Gönderen Konu: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /  (Okunma sayısı 21157 defa)

CooLStyLe

• Sr. Member
Ynt: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /
« Yanıtla #61 : 09 Eylül 2020, 01:11:09 »
Sizin 77. Gününüz benim 77. Gümele göre bir hayli iyi üstad.
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 23 Eylül 2020, 16:36:29 »
Arkadaşlar bi kaç sorum olcak bilen varsa
Başımda sivilce oluyo ara ara tek tük ve küçük bunları patlatmam gerek diye biliyorum bende patlatıyorum bu sivilceleri ama patlatırken kökü beyaz saç teli geliyo ekilen saç teli belli bu kötü bi şey mi oradaki ekilen saç mı oluyo o yoksa sadece ekilen saç telinin kırığı mı bilen var mı

Bi şu an 91. Gündeyim artık güneş, başımı yıkarken tazzikli su değirmeme, terlememe gibi konularda rahat olabilirmiyim bi sıkıntı olmaz artık heralde

Aşağı 91. Gün fotoğraflarımı ekliyorum spot ışık altında çekilmiş sizce bi gelişme var mı bence süreç şu an stabil görünen saçlarda kendi var olan saçlarım bence ki zaten çıkışların başlamasını şu an beklemek biraz erken şu durumda farkımdayım 4. Aydan sonra gözle görünür değişiklikler olur umarım yorumlarsanız sevinirim...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 23 Eylül 2020, 17:10:06 »
Gelişim var süreç erken olmasına ramen güzel gidiyor
Global Moderator

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #64 : 23 Eylül 2020, 18:03:11 »
Gelişim var süreç erken olmasına ramen güzel gidiyor
Teşekkür ederim abi sorduğum soruyu da cevaplar mısın bilgin varsa

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 23 Eylül 2020, 18:29:45 »
Başımda sivilce oluyo ara ara tek tük ve küçük bunları patlatmam gerek diye biliyorum bende patlatıyorum bu sivilceleri ama patlatırken kökü beyaz saç teli geliyo ekilen saç teli belli bu kötü bi şey mi oradaki ekilen saç mı oluyo o yoksa sadece ekilen saç telinin kırığı mı bilen var mı

Bi şu an 91. Gündeyim artık güneş, başımı yıkarken tazzikli su değirmeme, terlememe gibi konularda rahat olabilirmiyim bi sıkıntı olmaz artık heralde

Aşağı 91. Gün fotoğraflarımı ekliyorum spot ışık altında çekilmiş sizce bi gelişme var mı bence süreç şu an stabil görünen saçlarda kendi var olan saçlarım bence ki zaten çıkışların başlamasını şu an beklemek biraz erken şu durumda farkımdayım 4. Aydan sonra gözle görünür değişiklikler olur umarım yorumlarsanız sevinirim...
Hocam bende benzer gunlerdeyim. artik pek dikkat edemiyorum. Tazyiksiz yikayinca sacta kasinti kepek oluyor. Terlemede durdurabilecegin bisey degil

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #66 : 23 Eylül 2020, 18:59:17 »
Hocam bende benzer gunlerdeyim. artik pek dikkat edemiyorum. Tazyiksiz yikayinca sacta kasinti kepek oluyor. Terlemede durdurabilecegin bisey degil
Aynen kaşıntı da oluyo sürekli aşırı olmasada

AddisAbabaBelediyeBaskani

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #67 : 23 Eylül 2020, 20:07:26 »
Sivilcelerin patlatılması konusunda yanlışın var maalesef. Asmed’in verdiği dökümanlar içinde “lütfen sivilceleriniz sıkmayınız” yazıyor. Tekrar incelemeni tavsiye ederim.

Sivilceleri azaltmak için banyo sırasında, iyice masaj yaparak saçlarını yıkayabilirsin. Sivilcelerin en aza indiğini gözlemleyeceksin bir süre sonra.

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 24 Eylül 2020, 00:26:25 »
Sivilcelerin patlatılması konusunda yanlışın var maalesef. Asmed’in verdiği dökümanlar içinde “lütfen sivilceleriniz sıkmayınız” yazıyor. Tekrar incelemeni tavsiye ederim.

Sivilceleri azaltmak için banyo sırasında, iyice masaj yaparak saçlarını yıkayabilirsin. Sivilcelerin en aza indiğini gözlemleyeceksin bir süre sonra.
Ben öyle bi şey okumadım valla asmedin verdiği dökümanıda attım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 24 Eylül 2020, 09:21:20 »
Sivilcelere dokunma sıkma  iğne batır bırak ya da kendi kendine patlasın.
Global Moderator

AddisAbabaBelediyeBaskani

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #70 : 24 Eylül 2020, 11:43:45 »
Ben öyle bi şey okumadım valla asmedin verdiği dökümanıda attım

Aşağıdaki şekilde bildirim yapmışlar:

serdar1325828441325

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 24 Eylül 2020, 18:25:30 »
Donör bölgen ne kadar söylendi ve ekim öncesi donör resmin var mı acaba ?

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #72 : 27 Eylül 2020, 00:30:03 »
Donör bölgen ne kadar söylendi ve ekim öncesi donör resmin var mı acaba ?
7000 denmişti sanırım Koray hoca ekim öncesi donör attım

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #73 : 03 Kasım 2020, 22:47:28 »
4 Ay 12. Gün
Süreçten şu an için pek memnun değilim bilmiyorum 4 aydaki görüntü beni tatmin etmedi henüz erken mi onuda bilemiyorum inşllh daha iyi olur diye umuyorum 1 buçuk yıldır kullandığım finasterid in saçıma hiç bi etki etmediğini gördüğüm için bıraktım onu da belirteyim bende hiçbir en ufak etki etmedi saçıma yan etki de yapmadı ayrıca 1 buçuk yılda o yüzden hiçbir ilaç vs kullanmıyorum sizce fotoğraf lardaki görüntü nasıl henüz ön hat çizgim bile belli olmadı ayrıca saçımı köpüklediğimde aşırı bi dökülme görüyorum elimde 10-15 tel saç oluyo yani genetik dökülmem devam ediyo haliyle
Ayrıca elimi başıma sürdüğüm zaman ara ara ekilen saç teli geliyo hala ucunda beyaz kabuk olan Ekim saç telleri şu zamana kadar ekilen saç telinin dökülmesi normal mi sizce

Lütfen yorum yazar mısınız sorduğum sorulara bilginiz varsa cevap yazar mısınız...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 03 Kasım 2020, 23:01:52 »
finasteridi bırakma senın farketmedığın faydaları var sürecine

saç gelımısın sürece göre güzel ve daha erken zamanla gelişecek

donör alımın çok güzel gayet homejen belli değil
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram