Saç Ekimi Sonuçları
Nemli tutsaydın ya da yıkamanı 2 ye çıkardaydın daha rahat dökerdin şok dökülme yakında iyi ce hissettirr kendini bundan sonrası hayırlı olur inşallah güzel bir sonuç için.
47.GÜNSaçların çoğu gitti.Kızarıklık hala anlamsızca devam ediyor.Arada sırada xpecia vitamin kullanıyorum.Şu an ki görüntü patates ama süreç devam ediyor.
Kizarikliğin kaybolma süresi kişiden kişiye degişiyo hocam kafani takma oraya patates dönemini saç ektiren herkes yaşiyo ondan da kaçiş yok şuan yapicagin tek şey kafaya fazla takmadan çikişlari beklemek bende ayni yerde ektirdim bende beklemedeyim bakalim
Kafaya takmamaya çalışıyorum zaten en kötü arabayı satar Asmed koray hocaya rev izeye giderim diyorum eheh
Valla her ekimcinin patlayan ekimi var bu birazda insanin kendisi ile alakali bi durum insallah istedigin sonuca ulaşirsin arabada kapida kalir 😀😉
İlk sayfada çoklu grefleri görünce bu kafa kapanır çokda memnun eder , klinikte iyi olunca dedim ve Son sayfaya baktım 4.aydan görüntü çok iyi dahada gelişecek olduğunu düşünürsek çok memnun olacağınızı düşünüyorum.