Gönderen Konu: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)  (Okunma sayısı 28506 defa)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)
« Yanıtla #105 : 04 Ekim 2020, 19:04:51 »

Bana niye kızıyorsun finasterid 27 gün kullandım saçlarımı daha fazla döktü anında bıraktım , finasterid döngüsü de minoxidil dongusude var , ama bu döngü herkeste olacak değil . Ama şuan DHT baskılayıcı şey kullansam dutasterid daha mantıklı geliyor bana .
Sana niye kızıyım :D Bilmiyorum kellik asabiyet getiriyor herhalde bir ay önce böyle değildim ;D
Ne fark eder ki daha fazla yan etki daha fazla getiri her halükarda dönemlik geri çekilmeler olacaksa eğer kaybedeceksem kazancın ne denli büyük olduğunun bir önemi yok. Ne kadar sürecek belli değil 1 ay sonra dursa dökülenler çıkması kıvam alması 3 ay kafadan 4-5 ay kötü görüntülü zaman demek.
Tedaviye devam etmekten başka çare yok eğer bırakırsam hiç şans olmayacak bu bir döngüdür diye umud ederek devam etmek zorundayım belki salvadorun dediği gibi toparlar gelecek aylar da anlaşılır. Şundan eminim mevsimsel falan değil mevsimsel çekilmeler açıklık oluşturmaz kafada.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #106 : 04 Ekim 2020, 21:47:48 »
27 günde Fin döngü diyen mi dersin, 2 gün Fin kullandım artık kuş ötmüyor diyen mi dersin harbiden herkes bir daldan yazıyor :D  İyi ki kendi kendime karar vermişim başlarken

Konu sahibi bence kendini iyi gözlemleyip karar vermelisin

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #107 : 04 Ekim 2020, 21:51:45 »
Finansteried döngüsü nerden çıktı ya nerden duydunuz da yazıyorsunuz finans saç çıkaran bir ürün değil ki döngü olsun finans ile alakalı değil ya mevsimsel yada başka bir sebebi var kullandığın spreyler procabil vs olabilir belkide finastan olmuştur ama finans döngüsü diye birşey yok saç ciksrsn bir ürün değil zaten
Mevcut tedavimi kısa süre icerisinde güncelleyecegim

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #108 : 04 Ekim 2020, 22:21:09 »
Benim rutinimde bi değişiklik yok zaten, eskiden kullanıyordum verim alıyordum şu sıralar ise kazançları kaybettim yine aynı ürünleri kullanıyorum sadece spreyi sabah akşam yerine akşamdan akşama alacağım bundan sonra, Fine de Procabile de devam. Döngü mü, agresif dökülme sürecimi, ilaçların tesirinin kaybolması mı ilerleyen aylarda belli olacak.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 05 Ekim 2020, 00:33:43 »
İlacın tesiri 2 ayda kaybolmaz. 15 yıl kullananlar var. Bence spreyi bırak sadece Fin alarak devam et. Ve minimum 12 aylık sonucu bekle

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 08 Ekim 2020, 00:43:00 »
Başarılı bir tedavi. Yanlar o kadar kötü değil ufak tefek stil hileleri ile halledilebilir.
Dostum nickin mükemmel 😃👍

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #111 : 22 Ekim 2020, 11:20:40 »
Kardeşim son durum nedir ?
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #112 : 22 Ekim 2020, 19:52:16 »
Kardeşim son durum nedir ?
Kısa ve net bir şekilde berbat.
Yeniden zorlu bir eğitim sürecine başladım günün büyük çoğunluğu kompozit başlık kafamda fiziki aktivite ve ağır spor hat safada muhtemelen testo tavan, haftada bir banyo falan yapabiliyorum onda da göle giriyoruz elimi kafama götürdüğümde saçıma onlarca tel yapışıyor kafamı arazide ki bir çeşmede yıkamıştım yüzlerce tel akmıştı. Bir ay önceki gür ve dolgun saçlar yerini kafa derisinin üstünde bir avuç tele bıraktı, internetim cekmedigi için ve temiz halinin fotosunu şimdilik çekemeyeceğim için foto yükleyemiyorum imkanım olursa atarım.
Procabil spreyi üç günde bir falan anca kullanabiliyorum fırsat bulursam oda pis kafaya, hap kolay olduğu için finasteride devam ediyorum finasterid mı saçımı döktü yoksa, doping gibi yükselip söndüm mü bilmiyorum ayların birikimi günler içinde eridi kısacası. Stres mevsim veya adı her neyse sonuç böyle.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 05 Kasım 2020, 00:22:36 »
Toparlayabildin mi saçını

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 13 Kasım 2020, 01:14:09 »
Selamlar,

Konu sahibi arkadaşa şunu sormak istiyorum. Kulak çınlaması sorunun devam ediyor mu? Görüştüğün doktorların bir çözümü vs olmuş muydu?

