Gönderen Konu: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /  (Okunma sayısı 21135 defa)

nmkrtsny

• Sr. Member
Ynt: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /
« Yanıtla #120 : 24 Haziran 2021, 23:17:33 »
ekimde gidici saçın çokmuş ama bu çıkışlarda tam olmamış süreç 18 ay .burada sık ekim bekleyenler genelde beklediğini bulamıyor.sıklaştırma ekimi ile güzel olur saçın gene burdamı olur orasını bilmem merkezin revize ekimlerini ölçü al
18. Ayda ne değişcek Allah için saç mı fışkıracak kafamdan öyle olcaksa eyvallah klinikte 12 ay diyodu 13 ay oldu aynı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #121 : 24 Haziran 2021, 23:28:49 »
 biraz daha hacimlenir bu sana yetmez.şu gelişme 9.10. ayda olsa surec sonu yeterli olurdu.en net halini 18 ayda gorursun bu saçların ama sana yetmez kendi saçında zayıf girmişsin ekime ekimde basarısız olunca sonuc bu olmuş.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #122 : 24 Haziran 2021, 23:31:47 »
Detaylı inceledim, her yorumu okudum. Ekimin iyi olmaması için aslında hiç bir neden yokmuş. Çok güçlü ve güzel takviyeler kullanmassın, ekim öncesi hazırlığı yapmışsın üstüne düşen bütün sorumluluğu almışsın, fakat sonuç istenilen seviyenin altında bile değil vasat diyebiliriz. Var olan saçların yok gibi olmuş, eski saçın bile daha iyi diyebiliriz, tabiki süreç devam ediyor inşallah güzel bir şekilde neticelenir. Anlamadığım nokta berbat donörlerden bile forumlarda çok güzel sonuç alanları görüyoruz, neye göre çıkmıyor, nasıl başarısız oluyor gerçekten anlamak çok güç. Senin kullandığın ekim öncesi takviye kullanmayıp çok başarılı sonuç alanlar var. Ekim işi cidden garip bir durum, sonuç ne olacağı hiç belli olmuyor. Moralini yüksek tut, inşallah revize olursa güzel bir sonuca ulaşırsın.

Xyz123xyz

• Yeni üye
  • *
  • muttalip keser saç ekimi
« Yanıtla #123 : 24 Haziran 2021, 23:33:00 »
biraz daha hacimlenir bu sana yetmez.şu gelişme 9.10. ayda olsa surec sonu yeterli olurdu.en net halini 18 ayda gorursun bu saçların ama sana yetmez kendi saçında zayıf girmişsin ekime ekimde basarısız olunca sonuc bu olmuş.

"Kendi saçların zayıf girmişsin ekime" den kastınız nedir? Ben bu ekimden önce finas. Kullanımını tam olarak çözemedim. Ekimden önce bir ilaç kullanmak ekimin başarısını "kalıcı" olarak etkiliyor mu yoksa ilaç kullandığın sürece mi etkili? İlacı bırakınca etkisi geçecekse ekimden önce (veya sonra) ilaç kullanmanın faydası ne çözemedim.
  • Ekim Tarihi: 7 Haziran 2021
  • Ekim Merkezi ismi Muttalip KESER
  • Greft Miktarı 1800

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 24 Haziran 2021, 23:33:20 »
Reis, adam daha napsın ekim öncesi müthiş bir tedavi uygulamış zayıf girmek  denmez, ekim için bütün hazırlığını yapmış.

