Gönderen Konu: Saç ektirmeli miyim? Yaşım 24. Önerilerinizi bekliyorum.  (Okunma sayısı 3253 defa)

Ragnarok16

• Full Member
Ynt: Saç ektirmeli miyim? Yaşım 24. Önerilerinizi bekliyorum.
« Yanıtla #16 : 09 Temmuz 2020, 16:04:07 »
Sonrasını da düşünerek önce ön bölgeye yoğun bir ekim sonraki senelerde 2. başarılı bir ekimle sorun ortada büyük ölçüde kalkar
Şimdi İstanbul’da bir saç ekim merkeziyle görüştüm. Donör kalitemin çok iyi olmadığını söyledi ve fue yöntemi ile ilk önce önden arkaya doğru hiç saçım yokmuş gibi geleceğini, ancak sık olması için vertekse ekim yapmayacağını söyledi. Verteks için ölmemiş köklerimin olduğunu söyledi ilaç vs. gibi şeyler ile o bölgenin %50 ihtimal kurtarılabilir olduğunu veya bi kaç sene sonra 2. Bir ekim gerektiğini söyledi. Tanıdık vasıtasıyla gittiğim için ticari gözle bakmayıp doğruları söylediğini düşünüyorum. Sizin dediğiniz gibi önce önleri donör bölgeye çok fazla zarar vermeden ekip daha sonrasında tepeye yoğunlaşmamı söyledi

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #17 : 09 Temmuz 2020, 16:10:08 »
Görüştüğün merkezlerin ismi ne

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #18 : 09 Temmuz 2020, 16:20:03 »
Görüştüğün merkezlerin ismi ne
Antalya’da Esma Serkan Tetik ile görüştüm DHI tekniği ile yapacaklarını söylediler, İstanbul’da şimdi görüştüğüm Double Hair daha çok yurtdışına hizmet veren bir firma yarında Serkan Aygın ile görüşeceğim ve bu 3 ü arasında karar verip vermemem konusunda kararsızım forumda iyi tavsiyeler var arenamed ilede görüşecektim bugün ama donörü sanırım biraz yıpratıyorlarmış o yüzden vazgeçtim

Penia

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2020, 17:19:17 »
Net cekmemissin fotogrfi

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2020, 17:48:53 »
Net cekmemissin fotogrfi
Hocam kameram bozuk ilk fırsatta düzeltip ekleyeceğim

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #21 : 09 Temmuz 2020, 20:17:51 »
Şimdi İstanbul’da bir saç ekim merkeziyle görüştüm. Donör kalitemin çok iyi olmadığını söyledi ve fue yöntemi ile ilk önce önden arkaya doğru hiç saçım yokmuş gibi geleceğini, ancak sık olması için vertekse ekim yapmayacağını söyledi. Verteks için ölmemiş köklerimin olduğunu söyledi ilaç vs. gibi şeyler ile o bölgenin %50 ihtimal kurtarılabilir olduğunu veya bi kaç sene sonra 2. Bir ekim gerektiğini söyledi. Tanıdık vasıtasıyla gittiğim için ticari gözle bakmayıp doğruları söylediğini düşünüyorum. Sizin dediğiniz gibi önce önleri donör bölgeye çok fazla zarar vermeden ekip daha sonrasında tepeye yoğunlaşmamı söyledi

Tam olarak söylenen yapılmalı hocam

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2020, 23:23:53 »
18 yaşından beri dökülüyor saçların sanırım, ve daha da dökülecek. Yaşın ekim için erken bence. Mavi su vs vs hiçbirşey kullanma bana kalırsa bırak dökülsün. İyice kısa kulşabilirsin saçları. Dökülme yavaşlayınca ekim düşünmelisin.

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #23 : 10 Temmuz 2020, 00:12:24 »
18 yaşından beri dökülüyor saçların sanırım, ve daha da dökülecek. Yaşın ekim için erken bence. Mavi su vs vs hiçbirşey kullanma bana kalırsa bırak dökülsün. İyice kısa kulşabilirsin saçları. Dökülme yavaşlayınca ekim düşünmelisin.
Hocam dökülme şuan içim yavaşladı yok denecek seviyede, ve anlarsın ki bu yaşlarımı saçsız geçirmek istemiyorum. Kafaya koydum eylüle kadar kesin yaptıracağım sadece hangi teknik ve nerede yaptıracağıma nelere dikkat edip neleri kullanıp kullanmayacağımı bilmiyorum :)

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #24 : 11 Temmuz 2020, 15:06:07 »
Güncel fotoları ekliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Temmuz 2020, 15:20:32 »
Finasterid kullanmayı düşünsen iyi olur kafanda çok incelmiş saç teli var ekim planlamasınıda 2 aşamalı düşün tepeyi 1 sene sonraya bırak ilk ekim ön orta olsun.
Global Moderator

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #26 : 11 Temmuz 2020, 20:32:48 »
Finasterid kullanmayı düşünsen iyi olur kafanda çok incelmiş saç teli var ekim planlamasınıda 2 aşamalı düşün tepeyi 1 sene sonraya bırak ilk ekim ön orta olsun.
Çok teşekkürler yorumunuz için. Görüştüğüm saç ekim merkezide aynısını söyledi. Peki finasteride hemen mi başlamalıyım yoksa ekim yapıldıktan sonra mı?

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #27 : 11 Temmuz 2020, 20:52:42 »
Çok teşekkürler yorumunuz için. Görüştüğüm saç ekim merkezide aynısını söyledi. Peki finasteride hemen mi başlamalıyım yoksa ekim yapıldıktan sonra mı?

Bugünden tezi yok baslamalisin 8)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Temmuz 2020, 20:53:56 »

Öncelikle araştır aklına yatarsa evet başlarsın.
Global Moderator

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #29 : 11 Temmuz 2020, 21:32:12 »
Öncelikle araştır aklına yatarsa evet başlarsın.
Yorumunuzdan sonra araştırmaya başladım ve yeni bitirdim. Açıkçası baya korkuttu beni. Risk almalı mıyım bilmiyorum ama sanırım alacağım yapmadığım için pişman olmaktansa yaptığım için pişman olmayı tercih ederim :)

Facebook Twitter Instagram