Gönderen Konu: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /  (Okunma sayısı 21114 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: ASMED Klinik / Dr. Koray ERDOĞAN / 5008 Greft / 23 - 24 Haziran /
« Yanıtla #135 : 25 Haziran 2021, 08:45:45 »
"Kendi saçların zayıf girmişsin ekime" den kastınız nedir? Ben bu ekimden önce finas. Kullanımını tam olarak çözemedim. Ekimden önce bir ilaç kullanmak ekimin başarısını "kalıcı" olarak etkiliyor mu yoksa ilaç kullandığın sürece mi etkili? İlacı bırakınca etkisi geçecekse ekimden önce (veya sonra) ilaç kullanmanın faydası ne çözemedim.
yani bazı saçları zaten gidiciymiş .ekimde cılızlaşmışlar tüyleşmişler ölür.dandik yer ekerse aralara girdiği her yeri döker ama kaliteli yerde ekse zayıflamış saçlar ölür.normalde ilaç kullanıldığı surece etkili dokulmeyi yüzde 40 yavaslatıyor ve zayıflarda biraz guclenme yapar.o zayıflar guclenip one transfer olunca ilacı bıraksanda kalın yasarlar önde.onlar dokulmemeye kodlanmış olduklarından oyle devam eder surec ama ilacı kullan bırak yaparsan ekim dısı saçlar ufalmaya ölmeye devam eder

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #136 : 25 Haziran 2021, 08:47:03 »
Reis, adam daha napsın ekim öncesi müthiş bir tedavi uygulamış zayıf girmek  denmez, ekim için bütün hazırlığını yapmış.
reis öncesi resime bakarsan tedaviye rağmen gidici saç çokmuş bazı agresif dokulmelerde ilaçta yetersiz kalabiliyor ama ekilenlerde tam çıkmamış surec devam geniş alan 18 ayı beklerler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #137 : 25 Haziran 2021, 11:16:36 »
Hiç finasterid kullanmadığınız dönemin bir fotoğrafı var mı? Varsa konuya ekleyebilir misiniz lütfen? Merak ettim finasteridin saçlarınızdaki etki durumunu.
Eski konularımda var zaten profilime girip eski konularıma bakarsan görürsün

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #138 : 25 Haziran 2021, 11:51:34 »
Önceden de ekim konusu başında ve önceki konularınıza da göz gezdirdim gerçekten finasteridin size çok artısı olmamış gibi. Böyle bir sorunu @dinodin11 nickli üye de yaşamıştı ve finasteridi bırakıp, dutasterid kullanımına geçti ki siz zannedersem açtığınız başlıklara göre o takviyeyi de bir dönem düşünmüşsünüz. Başlarda Asmed'de saç ekiminizi sanırım kabul etmemiş ve siz ısrarcı olmuşsunuz. Keşke önce saç dökülmenizi durdurup stabil hale getirerek ekime karar verseydiniz. Şimdi 2. ekim yaptırıp istediğiniz sonucu alsanızda yine saçlarınız dökülürse 1 - 2 sene sonra yine aynı problemleri yaşayacaksınız. Bilemiyorum bence öncelikli olarak saç dökülmeniz sorununa bir çözüm bulmanız gerekli.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #139 : 26 Haziran 2021, 02:09:31 »
Önceden de ekim konusu başında ve önceki konularınıza da göz gezdirdim gerçekten finasteridin size çok artısı olmamış gibi. Böyle bir sorunu @dinodin11 nickli üye de yaşamıştı ve finasteridi bırakıp, dutasterid kullanımına geçti ki siz zannedersem açtığınız başlıklara göre o takviyeyi de bir dönem düşünmüşsünüz. Başlarda Asmed'de saç ekiminizi sanırım kabul etmemiş ve siz ısrarcı olmuşsunuz. Keşke önce saç dökülmenizi durdurup stabil hale getirerek ekime karar verseydiniz. Şimdi 2. ekim yaptırıp istediğiniz sonucu alsanızda yine saçlarınız dökülürse 1 - 2 sene sonra yine aynı problemleri yaşayacaksınız. Bilemiyorum bence öncelikli olarak saç dökülmeniz sorununa bir çözüm bulmanız gerekli.
Evet doğru haklısın önce saç dökülmemi durdurmam gerek ona bi çözüm bulmam gerek evet ama nasıl
Dutasterid kullanarak mı eğer gerçekten işe yarıycaksa kullanırım hiç düşünmem ama meçhul
Veya varsa bi başka önerin söyle valla direk yaparım benim bildiğim finasterid dutasterid bundan başka bi şey bilmiyorum

