Gönderen Konu: Koray Erdoğan vs Serkan Aygın  (Okunma sayısı 4034 defa)

LacOniC

• Jr. Member
  • **
Koray Erdoğan vs Serkan Aygın
« : 08 Temmuz 2020, 04:42:32 »
Merhabalar. Bu hafta ikisinden değerlendirme aldım. Koray Erdoğan maille Serkan Aygın bizzat değerlendirdi. Serkan Aygın'ın çizdiği yeri (Kırmızı) fotoğrafa ben ekledim. Arada epey fark var. Hani ekim yaptırınca 1 parmak aşağı inse daha iyi sanki. Diğer yandan Koray Erdoğan Eylül'e kadar dolu ve en az iki kat daha pahalı. Serkan Algın 10.000 TL (DHI) Koray Erdoğan 3300-4750 Euro fiyat verdi. Bu ay evde olduğumuz için mümkünse bu ay içinde yaptırmak istiyorum doğrusu. Serkan Aygın da tavsiye edilen bir doktor. Sadece çok dar alana çok fazla ekim yapıyormuş gibi geldi. Ve ön çizgi aynı yerde kalıyor. Emin olamadım ama asıl şikayetimin şakaklardaki açıklık olduğu düşünülürse olabilir sanki. Haftaya Salı için gün aldım bakalım.

Bu arada bir de Levent Acar'a (Cosmedica) sordum. O da 1 parmak aşağı indirecek şekilde yani Koray Erdoğan gibi bir değerlendirme yaptı. Yaklaşık 2000 greft. 7000'den 5000 TL'ye düştüler pandemi sebebiyle.

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdoğan vs Serkan Aygın
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2020, 14:26:29 »
Merhaba hocam, yaşınızı yazarsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir, muttalip keser hocanın da bu tip açıklıkları çok iyi kapattığı ifade edilir, Yazdığınız ekimciler başta koray erdoğan saygın uzmanlar..
Cosmedica yı duymadım doğrusu

LacOniC

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2020, 17:01:41 »
Yaş 42. Serkan Aygın hattı çekerken yaşa göre davrandı sanki o an öyle bişi hissettim. :)
EKİM SÜRECİM
Serkan AYGIN | 2100 Greft DHI | 20.07.2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15211.0

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2020, 17:49:14 »
Muttalip hoca harikalar yaratır bu açıklığa bi incele istersen forumdaki konulardan

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2020, 19:01:38 »
Hocam masallah 42 yasinda saciniz hala cok güzel. Ekim yaptirmak gibi radikal bir karar aliyorsaniz bir farklılık olusturmasi lazim ekimin sizde. Bunu da ancak Koray hocanin belirlediği cizgi ile yakalayabilirsiniz bence.

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2020, 20:10:12 »
yeşil çizgi bana hiç mantıklı gelmedi ekilenlerin hepsi çıkması gerekiyor ve çok sık ekilmeli yoksa seyrek kalırsa çok kötü bir görüntü olur yani bence riskli bir çizgi dostum.

LacOniC

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2020, 04:52:03 »
yeşil çizgi bana hiç mantıklı gelmedi ekilenlerin hepsi çıkması gerekiyor ve çok sık ekilmeli yoksa seyrek kalırsa çok kötü bir görüntü olur yani bence riskli bir çizgi dostum.

Onu Koray Erdoğan çizdiği için bir bildiği vardır dedim. Gerçi online bir değerlendirme oldu belki yüz yüze görüşmede o da değişiklik yapardı. Bu arada o hem tarih hem fiyat olarak uygun değil şu anda. Kırmızıyı tercih edeceğim gibi gözüküyor. Serkan Aygın. Şakakların kapanıp ön hattın gürleşmesi benim için tatmin edici olacaktır diye düşünüyorum.
EKİM SÜRECİM

LacOniC

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2020, 05:12:54 »
Hocam masallah 42 yasinda saciniz hala cok güzel. Ekim yaptirmak gibi radikal bir karar aliyorsaniz bir farklılık olusturmasi lazim ekimin sizde. Bunu da ancak Koray hocanin belirlediği cizgi ile yakalayabilirsiniz bence.

Teşekkürler ama çok seyrek ve zayıflar. Özellikle şakaklardaki açıklıktan dolayı artık şekil veremiyorum geri taramak zorunda kalıyorum. Açıklık iyice ortaya çıkıyor. O yüzden önler sıklaşır ve şakaklar kapanırsa tatmin olurum gibime geliyor. Bir de daha önceki mesajlarda da dediğim gibi Koray Hoca bütçemi çok zorlayabilir. Pandemi sebebiyle önümüzdeki aylardaki belirsizliği de düşününce... Serkan Aygın hem bütçe hem tarih olarak uygun gözüküyor şu anda.
EKİM SÜRECİM

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Temmuz 2020, 12:54:30 »
Koray beyin burdaki çizgisi hattı oluşturmak şekli belirlemek, bu kadar aşşağı ineceğini sanmıyorum. Bendeki durumda ön öizgim çok geri gitmişti sadece yarım santim civarı öne indi. Bu kadar riske alıp öne çekmez çizginizi, çizginşn şekli böyle olacak demek istemiştir. Ortasında bir yer olur. Ben sizin yerinizde olsam sarkan aygından ziyade muttalip beyle temasa geçerdim. Tam onun yaptığı işlerden bu dökülme. Unutmayın ki o ayna karşısına her geçtiğinizde göreceğiniz şey o çizgi olacak. O yüzden içinizd en çok sinen e yönelin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Temmuz 2020, 13:27:40 »
Çiz bu kadar öne almaz gelişi güzel bir çizgi sadede foto üzerinden

Serkan hocanın cizgisi de biraz ileri alır istege göre diye düşünüyorum
Global Moderator

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Temmuz 2020, 22:35:30 »
Bu yeşil çizgi ciddi cizilmemiştir çok yanlış olur alnına ekmiş olur bu işte ya bi yanlıslık var ya da değerlendirmek için yapmıs
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

aslanoglu

• Full Member
« Yanıtla #11 : 13 Temmuz 2020, 23:17:45 »
yeşil ve kırmızının orta noktasından biraz daha kavisli bi çizgi düşündünmü acaba, yaş 42 dediniz

LacOniC

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 14 Temmuz 2020, 10:32:27 »
Yorumlar için teşekkürler. Önümüzdeki Pazartesi için Serkan Aygın'dan gün aldım. Onun çizimini detaylı hatırlamıyorum sadece en öndeki mevcut saçlardan başladığını hatırlıyorum. Benzetmeye çalıştım ama belki daha kavislidir. Pazartesi göreceğiz. :)
EKİM SÜRECİM

LacOniC

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 20 Temmuz 2020, 16:04:11 »
Bugün Serkan Aygın'da ektirdim. Sabah 8 gibi girip öğlen 1 gibi çıktım. Sizce burada 2000 tane var mıdır? Raporu yarın alacağım da merak ettim. Epey minimal olmuş gibi.

Bu arada sonuç forumunda yeni bir konu açacağım da burası da sonuçsuz kalmasın dedim.

EKİM SÜRECİM

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Temmuz 2020, 20:31:04 »
güzel ekım hayırlı olsun
Global Moderator