Öncelikle iyi dilekleriniz Teşekkürler.Koray Hoca ile zoom da yaptığımız görüşmede;Asmed’de yapacağı değerlendirme sonucunda karar vereceğini eğer yeterli görmezsem ekim yapmam dedi.Ben bunları bilerek gittim yapılan değerlendirme sonucu Koray Hoca saçların beklediğimden iyi çıktı dedi ve ekim gerçekleşti.Ben de süreci çok merak ediyorum ancak öyle çok büyük beklentilerim yok ön profilden düzgün bi görüntü elde etsem yeter bekleyip göreceğiz:).Şunu da belirteyim Koray hocanın inanmayacağı bir ekime sırf para almak İçin yapmayacağını düşünüyorum.
Aynen katılıyorum. Senin açıklığından daha fazla ve daha kısıtlı donörle ekim yaptığını biliyorum. Koray hocanın olayı şu, yapacağım ekim beni mutlu etmez, ama seni eğer mutlu edecekse ancak bu kadar olur diyor. Riskleri söyler gerisi sana kalmış. Bu tamamen beklenti ile alakalı bir şey.
Bazı forumcu arkadaşlar Koray Erdoğan'ın geniş açıklığı olan kişilere ekim yapmadığı ile ilgili yanlış bir kanı var, oysa senin gibi onlarca güzel sonucunu gördüm ben.
Mutlu olacağını ümit ediyorum kardeşim, inşallah güzel sonuç alırsın.