Saç Ekimi Sonuçları
Sonrasını da düşünerek önce ön bölgeye yoğun bir ekim sonraki senelerde 2. başarılı bir ekimle sorun ortada büyük ölçüde kalkar
Görüştüğün merkezlerin ismi ne
Net cekmemissin fotogrfi
Şimdi İstanbul’da bir saç ekim merkeziyle görüştüm. Donör kalitemin çok iyi olmadığını söyledi ve fue yöntemi ile ilk önce önden arkaya doğru hiç saçım yokmuş gibi geleceğini, ancak sık olması için vertekse ekim yapmayacağını söyledi. Verteks için ölmemiş köklerimin olduğunu söyledi ilaç vs. gibi şeyler ile o bölgenin %50 ihtimal kurtarılabilir olduğunu veya bi kaç sene sonra 2. Bir ekim gerektiğini söyledi. Tanıdık vasıtasıyla gittiğim için ticari gözle bakmayıp doğruları söylediğini düşünüyorum. Sizin dediğiniz gibi önce önleri donör bölgeye çok fazla zarar vermeden ekip daha sonrasında tepeye yoğunlaşmamı söyledi
18 yaşından beri dökülüyor saçların sanırım, ve daha da dökülecek. Yaşın ekim için erken bence. Mavi su vs vs hiçbirşey kullanma bana kalırsa bırak dökülsün. İyice kısa kulşabilirsin saçları. Dökülme yavaşlayınca ekim düşünmelisin.
Finasterid kullanmayı düşünsen iyi olur kafanda çok incelmiş saç teli var ekim planlamasınıda 2 aşamalı düşün tepeyi 1 sene sonraya bırak ilk ekim ön orta olsun.
Çok teşekkürler yorumunuz için. Görüştüğüm saç ekim merkezide aynısını söyledi. Peki finasteride hemen mi başlamalıyım yoksa ekim yapıldıktan sonra mı?
Öncelikle araştır aklına yatarsa evet başlarsın.