Gönderen Konu: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)  (Okunma sayısı 28452 defa)

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Ynt: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)
« Yanıtla #90 : 02 Ekim 2020, 20:10:32 »
Bence bir süre daha bekleyin eğer toparlanma olmazsa yeni şeyler denersiniz. İğneleme yapıyor musunuz.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 02 Ekim 2020, 21:52:42 »
50 günde finasteride etki etmez haddi ilk başlarda dökülme artar. 1 yıl kullan ve saçlarını unut, 1 yıl sonra karşılaştır

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #92 : 02 Ekim 2020, 23:49:16 »
Bence bir süre daha bekleyin eğer toparlanma olmazsa yeni şeyler denersiniz. İğneleme yapıyor musunuz.
Yapıyorum geçen haftakini biraz abarttım bir süre ara vereceğim.
50 günde finasteride etki etmez haddi ilk başlarda dökülme artar. 1 yıl kullan ve saçlarını unut, 1 yıl sonra karşılaştır
1 sene muhabbeti değişiyor bence  procabil de bile 3-5. Ayda mevcut saçın üstüne %50 kazanç sağlamıştım ben. Fin önceki iki aylık kullanımda böyle yapmamıştı bu sefer farklı oldu belki Fin ile alakalı değil topical spreylerin etkisi kaybolmaya başladı, veyahut döngüsel bir şey.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 03 Ekim 2020, 14:58:35 »
Bence biraz daha sabretmem gerekli fin de 3-6 arası biraz kendini belli eder fin de ilk kullanımda saç dökme gibi bir dünya örnek var forumda.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 03 Ekim 2020, 16:09:59 »
Kullandığınız procapil spreylerde saçınıza sürdüğünüz andan itbaren bir etki hissediyormusunuz başınızda? Bende benzer sprey kullanıyorumda pek birşey hissetmiyorum.En azından böyle karıncalanma bekliyordum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 03 Ekim 2020, 18:36:31 »
Kullandığınız procapil spreylerde saçınıza sürdüğünüz andan itbaren bir etki hissediyormusunuz başınızda? Bende benzer sprey kullanıyorumda pek birşey hissetmiyorum.En azından böyle karıncalanma bekliyordum.

Ben de bir ara kafeinli bir sprey kullanmıştım ve senin dediğin gibi böyle bir karıncalanma hissi bekliyordum böyle saçlar daha iyi beslenir diye ama yok bir tık bir şey hissetmemiştim. Sanırım kafein oranı falan çok düşüktü

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 03 Ekim 2020, 19:30:34 »
Ben de bir ara kafeinli bir sprey kullanmıştım ve senin dediğin gibi böyle bir karıncalanma hissi bekliyordum böyle saçlar daha iyi beslenir diye ama yok bir tık bir şey hissetmemiştim. Sanırım kafein oranı falan çok düşüktü

Artık saç diplerinde kılcal damarmı kalmadı anlamadım ki.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #97 : 03 Ekim 2020, 23:10:02 »
Bakalım inşallah disiplinli bir şekilde devam ediyorum.
Yok olmuyor sadece dermaroller sonrası uyguladığımda hafif yanma kimildinma hissi oluyor.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #98 : 04 Ekim 2020, 11:41:13 »
Eskisinden daha iyiye gitmem gerekirken geriye gidiyorum hem de freni boşalmış kamyon gibi, önceki traş sonrası ve son traş sonrası. Göz yanılır ama fotoğraflar yanılmaz, uzunluk hafif farklı olsada açılma bariz belli iyileşen alanlar tekrar açıldı dökülme devam ediyor banyoya girmeye korkar oldum su vurmamla 10 ar 10 ar saç öbekleri akıyor son 2 haftadır stresim hat safada, ne kadar sürecek bilmiyorum Böyle giderse 1 ay sonra başladığım noktadan bile geriye gideceğim ne olduysa 7-8. Ay da oldu.

4 ekim / 2 eylül 1 ay sadece
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2020, 11:53:22 Gönderen: Kelim Kelsin Keliz »

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 04 Ekim 2020, 11:46:04 »
Eskisinden daha iyiye gitmem gerekirken geriye gidiyorum hem de freni boşalmış kamyon gibi, önceki traş sonrası ve son traş sonrası. Göz yanılır ama fotoğraflar yanılmaz, uzunluk hafif farklı olsada açılma bariz belli iyileşen alanlar tekrar açıldı dökülme devam ediyor ne kadar sürecek bilmiyorum Böyle giderse 1 ay sonra başladığım noktadan bile geriye gideceğim ne olduysa 7-8. Ay da oldu.

