Gönderen Konu: Saç ektirmeli miyim? Yaşım 24. Önerilerinizi bekliyorum.  (Okunma sayısı 3252 defa)

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
Ynt: Saç ektirmeli miyim? Yaşım 24. Önerilerinizi bekliyorum.
« Yanıtla #31 : 11 Temmuz 2020, 22:13:23 »
Hocam başlayacağım sanırım, siz kullandınız mı bir etkisini gördünüz mü?

Ben kullanali cok olmadi hocam. Henüz bir yanetki görmedim, gelisimi gozlemleyecek kadar da henuz kullanmadim. 6 ay kadar kullanicam su an 1 aya yaklastim.

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #32 : 11 Temmuz 2020, 22:37:53 »
Ben kullanali cok olmadi hocam. Henüz bir yanetki görmedim, gelisimi gozlemleyecek kadar da henuz kullanmadim. 6 ay kadar kullanicam su an 1 aya yaklastim.
Anladım o zaman umarım güzel sonuçlar alırız :)

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #33 : 12 Temmuz 2020, 04:25:35 »
Arkadaşlar birde görüştüğüm merkez DHI yöntemini önerdi ama araştırmalarım fue yönteminin daha sık ekimler ortaya koyduğunu göstermekte. Siz ne dersiniz?

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #34 : 20 Ağustos 2020, 18:22:19 »
3 eylülde Asuman Hairde saç ekimim olacak. Hintell tavsiye ettiğinden beri yaklaşık 1 aydır proscar kullanıyorum 1/4 şeklinde. Ekim olduktan sonra sürecimi forumda paylaşacağım 1. Yıla kadar. Bu saç olur mu? Nelere dikkat etmeliyim tecrübeli abi ve kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #35 : 20 Ağustos 2020, 18:31:57 »
3 eylülde Asuman Hairde saç ekimim olacak. Hintell tavsiye ettiğinden beri yaklaşık 1 aydır proscar kullanıyorum 1/4 şeklinde. Ekim olduktan sonra sürecimi forumda paylaşacağım 1. Yıla kadar. Bu saç olur mu? Nelere dikkat etmeliyim tecrübeli abi ve kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum
doğru yer    seçmişin  takviye  olarak    kullandığın  ilaç  Ekim sonra devam  et 12 ay   merkez dedikleriné uygula   12 gün boyunca  bol su  hergün yeşil çay iç   Ekim sonra biotin  ekle

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #36 : 20 Ağustos 2020, 18:44:39 »
doğru yer    seçmişin  takviye  olarak    kullandığın  ilaç  Ekim sonra devam  et 12 ay   merkez dedikleriné uygula   12 gün boyunca  bol su  hergün yeşil çay iç   Ekim sonra biotin  ekle

Aynen uygulayacağım, çok teşekkür ederim yorumunuz için

Facebook Twitter Instagram