Gönderen Konu: 3 Doktor Arasında Kararsız Kaldım.  (Okunma sayısı 4253 defa)

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3 Doktor Arasında Kararsız Kaldım.
« Yanıtla #16 : 15 Temmuz 2020, 01:01:04 »
bende asuman hair derdim kadın ne ektiyse fazlası çıkıyor ilginç bir şekilde ;D
hahahaa
cidden öyle ama çok iyi ekim merkezleri geneli şaşırtıcı sonuçlar alıyorlar belkide biz başarısı düşük ekimlere gözümüz alışmış o yüzdendir hocam.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 15 Temmuz 2020, 03:20:44 »
Asuman hanım 3000 euro istedi. Bizzat kendisi yapiyormus. Size nasil on bin denildi anlamadim. Duzeltiyorum. Duzeltmem gerekir sibel ulusan 3000 euro istedi.isimleri karistirmisim.ozur diliyorum.
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2020, 01:00:56 Gönderen: Hipomani »

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #18 : 15 Temmuz 2020, 06:43:58 »
Asuman hanım 3000 euro istedi. Bizzat kendisi yapiyormus. Size nasil on bin denildi anlamadim.

Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Temmuz 2020, 21:50:53 »
Asuman hanım 3000 euro istedi. Bizzat kendisi yapiyormus. Size nasil on bin denildi anlamadim.
Ben bu tutumu sevmiyorum işte birkaç ekim merkezi daha var bu şekilde çalışan yurtdışındasın ama türksün yabancı değil yabancı uyruklu olsan eyw 10000 euro iste

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 18 Temmuz 2020, 15:20:24 »
Yoo turkiye vatandasiyim. Yurt disinda yasamiyorum. Kendi ekerse 3000 euro. Ekibi ekerse 10bin tl dedi asistanı.

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 18 Temmuz 2020, 17:36:39 »
Yoo turkiye vatandasiyim. Yurt disinda yasamiyorum. Kendi ekerse 3000 euro. Ekibi ekerse 10bin tl dedi asistanı.

bende ücret aldım dediğin gibi bir şey yok asuman hanım ekime katılıyor fiyatıda 10 bin tl seni yurtdışı hastası sandılar galiba.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #22 : 18 Temmuz 2020, 17:49:37 »
Asuman hanim  bu fiyat politikası   doğru değildir   yurd dışında  bulunan Türk hastalar      3000 Euro  yurd içi  hastalar 8 10 bin tl  arada  büyük  bir  fark var    bu sekilde     devam ederse  yurd dışındaki  hastalar kaybeder   sabit fiyat  olmali.

UçakŞoförü

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 18 Temmuz 2020, 21:33:06 »

Yani ben özellikle kendisinin de ekimde bulunduğunu sevdiğim için gittiğimi söylediğimde hayır ben ekmiyorum ya da ben ekersem fiyat farklı olur demedi. Bence orda iletişim kopukluğu olmuş. Yurtdışından geliyorsunuz sanmış olabilir.
Asuman Hairtransplant Saç Ekim Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16295.0

Takviyeler
Günde 1: Biotin 1000 mg + Saw Palmetto + Coraspirin
Sabah Akşam Alopexy Sprey

UçakŞoförü

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 18 Temmuz 2020, 21:35:51 »
Asuman hanim  bu fiyat politikası   doğru değildir   yurd dışında  bulunan Türk hastalar      3000 Euro  yurd içi  hastalar 8 10 bin tl  arada  büyük  bir  fark var    bu sekilde     devam ederse  yurd dışındaki  hastalar kaybeder   sabit fiyat  olmali.

Ben şöyle düşünüyorum. 3000€ yurtdışında çalışan birisinin 1 aylık maaşı belki. Benim için 2 aylık maaşım. 1 aylık maaşı vermek neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. Sonuçta € kazanıyorlar orda. Neden € ile çarpıp tl’ye dönüyor. Bu sadece benim fikrim. Lütfen muhaliflik olarak algılanmasın.
Asuman Hairtransplant Saç Ekim Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16295.0

Takviyeler
Günde 1: Biotin 1000 mg + Saw Palmetto + Coraspirin
Sabah Akşam Alopexy Sprey

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 18 Temmuz 2020, 21:41:31 »
Ben şöyle düşünüyorum. 3000€ yurtdışında çalışan birisinin 1 aylık maaşı belki. Benim için 2 aylık maaşım. 1 aylık maaşı vermek neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. Sonuçta € kazanıyorlar orda. Neden € ile çarpıp tl’ye dönüyor. Bu sadece benim fikrim. Lütfen muhaliflik olarak algılanmasın.

aynen bende katılıyorum bu dediklerine ,gurbetçiler trde her zaman kazıklandıklarını düşünüyorlar normal fiyatları bile fahiş buluyorlar .tamda bu durumda yüksek fiyat söylenmesi bence çok isabetli bir karar sadece gurbetçi için değil yurtdışı yabancı hastalar içinde yüksek fiyat uygulanıyor ,yerliye pozitif ayrımcılık yapıldı diye eleştirilmemeli bu durum.
sadece asuman hanım değil trdeki bütün saç ekimi merkezlerinin fiyat politikası bu şekilde.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #26 : 18 Temmuz 2020, 21:55:38 »
  bir iş  yaparsin hakı neyse  onu alırsın   bukadar basit  yurd  içi 8 10  ne tutara  bilirsek yurd dışı 3000 Euro yok öyle  bir  dünya  ben şahsen  vermem  bence  dürüst  adil  olunmalı

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 19 Temmuz 2020, 00:43:35 »
  bir iş  yaparsin hakı neyse  onu alırsın   bukadar basit  yurd  içi 8 10  ne tutara  bilirsek yurd dışı 3000 Euro yok öyle  bir  dünya  ben şahsen  vermem  bence  dürüst  adil  olunmalı

o zaman gitsin yaşadığı ülkede ekim yaptırsın zorla değil yani işine hangisi geliyorsa.
onlara pahalı ekim yapmıyorlar aslında türkiyedekine indirimli ekim yapıyorlar birde burdan bak olaya.bu işin hakkı on bin falan değil zaten 3000 euro aslında olması gereken rakam.ingilize,italyanına vs 3000 euroya yapıyorlarda gurbetçiye neden yapmasınlar onlarda yurtdışı hastası olmuyormu sonuçta.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 19 Temmuz 2020, 00:50:43 »
Alman ispanyol fransiz bunlara euro dokunmaz. Zaten oldukca yogun bir sekilde geliyorlar. Bende sac ektirdim. Kaldigim otel ispanyol ve brezilyali kayniyordu.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 19 Temmuz 2020, 01:05:09 »
Arkadaslar ozur dileyerek bir duzeltme yapiyorum. Ben asagi yukari 20 yer ile gorustum. Ulusan ile asumanı karistirdim. Aydin ve aygın gibi bir karisiklik olmus. Ulusan in ekibi 10bin kendisi yaparsa 3000 euro aliyor.

Facebook Twitter Instagram