4 ekim / 2 eylül 1 ay sadece
Aslında eskisinden iyiye gitmen gerekmiyor daha kötüye gitmen gerekiyor çünkü hormonların saça olan tahribatı gün ve gün devam ediyor sen tedavilerle güzel bir geri dönüş sağlamışsın lakin bu saç döngüye girmiş olabilir veyahut etkenlerin sende etkinliği azalmış olabilir.Mevcut tedavilerine finastreid alıyorsan eğer hala devam et bu iş şans işi bir yerden sonra çoğu insan tedavilere yanıt vermiyor
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #100 : 04 Ekim 2020, 12:11:38 »
Aslında eskisinden iyiye gitmen gerekmiyor daha kötüye gitmen gerekiyor çünkü hormonların saça olan tahribatı gün ve gün devam ediyor sen tedavilerle güzel bir geri dönüş sağlamışsın lakin bu saç döngüye girmiş olabilir veyahut etkenlerin sende etkinliği azalmış olabilir.Mevcut tedavilerine finastreid alıyorsan eğer hala devam et bu iş şans işi bir yerden sonra çoğu insan tedavilere yanıt vermiyor
Tedaviye finasterid gibi güçlü bir ilaç eklememe rağmen ki spreyler de bile nihai sonuç için 1 yıl kullanın diyor ben 8. Ayda bunları yaşıyorum. Nasıl bir biyolojik saat anlamadım her yıl ekim ayında felaket saç döküyorum ve kelleşiyorum. Eğer ki ilaçlar etkisini yitirdi veya vücut alıştıysa kimseye önermiyorum zaten üç beş ay toparlama bir iki ay pik yapıyor yalancı bir bahar sonra tepe taklak aşağıya. Emeğe,paraya,zamana en çok da piskolojiye yazık. Sakala akşamdan akşama bir kaç fıs minox sıkıyordum o saçı döngüye sokabilir mı? Veya procabilde de döngü muhabbeti baya baya var. Belki döngüde de değil iyileşmenin sonu zaman gösterecek.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 04 Ekim 2020, 12:27:17 »
Tedaviye finasterid gibi güçlü bir ilaç eklememe rağmen ki spreyler de bile nihai sonuç için 1 yıl kullanın diyor ben 8. Ayda bunları yaşıyorum. Nasıl bir biyolojik saat anlamadım her yıl ekim ayında felaket saç döküyorum ve kelleşiyorum. Eğer ki ilaçlar etkisini yitirdi veya vücut alıştıysa kimseye önermiyorum zaten üç beş ay toparlama bir iki ay pik yapıyor yalancı bir bahar sonra tepe taklak aşağıya. Emeğe,paraya,zamana en çok da piskolojiye yazık. Sakala akşamdan akşama bir kaç fıs minox sıkıyordum o saçı döngüye sokabilir mı? Veya procabilde de döngü muhabbeti baya baya var. Belki döngüde de değil iyileşmenin sonu zaman gösterecek.
Bu saç yine toparlar sonra yine böyle olur önemli olan kelligi geciktirmek erken müdahale etmişsin 10 yıl kurtarsan yeter sana sonra Ekim yapar cozersin
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 04 Ekim 2020, 12:27:33 »
Sakala sıktığın minox ile alakası yok bu bariz finasterid döngüsü

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #103 : 04 Ekim 2020, 13:35:10 »
Bu saç yine toparlar sonra yine böyle olur önemli olan kelligi geciktirmek erken müdahale etmişsin 10 yıl kurtarsan yeter sana sonra Ekim yapar cozersin
Toparlayacağından emin olsa insan bir nebze yine rahatlarda o da meçhul. 10 yıla çıkacağımız bile muamma kaldı ki saçı düşüneyim. 30 gibi bir ekim 35 40 arası bir ekim yapıp dökülene kadar kullanırım artık 40 45 nere kadar giderse. Saç tipim ve dökülmem şanssız ekim bana mucizeler yaratmaz bunun bilincindeyim. Tedavilerden umutluydum çok güzel gitti ama bu da elimde patladı.
Sakala sıktığın minox ile alakası yok bu bariz finasterid döngüsü
50 günlük ilaç daha fayda sağlamadan döngü yapar mı? Ne döngüymüş finas minox cart curt tedavilere başladıysan dalgalanmalar döngüler kaçınılmaz o zaman.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 04 Ekim 2020, 14:29:40 »
Toparlayacağından emin olsa insan bir nebze yine rahatlarda o da meçhul. 10 yıla çıkacağımız bile muamma kaldı ki saçı düşüneyim. 30 gibi bir ekim 35 40 arası bir ekim yapıp dökülene kadar kullanırım artık 40 45 nere kadar giderse. Saç tipim ve dökülmem şanssız ekim bana mucizeler yaratmaz bunun bilincindeyim. Tedavilerden umutluydum çok güzel gitti ama bu da elimde patladı.50 günlük ilaç daha fayda sağlamadan döngü yapar mı? Ne döngüymüş finas minox cart curt tedavilere başladıysan dalgalanmalar döngüler kaçınılmaz o zaman.

Bana niye kızıyorsun finasterid 27 gün kullandım saçlarımı daha fazla döktü anında bıraktım , finasterid döngüsü de minoxidil dongusude var , ama bu döngü herkeste olacak değil . Ama şuan DHT baskılayıcı şey kullansam dutasterid daha mantıklı geliyor bana .

Facebook Twitter Instagram