Saç Ekimi Sonuçları
Yorum icin tesekkurler,patlama olur inşallah cünku boyle kalirsa basarisiz bi sonuc olur.proscar 1/5 ve 5000 biotin solgar kullaniyorum yeterlimi sizce.cogu kisi xpecia kullaniyor.sizin sonuclarda bayagi iyi gule gule tarayin😊
daha iyisi sizlerin olsun, kullandığın takviyeler yeterli, proscar kullanan birisinin xpecia kullanmasına gerek yok, fazla ilaç fazla başarı demek değil sonuçta
4 ay mı süreç ? Süreçleri yaz lütfen paylaşım yapımca güzel gidiyor umarım daha da güzel ataklar olur hayırlısı olsun.
çok tesekkurler hintel,şuan 155.gündeyim 5 ayi geçti yani.önceki sayfalarda da sormuştum ama cevap veren olmadi bari sen ver hintel😊Soru şu:2 aydir diplerde minik saçlar var uzamiyor bunlar uzayacakmi merak ediyorum?digerleri uzadı bunlar öyle kaldı sebebi ne acaba...
Gelişim devam ediyor Hocam. Bakıma devam et sen. Tüm süreç 1 yıl dendiğine göre bizim yapmamız gereken beslemeye devam etmek saçları...
Selamlar,2 haftadir proscar kullaniyorum ne kadar surede etki ediyor acaba?
6 ay da etki eder şu an dökülmeyi kesmiştir
Haklisiniz,ekipler hakkinda bilgimiz olsaydı seçme sansimiz belki olurdu.neyse ben suan saçlarin derdindeyim 😊2-3güne 6 ay dolacak sureci paylasirim,gidisat kötü.
Süreci geriden gelen, 6 ve 7. Aylarda atak yapan arkadaşlar vat sitede umarim seninki de bu aylarda patlama yapar dostum.