Gönderen Konu: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)  (Okunma sayısı 28465 defa)

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
Ynt: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)
« Yanıtla #75 : 28 Eylül 2020, 14:10:54 »
Döküyorsa sorun benim için.
Saçlarına kill komutunu yazmış olursun saçı dökmez ama çok kurutur. Haftada bir kere veya iki kere konozol kullan yeterli ya da loprox diye bir şampuan daha var medikal, konozol kadar etkili olmasa da saçı saman gibi yapmıyor.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 28 Eylül 2020, 15:24:33 »
Saçlarına kill komutunu yazmış olursun saçı dökmez ama çok kurutur. Haftada bir kere veya iki kere konozol kullan yeterli ya da loprox diye bir şampuan daha var medikal, konozol kadar etkili olmasa da saçı saman gibi yapmıyor.

Saçlarım zaten kupkuru, konazol kullanıyorum haftada 2 kez. Gerçekten de saçı saman gibi yapıyor. Saman gibi yapmayan bir şampuan arıyorum.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 29 Eylül 2020, 00:41:27 »
Saçlarım zaten kupkuru, konazol kullanıyorum haftada 2 kez. Gerçekten de saçı saman gibi yapıyor. Saman gibi yapmayan bir şampuan arıyorum.
Dostum dua edeceksin haftada 1 yada 2 haftada 1 kere kullan yeterli saç dökmüyor şunu iyi bil dünyada sebo için üretilen bütün şampuanların ortak noktası saç derisini inceltmesidir. Onun için haftada bir bile fazla gelebilir buna emin ol çok memnun kalacaksın

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #78 : 29 Eylül 2020, 00:50:04 »
aksi durumda açık alan oluşur du. Önemli olan incelen saçlar ve iyileşmesi, kalın tel dökülmeleri tehlike değil diye umud ediyorum.
Sözümü geri alıyorum bildiğin tepem seyreldi bir kaç gün de tabi öncesinde de devam ediyordu heleki o 80 tel muhabbetinden sonra. Yenileri gelecek mi geçici mi mevsimsel döngüsel hiç bir fikrim yok tek bildiğim dökülenlerin sağladığı kapatıcılık zayıfladı tepem de döner kısmın seyrek alanın yanına doğru açıldığını görebiliyorum.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 29 Eylül 2020, 03:02:11 »
Dostum dua edeceksin haftada 1 yada 2 haftada 1 kere kullan yeterli saç dökmüyor şunu iyi bil dünyada sebo için üretilen bütün şampuanların ortak noktası saç derisini inceltmesidir. Onun için haftada bir bile fazla gelebilir buna emin ol çok memnun kalacaksın

Hocam, bu kuruluğun sebebi DHT mi, yoksa Seboreik dermatit mi? Yani bu şampuanı kullanınca geçecek mi bu sorun?

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 29 Eylül 2020, 22:17:57 »
Hocam, bu kuruluğun sebebi DHT mi, yoksa Seboreik dermatit mi? Yani bu şampuanı kullanınca geçecek mi bu sorun?
Kuruluğun derken konudan uzak kaldım sorunun ne olduğunu doktora gidip öğrenebilirsin eğer sonunun s.dermatit se kesinlikle Vicky dermos şampuanı öneririm

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 30 Eylül 2020, 02:27:49 »
Kuruluğun derken konudan uzak kaldım sorunun ne olduğunu doktora gidip öğrenebilirsin eğer sonunun s.dermatit se kesinlikle Vicky dermos şampuanı öneririm

Seboreik dermatit de var, genetik dökülme de.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 30 Eylül 2020, 10:03:07 »
Seboreik dermatit de var, genetik dökülme de.
Seboreik dermatit için Sen o şampuanı al iki hafta boyunda haftada 2,3 kere  kullan sonra haftada bir kere kullan sen öncelikle seboreik halletmen lazım çünkü dökülmeyi tetikliyor hızlandırıyor .

