Gönderen Konu: Procapil ?  (Okunma sayısı 35410 defa)

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Procapil ?
« : 02 Eylül 2015, 16:27:16 »
Arkadaşlar procapil içeren hairforte sprey kullanmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ? Dht bloke edici olduğunu duydum. Minoxidil ile birlikte lullanılabilir  mi ve  bu şekilde kullananız var mı ? yada minoxidil mi kullanmalı yoksa procapil mi ?

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Procapil ?
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2015, 16:31:35 »
Hocam bende ilk duydugumda şoka ugramistim bu ilaci. Hem finasteride hemde minoxidil görevi gøruyor dediler. Bi saat baya arastirdim yabanci forumlardan. Fda onayi olmiyan sadece kagit ustunde harikalar yaratan bi ilac. Yani fos cikti o ilacta.

Fayda eden iki ilac var. Oda fin ve minox. Gerisi para tuzagi.

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2015, 16:38:23 »
bir kaç doktor forumlarda ilaç önerilerinde başarılı olduğundan bahsetmiş ama şimdi siz öyle söyleyince benimde hevesim kırıldı.. fda onaysız olması iyi değil. bu spreyi siz denemişmiydiniz ? proscar kullanmakdan korkuyorum açıkcası hormonları bozucaz diye

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2015, 16:46:24 »
Hocam atilla beyi diyorsaniz. O adamin yorumlari bana sacma geliyor. Adam bol bol procapil reklamini yapiyor. Ama bana yerli yada yabanci siteden faydasini gøren birini gøsterin?

Bu arada 5gün sonra sac ekimim gerceklesecek. Zekeriya kulda ektirecem. Konuma bakabilirsin. Bende sizin gibi finasterideden korkan biriyim. Onun icin proscar degilde,orjinal prop ecia alip 2ye bølup alacam. Yani 0,5mg finasteride. Yan etkileri minumuma indirmek icin.

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2015, 16:51:53 »
Hocam hayırlı olur inşallah iyi olur dileklerimi sunuyorum ;) Haklısınız bencede ..
Peki bu şunuda merak ediyorum ayrıca ,ekimden sonra finasterid kullanmanın avantajı ne olabilir ? ekilen saç zaten dht den etkilenmeyen saç değil mi aslında ? ekimden sonra finasterid desteği almak gereksiz değilmi ?

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2015, 16:55:01 »
Hocam benim sadece øn bølgeye ekim yapilacak. Saclarimda zayif suanda tam døkulmus sayilmaz. Øn tarafi ektirip , geriye kalan saclarida fin ve minoxla güclendirirsem 20 yaslarima geri dønmeyi umuyorum. Cokmu sey istiyorum acaba :)))

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2015, 17:02:33 »
Şimdi anladım ekilmicek alanlardaki saçları koruma adına herkes fin alıyor saç ektirmiş olsa bile forumda :D Yo hayır gayet mantıklı ;)  .. dökülmesi durmus ve saçları tüm açık alana ekilmiş adam için gereksiz tabi finasterid desteği.. 
Peki bu xpecia diye geçen vitamin desteğini kullanıp sonuç almış olan var mı ?

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2015, 17:15:51 »
Oda biotin gørevi gøruyor herhalde. Sac vitaminleri onlar. Zayif gücsüz saclarin varsa tek care fin ve minox daha ønce belirtigim gibi. Zorlama istersen hocam  ;D ;D ;D

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2015, 17:20:18 »
:) saw palmetto dht üzerinde büyük etkisi var ama yapılan bilimsel araştırmalarda xpecianın içeriğinde saw palmettoda var .. gerçekten saw palmetto oldukça başarılı bir dönem kullanmıştım ve dökülmem azalmıştı oradan biliyorum

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2015, 17:25:46 »
Saw palmettoyuda arastirdim ben hocam. Finasteriden light olani oluyor. Ama biraz fazla light oldugu icin etkiside okadar oluyor. Ona bakarsan kara üzümdede dht bloker var. Ama fayda etmesi icin gunde 3kg yemen lazim. :) . Ve gunde 3kg yediginde ayni finasterideki yan etkiler ortaya cikacak gene. :) . Yani her yolun bitisi ayni yere cikiyor. Xpecia hapida øyle finas etkisi yaratmasi icin  atiyorum, günde 10-20tane icmen lazim. Oda ayni finasin yan etkilerini yada daha fazla zarar vererek .

