Gönderen Konu: Xpecia cinsel isteksizlik  (Okunma sayısı 10114 defa)

Tuncerm019

• Yeni üye
  • *
Xpecia cinsel isteksizlik
« : 07 Temmuz 2020, 12:07:55 »
Xpecia yı 8 aydır falan kullanıyorum bazen günde 1 bazen 2 askerde olduğum sürece isteksizliğimi askerliğe bağlamıştım fakat askerden döneli 1 ay oluyor ve durum dahada kötüleşiyor ben xpecianın cinsel isteksizlik yapacağını yalanlayanlardandım içindeki saw palmettonun yan etki yapacak kadar yüksek dozda olmadığını düşünürdüm ama durum öyle değil galiba benim açımdan çok verimli olmadı fakat şunu düşünmüyo değilim acaba sadece xpecia ile alakalı mı? Kerozan ve ya medobiocomplex kullansam yine yan etki oluşur mu? Mantıken hepsinde saw palmetto var ama insan markaya da takılmıyor değil. Psikolojik olarak yan etki görüyosun diyenler olabilir ama ben hiç bir korkuyla başlamadım içerkende hiç bir korku yaşamıyodum sadece son zamanlarda devam eden isteksizlik aklıma bir tek xpeciayı getiriyor.

nickmickyok

• Sr. Member
Ynt: Xpecia cinsel isteksizlik
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2020, 12:11:21 »
Xpecia yı 8 aydır falan kullanıyorum bazen günde 1 bazen 2 askerde olduğum sürece isteksizliğimi askerliğe bağlamıştım fakat askerden döneli 1 ay oluyor ve durum dahada kötüleşiyor ben xpecianın cinsel isteksizlik yapacağını yalanlayanlardandım içindeki saw palmettonun yan etki yapacak kadar yüksek dozda olmadığını düşünürdüm ama durum öyle değil galiba benim açımdan çok verimli olmadı fakat şunu düşünmüyo değilim acaba sadece xpecia ile alakalı mı? Kerozan ve ya medobiocomplex kullansam yine yan etki oluşur mu? Mantıken hepsinde saw palmetto var ama insan markaya da takılmıyor değil. Psikolojik olarak yan etki görüyosun diyenler olabilir ama ben hiç bir korkuyla başlamadım içerkende hiç bir korku yaşamıyodum sadece son zamanlarda devam eden isteksizlik aklıma bir tek xpeciayı getiriyor.
8 ay uzun bir süre hocam faydasını gördünüz mü ben yan etki yaşamadım hiç gerçi bir ay günde iki tablet şeklinde kullandım da bu olumsuz yan etki konuları beni işkillendirdi. Bende yeni bir takviye arıyorum sanırım kalite bakımından en iyi kerozan ama çok pahalı.

Tuncerm019

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2020, 12:22:46 »
Faydasını gördüm mü onu da bilmiyorum inan kalite artışı var gibi ama içerisinde biotin olmasına rağmen hala yavaş uzayan bir saçım var önceden ayda 1 traşa giden ben şimdi belki 2 ayda anca saçlarım anlamadığım bi şekilde benden bu kadar pes dermiş gibi 8 aydır minox kullanıyorum hala dökülüyor azalıyor. Bir süre bırakıcam xpeciayı artık sonra duruma göre tekrar medo ve ya kerozan başlayabilirim.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2020, 12:42:41 »
Faydasını gördüm mü onu da bilmiyorum inan kalite artışı var gibi ama içerisinde biotin olmasına rağmen hala yavaş uzayan bir saçım var önceden ayda 1 traşa giden ben şimdi belki 2 ayda anca saçlarım anlamadığım bi şekilde benden bu kadar pes dermiş gibi 8 aydır minox kullanıyorum hala dökülüyor azalıyor. Bir süre bırakıcam xpeciayı artık sonra duruma göre tekrar medo ve ya kerozan başlayabilirim.
Hocam açıkçası biotinin bi b*ka yaradığına inanmıyorum. Onun yerine b12, d3, k2 vitamini almak daha mantıklı geliyor. https://m.vitaminler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-60-kapsul-7086?gclid=Cj0KCQjwupD4BRD4ARIsABJMmZ8uvMFXb11toi8KLm3tlNks4zDtnL_3UEzAEMLPEAqteakvTHLJzBEaAm80EALw_wcB birde şu ürünü inceleyin bakalım.

Tuncerm019

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2020, 14:06:16 »
Hocam açıkçası biotinin bi b*ka yaradığına inanmıyorum. Onun yerine b12, d3, k2 vitamini almak daha mantıklı geliyor. https://m.vitaminler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-60-kapsul-7086?gclid=Cj0KCQjwupD4BRD4ARIsABJMmZ8uvMFXb11toi8KLm3tlNks4zDtnL_3UEzAEMLPEAqteakvTHLJzBEaAm80EALw_wcB birde şu ürünü inceleyin bakalım.

