Saç Ekimi Sonuçları
Ekim alaninda kisa saclar var.hic uzamiyo, bunlar uzarmi ilerde oyle kalirmi arkadaslar?
Henüz erken zamanla çıkışlar ve uzamalar olur fakat donör alanınız zayıf demir eksikligi,d vitamini eksikliği olabilir bunlarda sorun yoksa finastreide baslayin en azından 1 sene kullanın,geçmiş olsun hayırlı olsun şimdiden
Hayırlı olsun ekiminiz bazı kişilerde bir kaç yıl içinde ekilen saçlar dökülüyor ama takviye kullananlar uzataıblıyor sanırım süreyi gördüğüm kadarıyla.tabi nereye kadar kullanılcak bu vitamınler oda ayrı konu
Hayırlı olsun hocam umarım isteidğiniz gibi bir sonuç alabilirsiniz.
keşke tam olarak süreci yazsaydın ama 4 ay falan heralde ekimden önceki haline göre çok iyi bence .[/quote tesekkurler yorum icin.forumu gec kesfettim sureci o yuzden gec paylastim.ama ozet olarak anlattim bugün iste 5 ay oldu.eski halime gore fark var cunku hic sac yoktu.ekilen saclar seyrekte olsa goruntumu bayagi degistirdi.
tam patlama dönemindesin çıkışlar 200lere kadar azalarak sürer ama prp yi kimse önermez para tuzağı bence, çıkacağı varsa zaten çıkıyor aldığın takviyeler yeterli