Gönderen Konu: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /  (Okunma sayısı 21161 defa)

AddisAbabaBelediyeBaskani

• Yeni üye
  • *
Ynt: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /
« Yanıtla #90 : 09 Aralık 2020, 12:24:09 »
s.a 5 ay 18. Gün güncellemesi yaptım. Şu an ki durumdan hiç memnun değilim saçlarım yağlı be kuru olarak fotoğraf ekliyorum bana göre şu an ki durum iyi değil belki  bi kaç aya toparlar
Toparlasada 3 yıl içinde yine eski Halime dönceğim kesin bi ekim daha yaptırsam iyi olur mu o da meçhul asmedin  kalitesine lafım yok ellerinden geleni yaptılar ama o kadar para (36 bin TL) verip istediği gibi olmayınca insan üzülüyo iki üç aydık hiçbir takviye vitamin vesaire almıyorum dutasterid alıp başlamayı düşünüyorum ama yan etkileri korkutuyo 1 buçuk yıl finasterid kullandım ne yan etki gördüm ne de fayda gördüm varsa bi öneriniz bekliyorum elimden geleni yaptım ama bi türlü istediğim gibi saçlarım olmuyo bu da beni çok üzüyo çok kafaya takıyorum hiç bi şey yapmak istemiyorum hiç bi yere gitmek gezmek istemiyo insan yorumlarınızı esirgemeyin çözüm öneriniz varsa şimdiden teşekkürler...

Saçlarımın kuru hali

Kendini muhtemelen benzer dönemlerdeki kişilerin durumları ile kıyaslıyorsun ama o fotoğraflarının hiçbirinde senin çektiğin gibi ışık altında(yada flashlı) tepe fotoğrafları yok. Çoğu kişi tepeyi atmadan sadece cephe fotoğrafını paylaşıyor bu forumda, bu da tepe fotoğrafını paylaşan kişilerin sürecinin geriden geldiği hissiyatı oluşturuyor.

Senin gibi lamba ışığı altında kim tepe fotoğrafı gönderirse göndersin 5.5 ayda, herkesin durumu aynı olur.

Diğer yandan daha sürecin yarısında bile değilsin. 6. ay genel sürecin yarısı ve toplam saç çıkışının %60’ı gerçeklemiş kabul edilir.

Canını sıkma, giderek tatmin edecek sonuca yaklaşacaksın. Boşuna stres yapmana gerek yok. En büyük derdin bu olsun

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #91 : 09 Aralık 2020, 19:40:16 »
5008 greft ekilmiş ve asmedde akilmiş. Kesinlikle böyle kalacağını düşünmuyorum daha da gelişecektir sabırlı olmalısın
İnşallah dediğin gibi gelişir yorumun için teşekkürler

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #92 : 09 Aralık 2020, 19:42:00 »
Bende Farklı bir merkez de ektirdim Dostum ekim tarihlerimiz benzer ve maalesef benimde seyrek. Sanssiz kullariz. Bu saatten sonra pek cikis olmaz
Valla herkes bi şey diyo kimi gelişir diyo kimi gelişmez bakalım görcez

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 09 Aralık 2020, 19:43:08 »
 kişi çıkışlardan once saç çıkmayacak paronoyası kapılıyor çoğu insanda bu oluyor.insanlar ölçü alırken erken çıkanları ölçü alıyor.ama seni eken drda videosunda 12 ayda memnun olmayıp 15.ayda olan var diyor.seninde surec uzun surucek tabi o kadar değil .1 2 ay içersinde nefes alırsın için rahatlar merak etme zeminden geliyor ekilenler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #94 : 09 Aralık 2020, 19:47:40 »
sanki bana diplerden tüylenmeler var ama kendi saçların uzun olduğu için henüz aralarında seçilmiyor gibi geldi.bence biraz daha sabırlı olsun henüz sürecin ortalarındasınız.

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #95 : 09 Aralık 2020, 19:48:48 »
Biraz sabırlı olmalısın saçların gelişim aşamasında çıkışların devam ediyor.

Saçların gelişim zamanı da finasterid i bırakmamalısın başladıysan daha önce söyledim.
Dutasterid e başladım inşallah kalıcı bi yan etki vermez vücuduma

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #96 : 09 Aralık 2020, 19:49:51 »
olan saçlarını bir şekil korumalısın 7.ay fotosunu koyunca goruceksinki bugunle arada belirgin fark olucak.sonraları dahada gelişicek.ama sen olanı koru
İnşallah dutasterid e başladım daha iyi koruyacak şey yoktur heralde

