Gönderen Konu: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)  (Okunma sayısı 28402 defa)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)
« Yanıtla #45 : 05 Eylül 2020, 00:19:41 »
Saçların güzel. Bu son fotoğraflarda bilmiyorum ama en fazla nw1 değil mi hatta nw0'a yakın gibi sanki :D vertexdeki hafif seyrekliği saymazsak?

Ben de Proscar 1/4 ve multivitamin kullanıyorum ama spreye hiç bulaşmadım bir süre sonra sıkılıp bırakırım diye. Eskiden kullanmıştım aslında sprey ama kullanmam sanırım artık
Sol kısım içeri girdi sağ tarafın hattı bozulmadı ama bu saçı hiç dökülmeyen kişiler de duvar gibi ön hat oluyor ya o sol taraf da eridi,  normalde vertex nw3 den sonra çizelgede geliyor ama ben de eş zamanlı gidiyor sanki. Sprey mesele değil her gün sabah akşam dişini fırçalarken 5 dkka da onu ekle zor değil bence sadece yedirirken kopan,dökülen tellere çok canım sıkılıyor sprey dışı gün içi hiç fark etmiyorum dökülme.

ben biraz şüphelendim  sizin dökülme nedeninizden en azından görüntü itibariyle AGA dan kaynaklı  gibi durmuyo DHT testeron ve Phs testi yaptırdınız mı
Yok kan testi vermiştim sadede phs testi ney bilgim yok dht için ısrar etmeme rağmen gerek yok demişti dht ye duyarlığı olduğun için dökülüyor miktarın çokluğundan değil diye uzun zaman oldu hatırlamıyorum tam konuşma nasıl geçmişti. Genim de var kellik dayılar 3/2 amcalardan 3/1 o yüzden AGA dışı bir durum olduğunu sanmıyorum ki bu kadar tahribat da vermez başka bir sebep. 

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 05 Eylül 2020, 21:11:36 »
Tedaviden çok iyi netice almışsın umarım böyle devam eder.
Kerozan ve evocapilden böyle sonuç alınabileceğini tahmin etmezdim doğrusu.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #47 : 06 Eylül 2020, 02:25:17 »
Tedaviden çok iyi netice almışsın umarım böyle devam eder.
Kerozan ve evocapilden böyle sonuç alınabileceğini tahmin etmezdim doğrusu.
Teşekkürler ben de beklemezdim aslında bunlar Finasteridin yanında yardımcı tedavi olacaktı ama sonuç çok farklı oldu, demek ki kelleşmenin başlarında bu tip tedaviler den sonuç alınabiliyor bakalım üçü bir arada nasıl bir sonuç elde edeceğim.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

mayting55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 07 Eylül 2020, 13:56:12 »
Teşekkürler ben de beklemezdim aslında bunlar Finasteridin yanında yardımcı tedavi olacaktı ama sonuç çok farklı oldu, demek ki kelleşmenin başlarında bu tip tedaviler den sonuç alınabiliyor bakalım üçü bir arada nasıl bir sonuç elde edeceğim.

fin kerozan evocapil ile devam mı ediyorsun  üstad..
  • Yaşınız 32

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #49 : 07 Eylül 2020, 14:56:58 »
fin kerozan evocapil ile devam mı ediyorsun  üstad..
Evet hocam, kerozan bitmek üzere bittiğinde yeni kutu almayacağım sadece 2500 mcg biotin korum onun yerine bir süre de böyle devam ederim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #50 : 07 Eylül 2020, 16:47:17 »
Fin  kullanıp  9 10 ay sonra saçlar  dökülen  varmı veya neden dökülüyor ?  Geçici  bir dökülmemi?

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 07 Eylül 2020, 18:42:12 »
Fin  kullanıp  9 10 ay sonra saçlar  dökülen  varmı veya neden dökülüyor ?  Geçici  bir dökülmemi?
Benim bildiğim iki sebebi var.

