Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum başlık açmak bugüne kısmet oldu.Dün itaberiyle yeni saçımı Dr.serkan aygın ve ekibiyle beraber ektik.Ekip başımız İbrahim beydi.Planlanan 4200 greftti.Sakaldan da alım yapıldı tepe bölgesi için.Toplamda 4320 greft oldu.
Liseden beri dökülen saçlarım son 1-2 yılda azıp dökülme hızı 5 katına çıkmıştı ve artık iyice saçsız kalmıştım.Psikolojik olarak kendimi kötü hissettiğim için ve serkan aygın ekibine de güvendiğim için gidip ektirdim ve ekim aşamasından gayet memnunum.En başta yapılan lokal anestezi iğneleri haricinde hiç acı falan hissetmedim.Bu sabah pansuman yapıldı yarın solüsyona başlamam gerektiği ve ondan sonra ki günde ilk yıkamanın yapılması gerektiğini söylediler.İlk yıkamayı klinikte yapmayı düşünüyorum sonra ben evde kendim yıkarım.Takviye olarak finas önerdiler orada ekibi de söyledim herhangi bir şey kullanmak istemiyorum çünkü hem yan etkileri hem de bıraktığımızda yavaş yavaş eski haline dönmesi beni bu takviyelerden soğuttu.Maksimum xpecia kullanırım o da vitamin amaçlı dedim.Sen bilirsin dediler.İlk gün ve ikinci günden fotolar burada arkadaşlar güncellemeler gelişmeler paylaşılmaya devam edicektir.Önümüzde çook uzun bir süreç bizleri bekliyor.Ben bu sürece hazır hissediyorum kendimi.Bana ve tüm saç ektiren arkadaşlarıma hayırlı olsun.Umarım hayalimizdeki Burak özadıyamanlıçivit saçlarına kavuşuruz
Fotolarda donör bölgeden çıkan greftlerin türleride var iyi mi kötü mü yorumlarınızı bekliyorum.