Gönderen Konu: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /  (Okunma sayısı 21144 defa)

nmkrtsny

• Sr. Member
6. Ay 19 gün oldu hala kapatıcılık yok bu hala baya seyrek saçlar doğallıktan ve alım bölgesinden menunum hiç bir takviye kullanmıyorum
 Bi ekim daha yaptırsam sizce güzel bi şey olur mu ve bir yılın sonunda hemen 2. Ekimi yapabilir

nmkrtsny

• Sr. Member
Ayrıca finasterid kullan demeyin çünkü bende gram etki etmiyo 1 buçuk yıl kullanıp kendim gördüm

nmkrtsny

• Sr. Member
Ve saçlarım aşırı bi şekilde dökülmeye devam ediyo

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun.asmed ne diyor bu duruma gerçi daha erken konuşmak için

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
takviye alsan daha iyi olur  kendi saçların incelmiş ekim öncesi dökülmen devam ediyor sanırım saç gelısımın sürecin 6 ay saçların çıkmış ileri ki sürecler de daha gelişir sonra duruma gore bır ekım daha yaptırırsın çok sık saçların olur önce bır sonuclansın
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
 senin ekiminde bloker sartmış surecte dur daha bir bu kadar saçın çıkar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nmkrtsny

• Sr. Member
senin ekiminde bloker sartmış surecte dur daha bir bu kadar saçın çıkar
Hiç sanmıyom reis

nmkrtsny

• Sr. Member
takviye alsan daha iyi olur  kendi saçların incelmiş ekim öncesi dökülmen devam ediyor sanırım saç gelısımın sürecin 6 ay saçların çıkmış ileri ki sürecler de daha gelişir sonra duruma gore bır ekım daha yaptırırsın çok sık saçların olur önce bır sonuclansın
Yok reis ancak dutasterid onu da kullanmak akıl işi değil inşallah bu sefer ikinci ekime olur artık

nmkrtsny

• Sr. Member
Hiç konuşmadım

nmkrtsny

• Sr. Member
Hiç konuşmadım sorsamda erken felan der

nmkrtsny

• Sr. Member
Ynt: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /
« Yanıtla #116 : 24 Haziran 2021, 22:00:44 »
Selamün Aleyküm saç ekimimden 13 ay geçti ve son halim böyle saçlarım aşırı yağlı oluyo hep saç ekimimden pek memnun değilim çünkü hem hacim olarak hem sıklık olarak beni tatmin etmedi ayrıca saçlarım neden bilmiyorum bi şekle girmiyo saçma sapan duruyo insanın canı sıkılıyo ister istemez o kadar para verip böyle olması
Ayrıca acaba sık olmadığı için mi diye düşünüp tekrar asmed e başvurdum bana 15 ay dolmadan ikinci ekim yapamayacaklarını söylediler onu da anlamadım millet 12 ay da yapıyo
Tarafsız objektif bi şekilde yorum yapar mısınız kötüyse kötü diyin bileyim ki bence kötü duruyo ve ikinci bi asmed ekimi yaptırsam düzelir mi iyi olur mu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 24 Haziran 2021, 22:11:56 »
 ekimde gidici saçın çokmuş ama bu çıkışlarda tam olmamış süreç 18 ay .burada sık ekim bekleyenler genelde beklediğini bulamıyor.sıklaştırma ekimi ile güzel olur saçın gene burdamı olur orasını bilmem merkezin revize ekimlerini ölçü al
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 24 Haziran 2021, 23:14:30 »
25 yaşındasın bence 1-2 yıl bekle derim dökülmenin ilerleyişine göre ekim yaptırabilirsin donor alanın sınırlı! Dokulmen devam ediyor sonuç açık alana göre olumlu bu açıklık bir defada kapanmaz zaten

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #119 : 24 Haziran 2021, 23:16:01 »
25 yaşındasın bence 1-2 yıl bekle derim dökülmenin ilerleyişine göre ekim yaptırabilirsin donor alanın sınırlı! Dokulmen devam ediyor sonuç açık alana göre olumlu bu açıklık bir defada kapanmaz zaten
Valla 30 yaşından sonra ki ne yapayım ben

Facebook Twitter Instagram