Ona bende inanıyorum artık dediğim gibi uzamasında falan hiç bir etki yok açıkçası belki kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanabilirim günde 1 tane şeklinde. Ayrıca askerde çok hızlı uzayan sağlıklı bi saça sahip olduğumu net hissediyordum onu da şuna bağlıyorum erken  yat-erken kalk günde 3 öğün düzenli bir şekilde yemek sonuçta karbonhidrat-protein-sebze-meyve bunları gayet güzel tüketiyorduk ve hareket düzenli bir yaşamın saça gerçekten ne kadar faydalı olduğunu test etmiş oldum. Yani bu hapları kullanmak yerine düzenli bir yaşam tarzı eminim kat kat haplardan daha iyi. Tabi şu cinsel isteksizliğide çözersek ne ala  ;D

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2020, 19:16:50 »
Ona bende inanıyorum artık dediğim gibi uzamasında falan hiç bir etki yok açıkçası belki kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanabilirim günde 1 tane şeklinde. Ayrıca askerde çok hızlı uzayan sağlıklı bi saça sahip olduğumu net hissediyordum onu da şuna bağlıyorum erken  yat-erken kalk günde 3 öğün düzenli bir şekilde yemek sonuçta karbonhidrat-protein-sebze-meyve bunları gayet güzel tüketiyorduk ve hareket düzenli bir yaşamın saça gerçekten ne kadar faydalı olduğunu test etmiş oldum. Yani bu hapları kullanmak yerine düzenli bir yaşam tarzı eminim kat kat haplardan daha iyi. Tabi şu cinsel isteksizliğide çözersek ne ala  ;D
Valla öyle hocam günlük karbonhidrat protein yağ makrosuna dikkat etsek yeşillikle desteklesek dipçik gibi oluruz zaten ama etin kilosu 70 lira çok zor o yüzden destek vitaminlere yöneliyoruz mecburen. Şey al keçimboynuzu özü faydası dokunabilir.  :D

Galebe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2020, 00:15:31 »
Xpecia takviye edici vitamin olup herhangi bir hormon baskılayıcı içermez.saw palmetto deyince okuyucular yanlış anlamasın bildiğiniz cüce palmiye ağacı.Yıllardır özü ilaç sektöründe kullanılır.Cinsel isteksizliği herhangi bir şeye bağlamak psikolojik  açıdan daha iyi gelir tabi bize.Bunu bırakınca nasıl olsa geçer diye kendimizi rahatlatabiliriz.Ama bunun onlarca farklı nedeni olabilir.Beslenme düzeni,uyku düzeni,stres,sigara alkol kullanımı vs. gibi.Genetik ve yapı olarak herkes birbirinden farklı olduğu için başımıza gelen şeylerin gerçek nedenini araştırır bulursak kendi sağlığımız açısından bizim için daha iyi olur diye düşünüyorum.

W4hammer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2020, 03:59:22 »
Sana askerde vermişlerdir bişiyler hocam Xpecia vitamin takviyesidir. Hormonal bir değişiklik yaratmaz.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2020, 05:02:34 »
Xpecianın içeriğinde isaflavon var yan etkiyi yapan saw palmetto değil isaflavondur. Sadece saw palmetto içeren bir takviye kullanabilirsin.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2020, 05:13:46 »
Benim bitmiş kutunun üstünde defnilpharma yazıyomus simdi farkettim. Googleye yazdım heralde hairpharmadan satın aldılar tam olarak neyin döndüğünü bilen var mı?

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 08 Temmuz 2020, 09:11:20 »
Bıraktığınızda muhtemelen düzelir. 5 ay kullandım pek faydası olduğunu düşünmüyorum
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Tuncerm019

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 08 Temmuz 2020, 09:36:57 »
Benim bitmiş kutunun üstünde defnilpharma yazıyomus simdi farkettim. Googleye yazdım heralde hairpharmadan satın aldılar tam olarak neyin döndüğünü bilen var mı?

kanki firmalar heralde son kutumu sawpoo şampuan+xpecia birleşik bir paket şeklinde aldım 80 liraya falan şampuan 10 15 liraya gelmişti.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Ekim 2022, 15:39:14 »
Xpecianın içeriğinde isaflavon var yan etkiyi yapan saw palmetto değil isaflavondur. Sadece saw palmetto içeren bir takviye kullanabilirsin.

bunu doğal yollarla almak mümkünmü hocam? hadi aldık diyelim cinsel yanetki riski dahamı fazla olur.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 22 Kasım 2022, 06:24:47 »
bunu doğal yollarla almak mümkünmü hocam? hadi aldık diyelim cinsel yanetki riski dahamı fazla olur.

En çok soyanın içinde bulunur. Soya sütü, soya fasulyesi veya peyniri. Uzakdoğu toplumları, japonya, Kore gibi... Yüzlerce yıldır soya ürünleri tüketir. Risk konusu tüketim miktarın ve bünyenin buna vereceği tepkiyle ilgili. Denemen gerek:)
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Facebook Twitter Instagram