s.a 5 ay 18. Gün güncellemesi yaptım. Şu an ki durumdan hiç memnun değilim saçlarım yağlı be kuru olarak fotoğraf ekliyorum bana göre şu an ki durum iyi değil belki bi kaç aya toparlar
Toparlasada 3 yıl içinde yine eski Halime dönceğim kesin bi ekim daha yaptırsam iyi olur mu o da meçhul asmedin kalitesine lafım yok ellerinden geleni yaptılar ama o kadar para (36 bin TL) verip istediği gibi olmayınca insan üzülüyo iki üç aydık hiçbir takviye vitamin vesaire almıyorum dutasterid alıp başlamayı düşünüyorum ama yan etkileri korkutuyo 1 buçuk yıl finasterid kullandım ne yan etki gördüm ne de fayda gördüm varsa bi öneriniz bekliyorum elimden geleni yaptım ama bi türlü istediğim gibi saçlarım olmuyo bu da beni çok üzüyo çok kafaya takıyorum hiç bi şey yapmak istemiyorum hiç bi yere gitmek gezmek istemiyo insan yorumlarınızı esirgemeyin çözüm öneriniz varsa şimdiden teşekkürler...
Saçlarımın kuru hali
Kendini muhtemelen benzer dönemlerdeki kişilerin durumları ile kıyaslıyorsun ama o fotoğraflarının hiçbirinde senin çektiğin gibi ışık altında(yada flashlı) tepe fotoğrafları yok. Çoğu kişi tepeyi atmadan sadece cephe fotoğrafını paylaşıyor bu forumda, bu da tepe fotoğrafını paylaşan kişilerin sürecinin geriden geldiği hissiyatı oluşturuyor.
Senin gibi lamba ışığı altında kim tepe fotoğrafı gönderirse göndersin 5.5 ayda, herkesin durumu aynı olur.
Diğer yandan daha sürecin yarısında bile değilsin. 6. ay genel sürecin yarısı ve toplam saç çıkışının %60’ı gerçeklemiş kabul edilir.
Canını sıkma, giderek tatmin edecek sonuca yaklaşacaksın. Boşuna stres yapmana gerek yok. En büyük derdin bu olsun