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #97 : 09 Aralık 2020, 19:51:22 »
Dutasterid e başladım inşallah kalıcı bi yan etki vermez vücuduma

bence şu aşamada başlamayın .önce bir ekim sonucunu bir görün ondan sonra duruma göre karar verin.
bu tür antiandrojenler ilk kullanımda 1 ay kadar ters tepki verir yani bu anlamda saç çıkışlarını olumsuz etkileme olasılığıda olabilir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 09 Aralık 2020, 19:52:08 »
 finasterid 1 mg saçlı deride yüzde 38 baskılar dhtyi.5mgsi bile yüzde 40 baskılar.dutasteride 0.5 mgsi yüzde 55 baskılar dhtyi saçlı deride 2.5 mgsi yüzde 82 baskılar.bir gün pek normal olmayan bir arkadas anlatmıştı dutasteride birini sakat bırakmış diyordu ama baskada oyle bir kotu etki duymadım.karaciğere bakmalısın dutastaride kullanıyorsan.finasterid yeterli bence zeminden geliyor saçlar zamanada ihtiyacın var.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #99 : 09 Aralık 2020, 19:54:42 »
finasterid 1 mg saçlı deride yüzde 38 baskılar dhtyi.5mgsi bile yüzde 40 baskılar.dutasteride 0.5 mgsi yüzde 55 baskılar dhtyi saçlı deride 2.5 mgsi yüzde 82 baskılar.bir gün pek normal olmayan bir arkadas anlatmıştı dutasteride birini sakat bırakmış diyordu ama baskada oyle bir kotu etki duymadım.karaciğere bakmalısın dutastaride kullanıyorsan.finasterid yeterli bence zeminden geliyor saçlar zamanada ihtiyacın var.
Sakat mı bırakmış yok artık o kadar kötü bi etki olmaz heralde
1 buçuk yıl kullandım finasterid i hiçbir etki ermedi yan etki de etmedi ondan başladım dutasterid e

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #100 : 09 Aralık 2020, 19:56:39 »
Kendini muhtemelen benzer dönemlerdeki kişilerin durumları ile kıyaslıyorsun ama o fotoğraflarının hiçbirinde senin çektiğin gibi ışık altında(yada flashlı) tepe fotoğrafları yok. Çoğu kişi tepeyi atmadan sadece cephe fotoğrafını paylaşıyor bu forumda, bu da tepe fotoğrafını paylaşan kişilerin sürecinin geriden geldiği hissiyatı oluşturuyor.

Senin gibi lamba ışığı altında kim tepe fotoğrafı gönderirse göndersin 5.5 ayda, herkesin durumu aynı olur.

Diğer yandan daha sürecin yarısında bile değilsin. 6. ay genel sürecin yarısı ve toplam saç çıkışının %60’ı gerçeklemiş kabul edilir.

Canını sıkma, giderek tatmin edecek sonuca yaklaşacaksın. Boşuna stres yapmana gerek yok. En büyük derdin bu olsun
Yorumun için teşekkürler en büyük derdimde bu zaten 🙂 bende sonuç yanıltıcı gözükmesin diye ışık altında attım fotoğrafları

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #101 : 09 Aralık 2020, 19:58:22 »
bence şu aşamada başlamayın .önce bir ekim sonucunu bir görün ondan sonra duruma göre karar verin.
bu tür antiandrojenler ilk kullanımda 1 ay kadar ters tepki verir yani bu anlamda saç çıkışlarını olumsuz etkileme olasılığıda olabilir.
Nasıl ya valla ben bi şey anlamadım nasıl ters tepki verir bu saç a yararlı deniliyor du o kadar

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #102 : 09 Aralık 2020, 20:01:27 »
Saç ektiren biri dutasterid kullanmama lı mı yani ben anlamadım bu işi
O zmn finasterid te kullanmamalı ama doktorlar öneriyo

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 09 Aralık 2020, 20:02:36 »
Sakat mı bırakmış yok artık o kadar kötü bi etki olmaz heralde
1 buçuk yıl kullandım finasterid i hiçbir etki ermedi yan etki de etmedi ondan başladım dutasterid e
anlatanında zaten kafada vardı.finasterid kullanmış bu yan etki yapmış kendine yediremeyip ilaçlara sallardı.ama bu ilaç kelin viegrası diye piyasaya çıkıcakken durduruldu.finasteride devam et.sorun yok .şu an kendi saçınla ilgili sıkıntın yok.çıkış sureci erken.çıkışlar yavas deyip bu ilaca baslama derim.çıkışları hızlandırmaz.gerekte yok hızlanmasına zamanla çıkar.saçında zaten ekim onceside minyatur saçın çokmuş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 09 Aralık 2020, 20:10:51 »
Nasıl ya valla ben bi şey anlamadım nasıl ters tepki verir bu saç a yararlı deniliyor du o kadar

Öyle bir sey olmaz aksine daha çok etki eder 2 ay sonra saçların iyi olacak
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram