Gönderen Konu: Şok dökülme bir dur artık da  (Okunma sayısı 3672 defa)

Adanam

• Jr. Member
  • **
Şok dökülme bir dur artık da
« : 05 Temmuz 2020, 09:15:48 »
Merhaba
Nerdeyse bir ay olacak Ekim’im.Daha önce Ekim bölgesinde saçlarım olduğundan onlar doğal olarak Ekim anında öldü. Şimdi şok dökülmede ön tarafım da boşluk boşluk açılmalar oldu doğal olarak bu da beni psikolojik olarak yıprattı. Bu arada 4 lü greftlerim neredeyse hiç dökülmedi ve ekilen bölgeyi deforme etmiş gibi girinti çıkıntılar var.
Sorum şu olacak
1- kanal gibi ufak alanlarda boşluklar oluştu şok dökülme esnasında bunlar normal mi diye yani tam homojen dökülme olmuyor
2- şok dökülme başlarında kesik gibi saçlar dökülürken son birkaç gündür köklü baston gibi saçlar gelmeye başladı bunu nasıl yorumlamam lazım

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şok dökülme bir dur artık da
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2020, 09:18:02 »
Fazlaca kibar davranmışsınız . 1 ay geçmiş artık güzelce masaj yaparak daha sert yıkayın daha çok saç var gidecek kafanızda emanet duran.

Adanam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2020, 09:34:44 »
Fazlaca kibar davranmışsınız . 1 ay geçmiş artık güzelce masaj yaparak daha sert yıkayın daha çok saç var gidecek kafanızda emanet duran.
Eyvallah. Daha dökülecek yani hadi hayırlısı :)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2020, 10:49:59 »
Ama çıkacağı bariz belli kökler belli ediyo kendini, dert etmee;)
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Adanam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2020, 20:44:56 »
Peki özellikle ön bölge de derim çok deforme duruyor girintili çıkıntılı çukurlar var gibi ve bu alanda şok dökülme boşluk boşluk alanlar oluşturdu. Bu durum düzelir mi ordan saç çıkar mı artık pozitif bakamaz hale geldim. Gözü rahatsız edecek seviyede delik delik görünüyor
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2020, 21:34:00 Gönderen: Adanam »

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2020, 21:05:18 »
Dostum ayı dertten müzdaribiz. Benim de 1 ay oldu hem kafada kırmızılık var hem kanallar belli oluyor :)
Başa gelen çekilir 1-2 ay daha sabır artık.

Adanam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2020, 21:27:55 »
Dostum ayı dertten müzdaribiz. Benim de 1 ay oldu hem kafada kırmızılık var hem kanallar belli oluyor :)
Başa gelen çekilir 1-2 ay daha sabır artık.
Evet baya bir benziyor 👍🏻 Çıkacağını biliyorum ama yine de acaba demekten kendimi alamıyorum. Hayırlı olsun bu arada ekimin takip ediyorum senin sürecini de

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2020, 22:13:25 »
Evet baya bir benziyor 👍🏻 Çıkacağını biliyorum ama yine de acaba demekten kendimi alamıyorum. Hayırlı olsun bu arada ekimin takip ediyorum senin sürecini de

Çok sağ ol dostum senin de tekrar hayırlı olsun, mevcut saçların da çok çok iyi bu sebeple 6-7 ay sonra kusursuz olacaktır ekimin.
Şuan cidden ben de rahatsızım, bir de işe gidiyorum. Normalde toplantılarım olur ama pandemide azaldı Allah'tan.

Patulya61

• Full Member
« Yanıtla #8 : 12 Temmuz 2020, 22:49:57 »
Bu şok dökülmenin bittiğini tam olarak nasıl anlayacağız? Yıkarken elimize saç gelmemesi yeterli herhalde :)

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 13 Temmuz 2020, 19:34:07 »
Bu şok dökülmenin bittiğini tam olarak nasıl anlayacağız? Yıkarken elimize saç gelmemesi yeterli herhalde :)

Benim durdu. Hoş, pek birşey kalmadı ama.

Elini kafanda sertçe gezdir, gelmiyorsa bitmiştir.
Ya da bi masanın üzerinde dene, saçların masaya dökülüyor mu dökülmüyor mu diye. Ben denedim, normalde zorlasam 100 tel dökülüyordu şimdi 1-2.

Patulya61

• Full Member
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2020, 01:45:19 »
Benim durdu. Hoş, pek birşey kalmadı ama.

Elini kafanda sertçe gezdir, gelmiyorsa bitmiştir.
Ya da bi masanın üzerinde dene, saçların masaya dökülüyor mu dökülmüyor mu diye. Ben denedim, normalde zorlasam 100 tel dökülüyordu şimdi 1-2.

Eskisi gibi pek narin davranmıyorum zaten yıkarken olsun şampuan ve losyon surerken. Şuan losyon surdukten 4 saat sonra yikiyorum verilen talimatlara göre. Son iki gündür biraz daha azaldı dokülmeler. 41. Gün bitti.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2020, 14:35:43 »
Ufak tefek dökülmeler olabilir

Adanam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 16 Temmuz 2020, 17:10:44 »
Şok sadece bir bölgeyi götürdü. Bu alan hem kırmızı hem de çok kaşınıyor. Ekim merkezine sordum doğal süreç hiçbir sıkıntı yok dedi. Daha önce bu kadar kel kalmadığım için saç ekiminin en zor süreci buymuş

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 16 Temmuz 2020, 18:10:38 »
Şok sadece bir bölgeyi götürdü. Bu alan hem kırmızı hem de çok kaşınıyor. Ekim merkezine sordum doğal süreç hiçbir sıkıntı yok dedi. Daha önce bu kadar kel kalmadığım için saç ekiminin en zor süreci buymuş

Kesinlikle hocam ben de aynı durumdayım kendimden hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum :)
Şapkaya talim.

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 16 Temmuz 2020, 18:14:10 »
buyur üstad 26. Gün beni gör de moral bul diye atıyorum şokumu :)
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

Facebook Twitter Instagram