Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN/03.07.2020 5000 Greft FUE Saç Ekimi/Yaş.39 4200 saç + 800 Sakal  (Okunma sayısı 10471 defa)

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bana ısrarla 10bin ₺ fiyat çekiyorlar. İlginç.. Üstelik 3bin greft gibi bi sayı yeterli olacakken..

omerciyes, ben temmuz ayı başında operasyon geçirdim. Yönteme göre o dönemde; 8.000.-TL FUE, DHI ise 10.000.-TL idi. Sizin yönteminiz DHI olacak sanırım o nedenle fiyat bu . Ancak, bildiğim kadarıyla tam emin olmamakla beraber söylüyorum, temmuz ayı sonrasında merkezin saç ekimi uygulamaları da genel olarak zamlandı bildiğim kadarıyla. DHI yönetemini bilmiyorum ama FUE 8.000 TL yerine 10.000 TL olduğunu kliniğin sayfasında okumuştum. Saygılar...

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba,

Kusura bakmayın tatil gününüzde rahatsız ediyorum. Ancak, konu benim için çok önemli olduğu için sorma ihtiyacı duydum. Dün, akşam küçük bir dikkatsizlik sonucu TV ünitesinin raf kısmına başımın sağ ön tepe bölgesini çarptım. Bu çarpma sonucu bir miktar kanama oldu fakat şişlik, sızlama ve ağrı olmadı. Ekimin 70nci günündeyim, okuduklarıma ve araştırmalarıma göre ekimin üzerinden bu kadar süre geçtikten sonra sorun olmayacağını okumuştum ama yinede emin olmak istiyorum. Durumuma dair ilgili fotoğrafı gönderiyorum. Fotoğrafta kafamda kurumuş kanda var dokunarak zarar vermemek için el sürmedim.  Spesifik olarak yardımcı olursanız çok sevinirim. Greftler zarar görmüş müdür? Yada bu bölgenin kayıp yaşamaması veya zarar görmemesi için ne yapabilirim yada ne kullanabilirim.. Özellikle hintell hocam ve bu konuda deneyimli benzer durum yaşamış arkadaşlar destek olabilirse çok sevinirim. Saygılar...

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kararmalarınız hafıften baslamıs sorun olmayacagını dusunuyorum genede deneyımlı arkadslar yorumla bılgılendırırelr
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
kararmalarınız hafıften baslamıs sorun olmayacagını dusunuyorum genede deneyımlı arkadslar yorumla bılgılendırırelr

Sizinde yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sakınan göze çöp batar kabilinden oldu maalesef. Bugüne kadar çok dikkat ettim ama nasip. Hayırlısı diyelim İnşAllah bir kayıp yaşamış olmam. 70nci günümdeyim. Genellikle forumlarda yada ekim merkezlerinden yapılan açıklamalarda yorumlarda ilk 1 ay çarpma, vurma gibi darbelere karşı azami dikkat gerekiyor keşke olmasaydı daha dikkat edebilseydim ama tamamen dikkatsizlik benim ki okuduklarımdan sonra ben kendimi teselli ediyorum bilemiyorum. Dediğiniz gibi tecrübeli ve deneyimli arkadaşlar yazalarsa en azından bilgilenmiş olurum.

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar Merhaba,

Bugün tam 153. gün itibariyle saçlarımın gelişimini gönderiyorum. Değerlendirirseniz çok sevinirim saygılarımla... (Full ışık altında çekilmiştir.)

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
gayet iyi bence görüntünüz değişmiş bile. Bundan sonrası tatlı üzeri kaymak

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
gayet iyi bence görüntünüz değişmiş bile. Bundan sonrası tatlı üzeri kaymak

Sol ön kısım ve tepe hariç şuan gelişimden nispeten memnunum. Sol taraf ve tepe yavaş ilerliyor. Finansteride hiç kullanmadım olumsuz yan etkisinden dolayı aynı şekilde Minoxil de bırakınca saçı eski haline dönüyor diye o işe girmedim. Yanlızca Hergün Prozinc şampuan ve takviye edici tablet kullanıyorum. Hayırlısı inşallah diyelim.

Beyazbere

• Full Member
  • 😎👍
    • Serkan AYGIN 4200 Fue+DHI
Çok güzel olmuş. Kimse ekim demez. Daha da iyi olur inşallah.😎👍

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
13 Aylık Fotolar. 1 yıl geçti aradan. 

milker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 6 aydır herhangi bir paylaşım yapmıyordum. Öncesi ve sonrası tüm süreci fotoğraflamış oldum. Sizde yorumlarsanız çok sevinirim. İyi tatiller, iyi hafta sonları.

(Oda ışığı, flaşlı ve flaşsız tüm yönlerden ön arka tepe vesaire gönderdim.)

Saygılar...

Tan At

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 6 aydır herhangi bir paylaşım yapmıyordum. Öncesi ve sonrası tüm süreci fotoğraflamış oldum. Sizde yorumlarsanız çok sevinirim. İyi tatiller, iyi hafta sonları.

(Oda ışığı, flaşlı ve flaşsız tüm yönlerden ön arka tepe vesaire gönderdim.)

Saygılar...

Merhaba hocam,

Saç dökülme tipiniz ve gelişiminiz benimkine oldukça benzer. Ben 5. ayı doldurdum, umarım sonuçlar sizinki gibi güzel olur. Tek fark benim ekim DHI ile oldu.

Saçlarınız harika olmuş, çok doğal ve güzel duruyor. Güle güle kullanın

Tan At

• Jr. Member
  • **
Merhaba hocam,

Saç dökülme tipiniz ve gelişiminiz benimkine oldukça benzer. Ben 5. ayı doldurdum, umarım sonuçlar sizinki gibi güzel olur. Tek fark benim ekim DHI ile oldu.

Saçlarınız harika olmuş, çok doğal ve güzel duruyor. Güle güle kullanın

Bir sorum olacak;
Benim 5. ay sonunda önden bakınca saç diplerim gözüküyor ve bu durum beni rahatsız ediyor. Sol taraf da sağa göre geç gelişmekte.

Sizin de 5-6. aylarda önden bakınca saç dipleri (deri) gözüküyor muydu? Şu anda karşıdan bakınca durum nedir?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar hocam bence açık alana göre gerçekten iyi sonuç aldınız ben çok beğendim ve doğal duruyor

Bunların dışında sizinde görüşünüzü alalım saç ekiminiz hakkında saçları kulanan kişi olarak?
Konunuzu takip eden insanlar için önemli bunlar benzer açıklığı olan kişiler için sizin fikriniz memnuniyet dereceniz ve tecrübeniz önerileriniz.

Paylaşımınız için teşekkür ederiz bir çok insana yol gösterdiniz konunuzla  diğer paylaşıp yapan arkadaşlarımız gibi
Global Moderator

Arkansas

• Full Member
Hocam iyi duruyor maşallah

Facebook Twitter Instagram