Selamlar artık ayda 1 güncelleme yapamayacağım eylül sonu güncellemesi yapmak istedim imkanım varken. Finasteride tekrar başlayalı 1 ayı geçti, saç dökülmem aktif olarak devam ediyor hatta bana göre haddinden fazla, fakat seyrelme yok aksine genel tablo oldukça iyi sanki stabil hale geldi daha iyiye de gitmiyor artık pik notasına ulaşmış gibi topikal için gerçi tepe için finde en az bi 8 ay beklemem lazım. Fakat tedavilere başlamadan önce ki saç kalınlığımla şuanki arasında dağlar var dökülen saçlar da aşırı kalın olan var 55 mikron civarı tahminen ince dökülen yok mu var tabiki fakat artık sağlam terminal saçları da görüyorum son 2-3 aydır, sanırım doğal döngüsü. Yan taraflar halen vasat ince sanırım hep böyle kalacak dökülmesin de, uzayınca iyi kısayken de iyi fakat o ara zaman da görüntü puzzle gibi biraz, muhim değil ana saç iyi olduğu sürece orası absürt durmuyor. Bir de sağ şakağımı koydum sol şakak sıfır içe girme nw 0, sağ şakak hiza kaymış durumda görüntü olarak çok da absürt durmuyor ama anlam veremedim bir taraf istimlak duvarı gibi hat korurken sağ tarafın içeri girmesi komik.