Merhaba Arkadaşlar,
Konuyu biraz geç açabildim geçen ay Asuman hoca da saç ekimi operasyonu geçirdim. Operasyon Emsey Hastanesinde gerçekleşti. 08:30 da Asuman hanımın yanına vardım, saç çizgisinin çizilmesi, kan alınması ve saç kesilmesinin ardından, 09:30 gibi operasyon başladı. Asuman hoca ekim ile çok yakından ilgileniyor, asistanları Elif hanım, Sinem hanım ve diğer 2 hanımda oldukça ilgiliydiler. Kanal açımını Asuman hanım bizzat kendisi yapıyor, ekim işleminin bir kısmında da, asistanları ile beraber ekim yaptı. Saç derimin hassasiyetinden ötürü operasyon 21:30 civarı bitti. Asuman hanımın dediğine göre yaklaşık 5000 greft civarı kök çıkmış donör bölgemden, çok kısa ara vermememize rağmen operasyon baya uzun sürdü, ama çok özverili çalışıldı.
Ekim bittikten sonra da devamlı iletişim halinde kaldık Asuman hocayla, sağolsun kızarıklık, kaşıntı için önerdiği tavsiyeleri uyguladım ve problemlerimi çözdü kendisi. Şu ana kadar operasyondan memnunum, ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarda aşağıdaki gibi, yorum yaparsanız sevinirim.