Saç Ekimi Sonuçları
İlgiyle takip edeceğim bir ekim olacak. Kabuk dökümü sonrası görüntü harika . Ekimden önce büyük bir nakliye uçağı inebilirmiş o kafaya . ( Benim kafaya da iner )Şimdi ön ve ortaya pırpır uçak bile zor iner Ekilenler tutarsa ciddi anlamda gençleşirsiniz diye tahmin ediyorum .
hocanın söylediği şekilde masaj yapıyor musun şok dökülme için önemli gerçekten
“Koray hoca açıklığı çok az olan hastalara ekim yapıyor” diyenlere gelsin bu paylaşım.Koray hoca hasta seçiyor ama hakkıyla seviyor. Seçerken dikkat ettiği önemli şeyler var.-hastanın beklentisi-hastanın donör kalitesi -mevcut durumBen demiştim koray hocayı çok beğenen ve parası yetse yaptıracak biri olarak. Buna dikkat ettiğin kadar sloocer hoca benim ekim için özel yorum bile istedim senden bizim yaptırdıgımız merkeze de bi yorum bıraksaydın keske. Saygı duyuyorum yanlıs anlasılmasın tecrüben ve fikrine önem verdiğim için söylüyorumBu arkadaş bana sorsa ekime uygun değilsin derdim. Fotoğraftan gördüğümüz bu ama yakından Konsulyasyon sonucu farklı imiş demek Koray hoca ekmiş..merak ile takip ettiğim bir konu Olacak umarım güzel bir sonuç gelir Bu arada yaş kaçtı? Buda sonucu etkileyen çok önemli bir parite