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #125 : 24 Haziran 2021, 23:41:02 »
Detaylı inceledim, her yorumu okudum. Ekimin iyi olmaması için aslında hiç bir neden yokmuş. Çok güçlü ve güzel takviyeler kullanmassın, ekim öncesi hazırlığı yapmışsın üstüne düşen bütün sorumluluğu almışsın, fakat sonuç istenilen seviyenin altında bile değil vasat diyebiliriz. Var olan saçların yok gibi olmuş, eski saçın bile daha iyi diyebiliriz, tabiki süreç devam ediyor inşallah güzel bir şekilde neticelenir. Anlamadığım nokta berbat donörlerden bile forumlarda çok güzel sonuç alanları görüyoruz, neye göre çıkmıyor, nasıl başarısız oluyor gerçekten anlamak çok güç. Senin kullandığın ekim öncesi takviye kullanmayıp çok başarılı sonuç alanlar var. Ekim işi cidden garip bir durum, sonuç ne olacağı hiç belli olmuyor. Moralini yüksek tut, inşallah revize olursa güzel bir sonuca ulaşırsın.
Aynen öyle varya ilk asmede başvurduğum da kabul etmediler 1 yıl finasterid kullandırdılar onu kullandım sonra başka takviyeler ekledim ne dedilerse yaptım olmadı bi ekim daha yaptırırsam düzelir mi diye düşünüyorum ama bi yandanda o da olmazsa diye düşünüyorum 18 ay hiç bi şey değişimiycek yaşayarak gördüm bunu 10-11 ayda neyse o öyle kalıyo

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 24 Haziran 2021, 23:41:35 »
Gerçekten bu ekim işi bi garip anlamak çok zor bence bi kaç yıl içerisinde çözerler gibi döneri çok iyi olanlarda sonuç kötü zayıf olanlarda da efsane sonuçlar var

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #127 : 24 Haziran 2021, 23:42:14 »
"Kendi saçların zayıf girmişsin ekime" den kastınız nedir? Ben bu ekimden önce finas. Kullanımını tam olarak çözemedim. Ekimden önce bir ilaç kullanmak ekimin başarısını "kalıcı" olarak etkiliyor mu yoksa ilaç kullandığın sürece mi etkili? İlacı bırakınca etkisi geçecekse ekimden önce (veya sonra) ilaç kullanmanın faydası ne çözemedim.
Harbiden öyle ya finasterid le olcaksa bu iş o zmn ektirmeyelim

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #128 : 24 Haziran 2021, 23:43:30 »
Gerçekten bu ekim işi bi garip anlamak çok zor bence bi kaç yıl içerisinde çözerler gibi döneri çok iyi olanlarda sonuç kötü zayıf olanlarda da efsane sonuçlar var
Bende ona üzülüyorum benden kat kat kötü olanların ekimi çok iyi olup benim nasıl böyle kötü oldu anlamıyorum

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 24 Haziran 2021, 23:47:57 »
Koray hocayla konuş bu vaziyet neden böyle diye sor,bakalım öneri ne olucak

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 24 Haziran 2021, 23:57:32 »
ekimde gidici saçın çokmuş ama bu çıkışlarda tam olmamış süreç 18 ay .burada sık ekim bekleyenler genelde beklediğini bulamıyor.sıklaştırma ekimi ile güzel olur saçın gene burdamı olur orasını bilmem merkezin revize ekimlerini ölçü al
Yok usta ne 18 ayı 48 ay a kadar gelişme devam ediyormuş :) şaka gibisin cidden.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 24 Haziran 2021, 23:58:58 »
Ekimde bence olan saçlarında kayıplar yaşamış olabilirsin. Ekim boyunca çok dökülmeniz oldu mu ?

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #132 : 25 Haziran 2021, 00:03:50 »
Ekimde bence olan saçlarında kayıplar yaşamış olabilirsin. Ekim boyunca çok dökülmeniz oldu mu ?
Oldu evet

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #133 : 25 Haziran 2021, 00:04:48 »
Koray hocayla konuş bu vaziyet neden böyle diye sor,bakalım öneri ne olucak
Konuşacaktım ikinci ekim için 18 diyolar hala yine tekrar bi deniycem

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #134 : 25 Haziran 2021, 08:39:19 »
Hiç finasterid kullanmadığınız dönemin bir fotoğrafı var mı? Varsa konuya ekleyebilir misiniz lütfen? Merak ettim finasteridin saçlarınızdaki etki durumunu.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram