Arkadaşlar Herkese Hayırlı Ekimler
Bol Saçlı Günler.. (^_^)
Dün itibariyle Minox'a Başlamış biri olarak Bazı paranoyalarım var ve Gerçekten Bilgi Ve Tecrübe Sahibi Arkadaşların Bu Konu Altında Toplanmalarını Bekliyorum..
Detaylı Araştırmalarım Sonucunda Oral Minoxidilin 4 saat, Normal Sprey Minox'un 22 saat Etki Ettiğinide Öğrendim Ve Bu durumda Minox'u Günde 2 Kez Kullanmak Gibi Mantıksız Bİr Kullanım Şekli Ortaya Çıkıyor, O'Yüzden Ben Günde Bir Kez 6 Fıs, Meselâ Sabah 10:00 da Kullanıp Ertesi Gün Sabah Yıkama Şeklinde Kullanmayı Düşünüyorum..
Minoxidil kullanirken, Eğer agresif bir DHT Saldirisi Varsa, Saçların bir iyi Bir kötü, Yani Döngü Ve Dalgalanmanın Fazla Olduğu Söyleniyor, Ama Finasterid DHT Saldırısını Engelleyeceği İçin Bu Durumu Engeller Diye Düşünüyorum..
Araştırdığım kadarıyla Bu döngü denilen Olay çok Karışık bir mevzu Ve Çelişki Sonuçlarla dolu, Herkesin Aldığı Sonuç Farklı, Bir çok farklı Sitede Araştırma yaptım Ve Eğer doğruysa Genel olarak Döngü denilen Durum, Dökülmeye kodlanmış ve Zaten Dökülecek olan zayıf saçların, Minox sayesinde sürecini daha hızlı İlerletmesiyle Oluşuyormuş..
Bu Şu demek O'zaman, Minox Sağlam olan Dökülmeyecek Olan saçı Dökmüyor, Ve Ben Son 1-2 yıla kadar, Saç Dökülmesi Devam Etmiş, Ama 1 yıldır Dökülme Yaşamayan Ve finasterid (Yani Dökülmeyi Durduran) bir ilaç Kullanan 36 yaşında Biri Olarak Bu döngüden Etkilenmeyeceğimi Düşünüyorum, Yada Bilmiyorum, Bu 2 İlacı (Finans Ve Minox) Aynı anda Uzun Süre Kullanan Arkadaşların Bilgilerine İhtiyacım Var.. (^_^)