Gönderen Konu: Vertex - kafa arkası için Rogaine-Kirkland kullanmalı mıyım ?  (Okunma sayısı 3140 defa)

mmms

• Yeni üye
  • *
Hocam bu söylediğini benzerini bende yaşadım gerçekten bıkmadan sabah akşam kullanıyordum.Bende bilmezdim minoxili ismini bile duymadım ozamanlar bizimkiler randevu almışlar benim ozamanlar tepe ve ön bölgemin bir kısmında kellik olusmustu çok morelim bozuluyor du gerçekten doktor minoxil ve yanına babe şampuan yazmıştı sonra saçları sıfıra vurduk daha çok morelim bozuldu sabah akşam yazdığı için öyle kullanıyordum sabah kullanıp bere takip aksama kadar o bere çıkmazdi işkence gibiydi sürekli bereyi taktigim için akşam gelip çıkartıp tekrar sikardim o yüzden diyorum millet kepek felan diyor ama bazı kişilerde hiç birşey kullanmasada sürekli kepek sıkıntısı yaşıyanlar ve mesala yani bende hiç öyle problem olmadı 2 sene felan kullandım çok şükür saçlarım super olmuştu sonra üşendim unutuyordum almayı öyle böyle kullanmadım bir daha ve 6 sene kusur geçmesine rağmen o seyrek olan yerlerim açılmadı çok şükür yani bu benim yaşadığı mi bir başkası yaşasa herkese minoxil tavisye edip kalıcı saç cikartiyor derdi ama benim olayımi ben kullanmasaydimda o yerlerden saclarim tekrar çıkardı diye tahmin ediyorum ama minoxil hızlandırdı sanirim süreci ve burda gerçekten minoxilden uzak dur diyerek ilacı öyle bir kotuleyenler varki o yüzden hep bunları yazmak zorunda kalıyorum bazen hiç biomeseydim kullanmasaydim bu ilaç ne kötü bir şeymiş diye dusunurdum oysaki millet dutasterid finasterid kullanıp minoxile ters bakıyorlar Allahdan ki önceden 2 sene geçmişim oldu diyorum yani herkesde aynı etki edecek diye birşey yok ama gelipte bende kepek yaptı uzak dur demek gerçekten çok ama çok saçma bir yorum bunlara sakın aldırmayın başta kepek sorunu yapabilir belki ama kullandıkça geçer geçmezse konozal ekleyin yanına hatta haftada 1 kullanın yinede yani minoxil gerçekten diğer ilaçlara göre hem daha etki ediyor hem yan etki bakımından çok daha masum bir ilacdir.Yani forumda kullanmayanlar da yorum yapar o yüzden diyorum size foruma bakarsanız hiç birşey kullanamassin.yani düşünün dermatologa gitsen hangi doktora da gitsen gelip burda bunu önerdi desen bile forumda illaki doktoru dinleme şunu kullan veya kullanma derler.umarım anlıyorsunuz o yüzden kullanicaksan gerçekten saç için tedavi ömür ister maalesef. ilerde siklastirma ekimi yaparsınız ve tedavileri yinede birakmamaniz lazım doz dusulterek devam ederseniz öyle böyle yeni ve daha iyi bir ürün çıkana kadar korumaya devam umarim herşey gönlünüzce olur .
aynen hocam daha iyi ürün veya kalıcı çözümler çıkana kadar devam . Sağolsın yorumlar için

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kesinlikle haklısınız. Ben 20'li yaşlarımda saçımdaki seyrekleşmeyi farkedip tedbir almadığım için çok hayıflanıyorum şimdi kendime. Genetik dökülmesi olan arkadaşlar bile medikal tedavilerle şu anda gür saçlarıyla ortalıkta dolaşıyorlar:)
en iyisini yapmışsın tedbirde alsaydın gene aynı sonuca ulaşacaktın paran zamanın sana kalmış bunun farkında değilsin

Facebook Twitter Instagram