öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum..Sizlere uzun uzadıya yıllardan bu yana saçımla ilgili problemlerimi ve bi anlık hevesle kalkıştığım saç ekim serüvenlerimi paylaşmak istiyorum..çok erken yaşlardan,nerden bakarsanız 18 yaşımdan itibaren saç dökülmesi ve kellik sorunu yaşıyorum.Saç problemi yaşamadan önce gayet sosyal biriydm gerçekten övünmek için söylemiyorum bayağı dikkat çeken parmakla gösterilen sivri bir tiptim fakat saçla ilgili problemlerden sonra hem kendimden soğudum hemde çevrenin bana o ilgili bakışı yavaş yavaş azalmaya başladı.Tabi bu durum o yaşlarda çok ağır ve gerçekten bir genç için travma sayılacak türden bir problemdi ve ben o travmayı yaşadım taa ki bugüne dek rüyalarıma girecek kadar yaşadım ve halen yaşamaktayım belki saçlarımın ilk döküldüğü zamanların belki iki ekimdende istediğim sonucu alamamanın etkisi üzerimde tam olarak bilememekteyim (bu arada psikolojik danışmanım kelin ilacı olsa başına sürerdi demi 😜).neyse bu böyle olmicak derken 7 yıl önce minoxil kullanmaya başladım bir yıl kadar kullandım o seyrek saçtan eser kalmadı değişim muazzamdı.gel zaman git zaman minoxil kullanmak ve o lanet ilaca bağımlı yaşamak çekilmez bir hal almaya başladı ve bıraktm.Saçlar iki yıl sonra eskisinden daha beter bir hal almaya başladı yaş henüz 22 o zamanlar.Derken bi tanıdığın saç ektiği bir merkezle görüştüm merkez denirse ona tabi.(donörü bayağı hırpalamışlar sonradan öğrendm bunu memnuniyetsizliğim o sebepten).randevu ayarladık saçları ektik yaş 22 o sıralar.aslında bakarsanız ekimden çok memnun kalmıştm 5.aylarda mutluluktan havalara uçuyorum felan öyleki güzel bi sonuç almıştım.fakat o saçların keyfini inanınki iki ay yaşadım yaşamadım her duştan sonra yüzlerce saç avuçlarımdan kayıp gidiyordu bense sadece izlemekle kalıyordm öylesine agresif bir dökülmeydi. iki ay sonra o dökülmelerden sonra saçlar inceldi seyrekleşti kabusu yaşıyordm adeta.tekrar minox kullanmaya karar verdim ve saçlar bayağı güzel toparladı bir buçuk yıl felan kullandm.Sıkılnca yine bıraktm tekrar aynı şey başıma geldi neyse girmicem oralara. artk ikinci ekime karar verdim ve geçen yıl ani bir kararla saçın o görüntüsüne tahammül edemeyip ikinci kez ekim yaptım yine hüsran yine hüsran..ekim süreci devam ederken saç dökülmem hep devam etti dur durak bilmeden ve halen devam ediyor önünü alamıyorum.Yaşım 26 şu an..Şimdi sizlerden saçla ilgili bunca sıkıntı çekmiş ekimlerden istediği sonucu alamamış hep hüsran yaşayan bu kardeşinize yardım etmenizi istiyorum.
Resimlerimi paylaşıcam nasıl bir yol izleyeceğime dair tecrübeli abilerimden değerli fikirlerini benimle paylaşmalarını diliyorum..saygılarımla