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 30 Eylül 2020, 10:55:46 »
Seboreik dermatit için Sen o şampuanı al iki hafta boyunda haftada 2,3 kere  kullan sonra haftada bir kere kullan sen öncelikle seboreik halletmen lazım çünkü dökülmeyi tetikliyor hızlandırıyor .

Evet hocam, orası kesin. Tek yumurta ikizim var, onda böyle hızlı bir dökülme yok. Onda Seboreik dermatit yok çünkü, ondan muhtemelen.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #84 : 02 Ekim 2020, 17:54:35 »
Yakın zamanda güncelleme yapmıştım fakat saçlarımı kestirdim oldukça da kısa kestirdim ve dökülme de son gaz devam çok mutsuzum sanırım üç beş aylık bir saadet oldu bitti. Deli gibi saç döküyorum sadece sabah spyreleme de 40 tel saydım kalın kalın hepsi de bakır teli gibi 40 tane de en fazla 7 8 tane ince tel, saçım zaten seyrek di uzun olunca görüntü çok iyiydi birbirinin üstüne yayınca fakat kısayken durum facia. Çeşitli ışıklarda paylaşıyorum ampul altında ıslak ken fotolarda saç yok gözüküyor tamamen boş öyle değil gerçekte  ama ben fotoğrafları referans alarak bakıyorum

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #85 : 02 Ekim 2020, 17:57:33 »
Sadece bir kaç ay önceki halleri şöyle o kadar çok gelişme kat etmiştim ki gören sacları bile övüyordu bırak sen de sorun var mı acabayı, finasterid baslama tarihim ile dokulmemin azdığı tarih örtüşüyor acaba diyorum ? Veya mevsimsel dökülme ile döngüsel birşeyler birleşti geri toparlama olacaktır ama ne raddede bilmiyorum ben fin ile daha da iyiye gideceğimi düşünürken total de durum çok kötü

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 02 Ekim 2020, 17:59:59 »
@Kelim Kelsin Keliz, Hocam güncel olarak hala tam olarak ne kullanıyorsun bu başlıkta yazanlar mı Finasterid+Procapil+Multivitamin?

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #87 : 02 Ekim 2020, 18:06:03 »
@Kelim Kelsin Keliz, Hocam güncel olarak hala tam olarak ne kullanıyorsun bu başlıkta yazanlar mı Finasterid+Procapil+Multivitamin?
Mart ayından beri procabil ilk 3 ay hairforte ondan sonra hep evocapil
50 Gün fin kullandım ara verdim bir buçuk iki ay sonda yeniden başladım 45 gündür kullaniyorum 15 ağustos dan beri. Multivitamin kullanmıyorum artık biotin sadece.

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #88 : 02 Ekim 2020, 18:07:13 »
Kardeşim saç durumun hala iyiligini koruyor bence ama bu finastreid mi procapil mi ona emin olamadım ama bak kaldırmışsın şakaklar açık tamam ama yogunluk ve kalınlık çok iyi
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #89 : 02 Ekim 2020, 18:35:50 »
Kardeşim saç durumun hala iyiligini koruyor bence ama bu finastreid mi procapil mi ona emin olamadım ama bak kaldırmışsın şakaklar açık tamam ama yogunluk ve kalınlık çok iyi
Ön ile pek sorunum yok sol şakak bir parmak genişliğinde içerde 2 yıldır öyle ön den şikayetçi değilim asıl korkutugum tepe, sonbahar da çevrem de herkesde dökülme arttı ama kimse lavobada tek seferde 40 tel dökmüyordur ya finas dan ya spreyden kaynaklı bir yenileme döngüsel bir durum olmalı bu kadar yoğun saç kaybı normal bir süreç değil  fakat bu durum aşırı moral bozan bir durum finasteridin başta sacları döküp gelecek aylarda daha güçlü çıkartıyor diye bir etkisi yok diye biliyorum hani spreylerde ki gibi.
ilaçlara devam ediyorum gelecek 4 ay da saçlarım kısa olacak yenilenme mı değil mi anlaşılacak.

Facebook Twitter Instagram