1-Kullanan kişinin inflamasyonu çok ağır seviye de devam ediyor ise ne kullanırsa kullansın bir süre sonra etkisini yitirebiliyor.

2-Dökülmesi çok agresifleşiyor artık testosteron ve diğer androjenlerde saç dökmeye başlıyor.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #52 : 09 Eylül 2020, 01:30:23 »
Senin olay finle alakalı da olmayabilir. Benim de dökülüyor bazı zamanlar baya azıyor bugün sadece akşamdan sonra sprey sürerken 20 ye yakın sprey sonrası da tarak izi vermek için bir kere gezdirdim 15 tel daha düştü sadece benim gördüğüm ve dökülenlerin %90 ı terminal saç beni bu çok rahatsız ediyor, kalın sağlıklı ve güçlü saçlar hepsi
Bir de dökülenler farklı tip de bazıları dibin de soğanı ile geliyor bazıları dümdüz dibi yine beyaz ama tortusu yok bunların farkı ne bilen var mı ? Döngüsel mevsimsel dökülmeleri anlamanın bir yolu var mı?
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 11:08:11 Gönderen: Kelim Kelsin Keliz »

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #53 : 25 Eylül 2020, 00:54:44 »
Selamlar artık ayda 1 güncelleme yapamayacağım eylül sonu güncellemesi yapmak istedim imkanım varken. Finasteride tekrar başlayalı 1 ayı geçti, saç dökülmem aktif olarak devam ediyor hatta bana göre haddinden fazla, fakat seyrelme yok aksine genel tablo oldukça iyi sanki stabil hale geldi daha iyiye de gitmiyor artık pik notasına ulaşmış gibi topikal için gerçi tepe için finde en az bi 8 ay beklemem lazım. Fakat tedavilere başlamadan önce ki saç kalınlığımla şuanki arasında dağlar var dökülen saçlar da aşırı kalın olan var 55 mikron civarı tahminen ince dökülen yok mu var tabiki fakat artık sağlam terminal saçları da görüyorum son 2-3 aydır,  sanırım doğal döngüsü. Yan taraflar halen vasat ince sanırım hep böyle kalacak dökülmesin de, uzayınca iyi kısayken de iyi fakat o ara zaman da görüntü puzzle gibi biraz, muhim değil ana saç iyi olduğu sürece orası absürt durmuyor.  Bir de sağ şakağımı koydum sol şakak sıfır içe girme nw 0, sağ şakak hiza kaymış durumda görüntü olarak çok da absürt durmuyor ama anlam veremedim bir taraf istimlak duvarı gibi hat korurken sağ tarafın içeri girmesi komik.
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2020, 01:14:39 Gönderen: Kelim Kelsin Keliz »

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 25 Eylül 2020, 00:56:48 »
Başarılı bir tedavi. Yanlar o kadar kötü değil ufak tefek stil hileleri ile halledilebilir.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #55 : 25 Eylül 2020, 01:02:46 »
Öğrenmek istediğim bir bilgi var daha önce tecrübe etmiş kimse yardımcı olursa sevinirim ben ekim başı eğitime geri döneceğim ve o ay içinde  tekrar sağlık kontrollerinden geçeceğim heyet raporu almam gerek daha önce iki kere aldım 2018 ve 2019 da tecrübeliyim fakat finasterid kullanmıyordum o zamanlar ve ürolog da yalnızca böbreklerime makina ile bakmıştı sağlıklı gözüktüğüm için fazlasını incelemedi kan tahlilleri vs. Şimdi genel sağlık kontrolünde finasterid bana bir engel teşkil eder mi ? değerlerim de olmaması gereken bir şey çıkarır mı ? finasterid kullanırken tahlil verenler vardır mutlaka. Kendi şehrimde bir üroloğa gözükmek istiyorum gitmeden fakat önümüzdeki 3 hafta full dolu özeller ise gün açmamış anlayacağınız tüm aydın ürolojilere akın etmiş şaşkın durumdayım. Kan ve başka değerlere baktırabilirim dahiliye de. Bulabilirsem danışacağım yine özel ürologa
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2020, 02:21:20 Gönderen: Kelim Kelsin Keliz »

