Gönderen Konu: Saç ektirmeli miyim? Yaşım 24. Önerilerinizi bekliyorum.  (Okunma sayısı 3245 defa)

Ragnarok16

• Full Member
Merhaba herkese mutlu bir gün diliyorum. Yaşım 24 ve yaklaşık 5-6 senedir saçımda dökülme söz konusu. Artık iyice seyrekleşti şapkasız dışarı çıkamaz hale geldim. Bir ara mavi serum kullandım 3.5 ay kadar hafif tüylenmeye başladı ancak bırakmak zorunda kaldım ve olan saçlarımla beraber hepsi döküldü. Mavi serumu kötülemiyorum önerilen kullanım süresine uygun olarak kullanmadığım için. Ancak bunların çözüm olmadığını düşünerek eylül ayında saç ektirmeye karar verdim sayılır. Bütçem en fazla 10 bin. Şimdiden başlamam gereken bir şey var mı? (Sigara kullanıyorum ve bırakacağım.) önerilerinizi bekliyorum her anlamda. Var olan saçlarımıda dökmeyecek saç ekim merkezi tavsiyelerinizi bekliyorum.

mmms

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ektirmeli miyim? Yaşım 24. Önerilerinizi bekliyorum.
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2020, 18:20:08 »
saç dökülmen devam ediyor mu ? Sebebini araştırdın mı ? Önce bence dermatologa gidip tahlil yaptır eksikliklerin varsa onları takviye et . Saç dökülmen devam ediyorsa kesmek için finasterid kullanabilirsin. Önce sebeplerini araştırıp dökülmeyi azaltmaya çalışmalısın bence. Sonra da ekimi yaptırmalısın . Şahsi düşüncem..

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2020, 18:36:47 »
Saç ekimi şuanda yaparsan var olanlar uçar
Güçlendirmen gerekir

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2020, 18:55:57 »
saç dökülmen devam ediyor mu ? Sebebini araştırdın mı ? Önce bence dermatologa gidip tahlil yaptır eksikliklerin varsa onları takviye et . Saç dökülmen devam ediyorsa kesmek için finasterid kullanabilirsin. Önce sebeplerini araştırıp dökülmeyi azaltmaya çalışmalısın bence. Sonra da ekimi yaptırmalısın . Şahsi düşüncem..
+1

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2020, 20:12:36 »
yaptıracağın yere bağlı çoğu yer böyle bir saçın içinden çıkamaz saçını eskisinden beter hale getirebilecek piyasada bir ton ekim merkezi var .

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2020, 00:32:35 »
+1
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.
Saç dökülmem şuan için durdu diyebiliriim. 3.5 ay kadar mavi serum kullandım sonra bırakmak durumunda kaldım ve yeni çıkan tüylerle beraber olan saçlarımda aşırı döküldü ve kazıdım. Kazıdıktan sonra elime hiç saç gelmiyor yastıktada yok kazımadan önce elimi her attığımda belki 20 30 saç teli geliyordu elime. Olan saçlarımı güçlendirsem bile açıklığı kapatacak kadar saçım olmadığını düşünüyorum bu yüzden ekim yaptırıp yaptırdıktan sonra takviyelerle güçlendirmek istiyorum sizce doğru bir yol mu izliyorum?

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2020, 00:34:17 »
yaptıracağın yere bağlı çoğu yer böyle bir saçın içinden çıkamaz saçını eskisinden beter hale getirebilecek piyasada bir ton ekim merkezi var .
Peki önerebileceğiniz bu tarz dökülmelerde başarılı olan saç ekim merkezleri var mı hocam?

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2020, 00:36:13 »
Saç ekimi şuanda yaparsan var olanlar uçar
Güçlendirmen gerekir
Yorumunuz için teşekkürler, ancak eminim anlıcaksınız ki bu yaşımda böyle olmak istemiyorum, 30 35 yaşımı o zaman düşünmek istiyorum şuan bu yaşlarımdan zevk alamaz hale geldim açıkçası:)

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2020, 00:47:24 »
Double Hair’i bilen varsa yorumlarını yazarsa çok sevinirim İstanbulda bir saç ekim merkezi

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2020, 01:31:08 »
Dostum açıkçası isteğin ve hevesin anlaşılabilir ancak 5-10 sene sonra arkadaşların işaret ettiği olası tabloyu da göz önünde bulundurmalısın.
Ha bu yaşlarda bana saç lazım bakış açısı da yaygın ve dediğim gibi anlaşılabilir bir durum. Şu şartlarda kafaya koyduysan donör kaliteni kontrol ettirip ve gerekiyorsa forumdaki arkadaşlardan fikir alıp, ekime uygunum kanaati oluştuktan sonra işinin arkasında duran ve hayal satmayan kaliteli bir merkezde karar kılmanı öneririm. Çoğu merkezle ilgili onlarca yüzlerce sonuç var forumda bak araştır.
Ve ayrıca kesinlikle Mavi Serum a bundan böyle bulaşmamanı öneririm

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2020, 01:42:36 »
Dostum açıkçası isteğin ve hevesin anlaşılabilir ancak 5-10 sene sonra arkadaşların işaret ettiği olası tabloyu da göz önünde bulundurmalısın.
Ha bu yaşlarda bana saç lazım bakış açısı da yaygın ve dediğim gibi anlaşılabilir bir durum. Şu şartlarda kafaya koyduysan donör kaliteni kontrol ettirip ve gerekiyorsa forumdaki arkadaşlardan fikir alıp, ekime uygunum kanaati oluştuktan sonra işinin arkasında duran ve hayal satmayan kaliteli bir merkezde karar kılmanı öneririm. Çoğu merkezle ilgili onlarca yüzlerce sonuç var forumda bak araştır.
Ve ayrıca kesinlikle Mavi Serum a bundan böyle bulaşmamanı öneririm
Teşekkür ederim yorumunuz için, mavi serum a asla bir daha bulaşmam. Umarım öyle bir merkez bulabilirim bu forumun bu konuda gerçekten büyük yardımı oluyor Allah herkesten razı olsun. Yarın İstanbula gideceğim bi iki yerle görüşeceğim bakalım belki kafamda bir şeyler yerine oturur:)

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2020, 02:10:54 »
Teşekkür ederim yorumunuz için, mavi serum a asla bir daha bulaşmam. Umarım öyle bir merkez bulabilirim bu forumun bu konuda gerçekten büyük yardımı oluyor Allah herkesten razı olsun. Yarın İstanbula gideceğim bi iki yerle görüşeceğim bakalım belki kafamda bir şeyler yerine oturur:)
Umarım dostum hayırlısı hakkında o zaman

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2020, 03:13:46 »
Bu saçlar planlamayla bi ekimi hak edebilir

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #13 : 09 Temmuz 2020, 04:54:08 »
Bu saçlar planlamayla bi ekimi hak edebilir
Nasıl bir planlama hocam biraz açabilir misiniz rica etsem

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #14 : 09 Temmuz 2020, 04:54:42 »
Umarım dostum hayırlısı hakkında o zaman
Eyvallah teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram