dökülmeyi kafaya takmadan daha az kayıpla atlatmak adına oluruna bıraktım, boşverdim, hiç düşünmedim hatta saçına başına aşırı özen gösteren biri olarak.  Belki ailem, belki de yakın arkadaş çevremdeki insanların çoğunun aynı saç sorunu ve kellik probleminden dolayı bu dar çevrede rahattım :) kendimi çokta rahatsız hissetmiyordum. Kozmetik takviyelerin genetik dökülmeye faydasının olmadığını çoğu yerde okudum aksini düşünenlerinde beyhude çabalarını maalesef gördüm. Bu durum günü kurtarmamıza bir müddet daha kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor ama bu pansuman tedbirlerin bende karşılığı yoktu haliyle bende dökülme devam ederken ektirmek istemedim. 4 veya 5 sene sonra bu saç sorunsalı stres yerine bende kendini rahatlamaya "nasıl olsa çaresi var"  bıraktı. Artık mevcut halimi kabul etmeye başladım dikkatimi farklı alanlara ve hayatın olağan akışına bıraktım bu forum ve buna benzer başkaca blog vs yıllardır incelemeler yaptım ve haliyle kısmet bugüneymiş diyorum. Şimdi hem bir ahde vefa kabilinden size yazıyorum hem de sürecimle alakalı hepinizin değerli yorumlarını bekliyorum. Ekim süreciyle alakalı adı geçen kliniği biliyorsunuz haliyle bununla alakalı yapılan yorumlara ilave olarak söyleyeceğim pek bişey yok ancak aklınıza takılan veya netleştirmek istediğiniz olursa söyleyebilirim. Zaten bu kliniği seçmemdeki ana etken evet kendimde yıllardır dönem dönem araştırmalarımı yoğunlaştırdım ama buradaki arkadaşların yaşanmışlık deneyimleri oldu. Genel olarak merkezin yaklaşımından tutum ve davranışlarından memnunum. Umarım açtığım bu konuda ve saç ekim sürecimle alakalı dikkat etmem gereken hususları sizlerin değerli düşünce ve görüşlerinizi bekliyorum. Öncesi ve ekim sonrası fotoğrafları gönderiyorum Saygılar..

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim günü klinikte çekilen öncesi ve sonrası fotoğraflar

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk Yıkama (3. Gün)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Öncelikle karar aşamanızı deneyimlerinizi ve yaşadıklarınızı bizim ile detaylı paylaştığınız için Teşekkürler saç ekiminiz hayırlı olsun. Dökülme alanı geniz ön orta gayet sık ve estetik bir planlama yapılmış malum tepede zor bölge bir ekim daha ister ileride alana ve ekim kalitesine göre güzel bir sonuç diliyorum geçmiş olsun. Ön çizgi de ön orta alandaki saçlı bölge biraz sıklaştırılamaz mıydı
Global Moderator

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle karar aşamanızı deneyimlerinizi ve yaşadıklarınızı bizim ile detaylı paylaştığınız için Teşekkürler saç ekiminiz hayırlı olsun. Dökülme alanı geniz ön orta gayet sık ve estetik bir planlama yapılmış malum tepede zor bölge bir ekim daha ister ileride alana ve ekim kalitesine göre güzel bir sonuç diliyorum geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim. Dr. Serkan Aygın tarafından saç kalitemin iyi olduğu ve güzel bir sonuç alınabileceği söylendi. Aslında bir çok ekim merkezinde daha önce bana söylenen de buydu. Saç folükülerlerinin kalın ve güçlü olması işi yapan ekibinde işini ve ekimin kalitesini de olumlu etkiliyor anladığım kadarıyla. Ön frontal bölgemde 30 micronluk tüy şeklindeki saçları yok sayarak planlama ona göre yapıldı. Toplanan greftler Tekli: 1000, Çiftli: 2300, Üçlü: 900, Sakaldan: 800 adet alındı. mevcut saçlarımın arasında DHI ile 800 greft atış yapıldı. Takviye edici kullanmam gerektiği söylendi ama bir dönem Xpecia tablet kullandım. Ciddi yan etki gördüm hemen üruloji kliniğinde sementasyon testi yaptırdım sperm sıvılaşması ve kalitesinin düştüğünü gözlemlemiştim ve bıraktım. Şimdi sizin tavsiyenizle Kerozan kullanacağım sanırım. forumda okuduğuma göre nispeten diğer takviyelere göre daha masum ve içeriği vitamin yönünden daha zengin anladığım kadarıyla.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Xpecia ham maddesine göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama xpecia nın hormonel baskısı kadar güçlü değil xpecia daha etkili doğal olarak bu yan etkiyi yaşama nedeniniz de bundan kaynaklı tekrar hayırlı olsun
Global Moderator

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia ham maddesine göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama xpecia nın hormonel baskısı kadar güçlü değil xpecia daha etkili doğal olarak bu yan etkiyi yaşama nedeniniz de bundan kaynaklı tekrar hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Bu aşamada takviyelere henüz başlamadım yanlızca günlük solgar biotin 1000 ug alıyorum. Kliniğin verdiği ciddi tedavinin devamı niteliğindeki takviyelere klavuzda ve takvimde 18. gün başlanacağı söyleniyor. Peki, şu aşamada sizin uzman görüşünüz nedir? Ben yanlızca vitamin takviyesiyle devam etmek istiyorum. Örneğin kerozan ve priorin arasında acaba sizin tercihiniz ne olurdu. Kerozanın içinde propecia ve proscardaki gibi dht baskılayıcı olarak saw palmetto maddesi yada bitkisi var sanırım. düşünceniz nedir.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun dostum planlama güzel donör alımı temiz.

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun dostum planlama güzel donör alımı temiz.

Çok teşekkür ederim eksik olmayın. Umarım sonuçları güzel olur, beklentimiz gerçekleşir.

AdnanN

• Hero Member
beyaz saçtan daha iyi sonuç alınıyor diye biliyorum sonuç efsane olursa hiç şaşırmam.

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
beyaz saçtan daha iyi sonuç alınıyor diye biliyorum sonuç efsane olursa hiç şaşırmam.

Adnan Bey, inşallah diyelim çok sağolun. Kır saçla ilgili bende bir kaç doktordan benzer bir bilgilendirme dinlemiştim.

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Son yıkama sonrası. Ekimin 13ncü ve yıkamanın 10ncu günü kabuk dökümü sonrası görüntü. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabukları biraz zor döktünüz sanırım
Global Moderator

Aragon26

• Jr. Member
  • **
Geçmiş olsun, gayet güzel gözüküyor donör bölgede hızlı toparlamis.

Ali Kemal

• Sr. Member
güzel ekim her şey yolunda giderse güzel sonuç alacaksınız diye düşünüyorum sonuçta iyi bir yere ektirmişsiniz umarım çektiklerinize değer.

Facebook Twitter Instagram