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #140 : 26 Haziran 2021, 11:35:39 »
Evet doğru haklısın önce saç dökülmemi durdurmam gerek ona bi çözüm bulmam gerek evet ama nasıl
Dutasterid kullanarak mı eğer gerçekten işe yarıycaksa kullanırım hiç düşünmem ama meçhul
Veya varsa bi başka önerin söyle valla direk yaparım benim bildiğim finasterid dutasterid bundan başka bi şey bilmiyorum

Finasterid kullanıp etki etmeyen ancak dutasterid kullanan fayda gören yan etkileri ağır yaşamayan üyeleri bulup, onlardan bilgi ricasında bulunun derim. Agresif saç dökülmesinde bazen finasterid de yeterli olamayabiliyor. Mesela dediğim gibi @dinodin11 dutasterid ve priorin kullanımına geçmişti, finansterid ve saw palmetto tedavilerinden cevap alamayınca. Şuan saçları çok güzel oldu ekim ile birlikte. Topikal tedaviler de var mesela onlar hakkında bilgisi olan çok üye var. @emeklikel var mesela tahminim çok fazla topikal tedavi denemiştir bilgi ricasında bulunabilirsiniz. Ben deneme yanılma ile sonuca ulaşabileceğinizi düşünüyorum ama düzenli olarak doktor kontrolünde tahlilerinizi yaparak bu metodu denemek yan etkileri en aza indirmek adına önemli olabilir. Siz en başta hızlı çözüm almak için finasterid kullanıp ekim yaptırmışsınız ancak işte herkeste aynı başarılı sonuç alınamıyor maalesef.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #141 : 26 Haziran 2021, 15:04:06 »
 merkeze çok para odeyip memnun olmayan sayısı olan sayısından fazla
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Halfbald

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #142 : 26 Haziran 2021, 15:18:54 »
Hastanın finasterid kullanımı tartışmaktan ziyade bu kafaya ekim yapılır mı sorusunu tartısmak lazım. Yaşı daha 25 ve potasiyel nw6. Saçların cogu incelmiş. Bu ekimden başarı çıkma olasılıgı zaten çok düşüktü
  • Yaşınız 31

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #143 : 26 Haziran 2021, 15:43:51 »
Kendi incelmiş saçların dökülmüş buna bakaral sonuç çok kötü değil bence revizyon ile düzelme ihtimali çok yüksek.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 26 Haziran 2021, 15:51:51 »
Malesef çok daha iyi olmalıydı.
Ama asmed mağdur edecek bir merkez değil , revize sonrası iyi olacağını düşünüyorum.
18 ay beklenecek bi durum yok herşey ortada ayrıca.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 26 Haziran 2021, 16:25:12 »
 bu saça şu yapılırdı 6 ay finasterid kullan gel diyecen zayıflamışları ölü kabul edip ekicen boyle bir saç var kafada

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 26 Haziran 2021, 23:26:41 »
reis öncesi resime bakarsan tedaviye rağmen gidici saç çokmuş bazı agresif dokulmelerde ilaçta yetersiz kalabiliyor ama ekilenlerde tam çıkmamış surec devam geniş alan 18 ayı beklerler.

Dostum ne gidicisi Allah aşkına ya 5000 greft ekilmiş gitse ne. adamın saçları ekimden önce daha iyiymiş. Bu kötü bir ekim bunu kabul etmek lazım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 26 Haziran 2021, 23:51:22 »
 o saçlardan cılızları yok say diğerlerindede ilaca rağmen dokulme devam edebilir ekiminde hepsi çıkmamış zaten geniş alan bol sayıda ekim 18 aya kadar beklenir kural bu.finasterid igf falan guclendirip kafayı oyle giricekti ekime

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #148 : 28 Haziran 2021, 01:18:23 »
o saçlardan cılızları yok say diğerlerindede ilaca rağmen dokulme devam edebilir ekiminde hepsi çıkmamış zaten geniş alan bol sayıda ekim 18 aya kadar beklenir kural bu.finasterid igf falan guclendirip kafayı oyle giricekti ekime
Zaten 1 yıl finasterid kullanıp ekim yaptırdım ki ben 🙄

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 28 Haziran 2021, 08:54:57 »
 ilacında işe yaramadığı agresif dokulmeye denk gelmişsin ekilenlerde çıkmamış

Facebook Twitter Instagram