7 aylık falan oral antiandrojen kullanıyorum ben de. Ufak tefek yanetliler olsa da devam ediyorum lakin son 1-2 aydır kulak çınlaması durumuy yaşıyorum aslında daha önceleri çok kulaklık kullandığım günlerde özelllikle  geceleri yattığımda farkediyordum fakat bu kadar rahatsız etmiyordu. Bir de bu durum dikkat kesildikçe daha da rahatsız edici bir hal alıyor, ses gitmiyor.

Finas ile kulak çınlaması arasında oek bir bağlantı yok gibi, mantıklı bisey bulamadım ben azından. B12 ekskliğim vardı bunun bağlantılı olabileceği söyleniyor, iğne oluyorum faakt bir azalma göremedim çınlamada.

Sizde son durum nedir?

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #115 : 13 Kasım 2020, 10:56:49 »
DHT östaki borusu sıvısı ile bağlantılı arkadaşlar bu kulak çınlaması ile alakalı olabilir haberiniz olsun
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 16 Kasım 2020, 22:57:42 »
Selamlar,

Konu sahibi arkadaşa şunu sormak istiyorum. Kulak çınlaması sorunun devam ediyor mu? Görüştüğün doktorların bir çözümü vs olmuş muydu?

7 aylık falan oral antiandrojen kullanıyorum ben de. Ufak tefek yanetliler olsa da devam ediyorum lakin son 1-2 aydır kulak çınlaması durumuy yaşıyorum aslında daha önceleri çok kulaklık kullandığım günlerde özelllikle  geceleri yattığımda farkediyordum fakat bu kadar rahatsız etmiyordu. Bir de bu durum dikkat kesildikçe daha da rahatsız edici bir hal alıyor, ses gitmiyor.

Finas ile kulak çınlaması arasında oek bir bağlantı yok gibi, mantıklı bisey bulamadım ben azından. B12 ekskliğim vardı bunun bağlantılı olabileceği söyleniyor, iğne oluyorum faakt bir azalma göremedim çınlamada.

Sizde son durum nedir?

İyi arastiramamissin hocam o zaman mantıklı bir sebep bulamadigina göre , DHT orta kulak sıvısı üretiminden sorumludur baskiladigin için çınlama meydana geliyor. Hatta DHT baskilamak göz kuruluğuna sebep oluyor yabancı forumlarda ve makalelerde araştırma var bu konuda da bende 1 aylık sürecimde çınlama ve kuruluk yasadim bıraktıktan sonra kuruluk ve çınlama baya zaman aldı geçmesi kalıcı da olabiliyormuş mesela .

mayting55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #117 : 17 Kasım 2020, 11:16:06 »
S.a üstad suan aktif kulladıgın tedavi sürecini yeniden paylasırmısım bizimle :)
  • Yaşınız 32

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #118 : 28 Kasım 2020, 22:43:38 »
Selamlar,

Sizde son durum nedir?
Kulak için doktora gittim muayeneler de bir sorun görmedi testlerde de bir şey çıkmadı en son tomografi istedi onda da bir şey çıkmadı kısacası çözüm sunmak için bir sorun olmalı sorun bulamadı, zamanla alışılır hale geliyor eskisine nazaran çok daha az oluyor çınlama tarzında değilde başka şekiller de tamamen ortadan kalktı mı hayır,  sol kulak da hafif  bir hassasiyet var.
Toparlayabildin mi saçını
Hayır ilk hallerim den de kötü giderek de kötüleşiyor.
S.a üstad suan aktif kulladıgın tedavi sürecini yeniden paylasırmısım bizimle :)
Fin alıyordum onu da almamaya başladım 2 3 haftadır. akşamdan akşama sprey sıkıyorum fırsat bulabilirsem bir boka yaramıyor o da

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #119 : 28 Kasım 2020, 23:04:37 »
Saç artık uzayamıyor ona bile dermanı yok 25 ekim de makine ile 1'e vurmuştuk yıkama imkanımız yok diye milletin saçı uzadı kapandı kafası benimkiler hâlen ayva tüyü.
 2-3 ay önceki hallerim ile şimdiki arasında yıllar var gibi. Kendi çıkardığım tecrübe İlaçlar ile sürekli bir başarı yakalanması zor aylarca emek disiplin ile  zirveye çıkıyorsun bir anda tepe taklak olman günler alıyor.
Beklentim yok artık gittiği yere kadar götürürüm ilerde ekime müsait olursa saç rezervi ekime girerim.

Facebook Twitter Instagram