Gönderen Konu: Trichos losyon  (Okunma sayısı 5688 defa)

Greengoblin

• Full Member
Trichos losyon
« : 07 Temmuz 2020, 00:08:19 »
Bu losyonu duyan bilen yada kullanan var mı. Bugün eczanede biriyle karşılaştım. 4aydır kullanıyormuş ve eski halini gösterdi ciddi bir fark görülüyordu. Bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim içeriği sağlam gözüküyor.

Requiemm

• Sr. Member
Ynt: Trichos losyon
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2020, 11:21:35 »
Bu losyonu duyan bilen yada kullanan var mı. Bugün eczanede biriyle karşılaştım. 4aydır kullanıyormuş ve eski halini gösterdi ciddi bir fark görülüyordu. Bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim içeriği sağlam gözüküyor.

pan plus'ı bıraktın mı

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2020, 14:39:13 »
pan plus'ı bıraktın mı
Yok kanka devamkee sadece merak ettim bu losyonu kullanan var mı diye. Bırakmam çok zor panplusu :D

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2020, 18:20:33 »
Yok kanka devamkee sadece merak ettim bu losyonu kullanan var mı diye. Bırakmam çok zor panplusu :D
Hocam önerir misin panplusu?

Uygarsun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2020, 21:04:51 »
Ben kullandım belki bir ihtimal saçı korumuştur ama çok bişey(saç kalınlaşma) beklememek lazım,procapil çok güçlü bir etken değildir

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2020, 22:43:03 »
Markanın ürünleri çok pahalı şampuanı koskoca Kerastese ile denk fiyatı, multivitamini emsallerinin 2 katı neredeyse AGA-E ye yetişecek Spreyi de pahalıymış emsallerinin iki katı mutlaka etkisi olacaktır fakat sürekli kullanacaksın uzun süreli plan yap, ayrıca sana farklı ne çözüm sunuyor Evocapil,Alopecia veya hairforte'dan. Limitin sorun değilse kullan bi tüm setini dene fayda görürsün ama illa fayda görmen için bu markanın ürünlerini kullanmana gerek yok.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2020, 02:19:49 »
Hocam önerir misin panplusu?
Dostum sürekli kullanacaksan öneririm. Ben halihazırda devam ediyorum. Konum da var zaten. 1yılı geçti kullanıyorum. Minoxilin light hali diyebilirim panplus için.

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2020, 02:22:31 »
Markanın ürünleri çok pahalı şampuanı koskoca Kerastese ile denk fiyatı, multivitamini emsallerinin 2 katı neredeyse AGA-E ye yetişecek Spreyi de pahalıymış emsallerinin iki katı mutlaka etkisi olacaktır fakat sürekli kullanacaksın uzun süreli plan yap, ayrıca sana farklı ne çözüm sunuyor Evocapil,Alopecia veya hairforte'dan. Limitin sorun değilse kullan bi tüm setini dene fayda görürsün ama illa fayda görmen için bu markanın ürünlerini kullanmana gerek yok.
Dostum bunu panplus için diyorsan evet ürünleri pahalı ama hak ediyor diyebilirim. Hani bunu artık sen hissedebiliyorsun. Benim tepem açıktı ciddi ciddi kapandı. Şuan hiç açıklık yok çok şükür. He ama arada bi dökülme artıyor günü birlik. Etken maddesi ne procapil ne minox. Adamlar etken madde olarak melatonin kullanıyor. Bununla ilgili güzel yazılar okumuştum nette. Bi bak derim

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2020, 10:25:13 »
Bu pan plus losyonun herhangi bir yan etkisi var mı hocam

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2020, 16:25:34 »
Bu pan plus losyonun herhangi bir yan etkisi var mı hocam
Dostum baş ağrısı yapıyor bazen. Onun dışında pek bi sıkıntı hatırlamıyorum.

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2020, 16:35:11 »
Hocam sormayı unuttum minox gibi döngüye giriyo mu? Yada saç çıkartıcı etkisi nedir sendeki

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #11 : 10 Temmuz 2020, 19:37:16 »
Dostum bunu panplus için diyorsan evet ürünleri pahalı ama hak ediyor diyebilirim. Hani bunu artık sen hissedebiliyorsun. Benim tepem açıktı ciddi ciddi kapandı. Şuan hiç açıklık yok çok şükür. He ama arada bi dökülme artıyor günü birlik. Etken maddesi ne procapil ne minox. Adamlar etken madde olarak melatonin kullanıyor. Bununla ilgili güzel yazılar okumuştum nette. Bi bak derim
Ben yazıyı trichos için yazdım, panplusı bilmiyorum kullanmadım memnunsan yeni ürün arayışına neden giriyorsun ki
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #12 : 11 Temmuz 2020, 01:32:09 »
Hocam sormayı unuttum minox gibi döngüye giriyo mu? Yada saç çıkartıcı etkisi nedir sendeki
Döngüye girmedim hiç ama bi ara bırakmıştım 4ay kullanıp bıraktıktan sonra bir dökülme olmuştu. Ağlıyodum ayna karşısında ve sabah uyanıp yastıgıma baktığımda. Telogen efflivium tarzı bi dökülme olmuştu. Ama toparladı sonra kendi kendine.

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #13 : 11 Temmuz 2020, 01:33:54 »
Ben yazıyı trichos için yazdım, panplusı bilmiyorum kullanmadım memnunsan yeni ürün arayışına neden giriyorsun ki
Girmiyorum usta. Sadece kullanan varmı diye merak ettim çünkü adamın bana gösterdiği fotoğrafla şuanki hali arasında dağlar kadar fark vardı. Benim 1yılda aldıgım sonucun 2katını 4ayda almış gibiydi. O yüzden realitesini ölçmek için kullananları dinleyeyim dedim.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 11 Temmuz 2020, 11:13:09 »

eczanede bırıyle karşılaştım derken olay nasıl oldu onu merak ettım ben ? bahsettıgın kısı tanıdıgın bırı degıl , eczane calısanı da degıl sanırım. sen losyonlara bakarken bır musterı gelıp sana  bunu kullan bak benım sonuclarım boyle dıyıp resım mı gosterdı? 

Facebook Twitter Instagram