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Eylül 2015, 17:39:15 »
Aynen öyle .. solgarın yine bunun için olan kara üzüm ekstresi hapları var dht yi düşürücü ve kanlanmayı arttırıcı. Yine saw palmettonunda öyle .. tabi bunlarda doz abartılırsa finasteride kadar sert bir şekilde dht yi bloke edebiliyor. Ama bunları kullanmanın aslında finasteride göre yine iyi olduğunu düşünüyorum çünkü dht yi tamamen bloke etmek iyi bir şey değil erkeğin kas yapısını bozuyor zamanla ve kalıcı etkileri olabiliyor zaman içerisinde. Yani biraz dht iyi bir şey kas yapısının bozulmaması adına sonucta estetik görünümde saç kadar onunda payı var erkek üzerinde .. O yüzden Dht dengeleyici olan bitkisel sawpalmetto ve kara üzüm çekirdeği gibi ürünleri sıkıştırılmış ekstre haplarını kullanmak dht yi tamamen bloke etmekden iyidir diye düşünüyorum biraz da sanki.

bamse

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Eylül 2015, 23:56:38 »
arkadaslar nerdeyse ilac uzamani olmussunuz arastira arastira :)...
bende ekim yaptirdim , tanidigim doktor sunu soyledi , hic bir ilac , sprey , sampuan vs.. mucize yaratmaz hepsi aldatmaca dedi
bu arada adam kendisi bu sampuanlaaari spreyleri vs satiyor bayisi ... 
insanin sagligini bozmaktan baska... zaten bunlari kullaninlar bagimli olmus birakinca daha kotu sonuclar olmus vs ..
bence saglik besleniyorsan , yani sebze meyve balik vs.. duzenli yiyip iciyorsaniz bunlarinda hepsi o bitkilerde
birde spor yapip , kardio falan vucutta kani hareketlendiricek , pompaliycak,, sigara alkolden de uzak dur en guzel ilac bu denedim gordum

adam 170 boy var 100 kilo sigara alkol hepsi var spor yok , pizzaylan besleniyor
sonra kalkiyor 3 vitamin 2 sprey vs... kullanip fayda bekliyor..
fda da oyle pek ovunulecek bir kurum degil tarihi hatalarla dolu
dunyada en cok seker hastasi kalp - obez , kanser bu ulkede .. simdi isin icinden cikamiyorlar..

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Ekim 2015, 17:31:17 »
arkadaslar nerdeyse ilac uzamani olmussunuz arastira arastira :)...
bende ekim yaptirdim , tanidigim doktor sunu soyledi , hic bir ilac , sprey , sampuan vs.. mucize yaratmaz hepsi aldatmaca dedi
bu arada adam kendisi bu sampuanlaaari spreyleri vs satiyor bayisi ... 
insanin sagligini bozmaktan baska... zaten bunlari kullaninlar bagimli olmus birakinca daha kotu sonuclar olmus vs ..
bence saglik besleniyorsan , yani sebze meyve balik vs.. duzenli yiyip iciyorsaniz bunlarinda hepsi o bitkilerde
birde spor yapip , kardio falan vucutta kani hareketlendiricek , pompaliycak,, sigara alkolden de uzak dur en guzel ilac bu denedim gordum

adam 170 boy var 100 kilo sigara alkol hepsi var spor yok , pizzaylan besleniyor
sonra kalkiyor 3 vitamin 2 sprey vs... kullanip fayda bekliyor..
fda da oyle pek ovunulecek bir kurum degil tarihi hatalarla dolu
dunyada en cok seker hastasi kalp - obez , kanser bu ulkede .. simdi isin icinden cikamiyorlar..

söylediklerine şiddetle katılıyorum kardeşim haklısın ilaç vs vücudun dengesini bozuyor...

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Şubat 2018, 23:12:33 »
Bu procapil i çok övüyorlar sadece hairforte  spreydemi var,nerden satın alınır .procapil nasıl kullanılır falan forumda sadece bu konuyu bulabildim .procapil kullananlar varmı aranızda arkadaşlar? Birde şampuanı varmış bulamadım.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Şubat 2018, 18:32:25 »
3 gün önce çok başka bir sebep ile gittiğim Bursanin hatırı sayılır dermatologu bu hp procapil kullan isine yarayacaktir dedi lakin karar veremedim. Ekimimin üzerinden 165 gün gecti biotin harici ısırganlı kendi yaptığım spreyi kullandım . Minoxa girsem eminim hızlanacak lakin girmiyorum. Bu hoca kafam8 karistirdi

Facebook Twitter Instagram