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 25 Eylül 2020, 02:41:16 »
Çok pis gaza geldim.Pazartesi procapil içeren bir ürünle giriş yapıcam.Diğer desteklerde doğal olucak.Balen bitsin xpecia veya kerozana geçiş yapıcam.İnat ettim o finansteride bulaşmıycam.Bana kullandırtmayacak bu zıkkım saç.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 25 Eylül 2020, 10:19:25 »
Öğrenmek istediğim bir bilgi var daha önce tecrübe etmiş kimse yardımcı olursa sevinirim ben ekim başı eğitime geri döneceğim ve o ay içinde  tekrar sağlık kontrollerinden geçeceğim heyet raporu almam gerek daha önce iki kere aldım 2018 ve 2019 da tecrübeliyim fakat finasterid kullanmıyordum o zamanlar ve ürolog da yalnızca böbreklerime makina ile bakmıştı sağlıklı gözüktüğüm için fazlasını incelemedi kan tahlilleri vs. Şimdi genel sağlık kontrolünde finasterid bana bir engel teşkil eder mi ? değerlerim de olmaması gereken bir şey çıkarır mı ? finasterid kullanırken tahlil verenler vardır mutlaka. Kendi şehrimde bir üroloğa gözükmek istiyorum gitmeden fakat önümüzdeki 3 hafta full dolu özeller ise gün açmamış anlayacağınız tüm aydın ürolojilere akın etmiş şaşkın durumdayım. Kan ve başka değerlere baktırabilirim dahiliye de. Bulabilirsem danışacağım yine özel ürologa

Dostum ne için heyet raporu alman gerekiyor bilmiyorum ama profesyonel sporcu değilsen bir sorun çıkarmaz sanırım sana finasterid kullanımı. Dht ve testo değerleri detayında bir rapor alman gerekmiyordur sanırım.

Yalnız profesyonel sporcularda finas doping maddesi sayılıyor. Testo yükselmesine sebep olduğu için. Hatta basketbolcu Kerem Gönlüm bu sebeple doping cezası almıştı zamanında.

Şakak asiketrisi ise gayet doğal bir durum. Bir insanın yüzünün vücudunun her yerinin sağ ve solu arasında simetri farkı olur, doğaldır bu.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #58 : 25 Eylül 2020, 18:49:14 »
Başarılı bir tedavi. Yanlar o kadar kötü değil ufak tefek stil hileleri ile halledilebilir.
Yanları dert etmiyorum önemli olan ön ve vertex saç kalitesi ve kalınlığı ve yoğunluğu zaten genel de 1 numara olacak oralar.
Dostum ne için heyet raporu alman gerekiyor bilmiyorum ama profesyonel sporcu değilsen bir sorun çıkarmaz sanırım sana finasterid kullanımı. Dht ve testo değerleri detayında bir rapor alman gerekmiyordur sanırım.

Yalnız profesyonel sporcularda finas doping maddesi sayılıyor. Testo yükselmesine sebep olduğu için. Hatta basketbolcu Kerem Gönlüm bu sebeple doping cezası almıştı zamanında.

Şakak asiketrisi ise gayet doğal bir durum. Bir insanın yüzünün vücudunun her yerinin sağ ve solu arasında simetri farkı olur, doğaldır bu.
Sporcu değilim benim daha önceleri aldığım ve yine almam gereken heyet raporu komando olabilir spor yapabilir. Fin olimpiyat sporcuların da yasak sebebi performans arttırıcı yasaklı ürünleri maskeledigi içinmiş benim tedirginliğim 13 poliklinik geziyorsun heyet raporunda ürolog problem çıkartır mı atıyorum senin şu değerin neden böyle yüksek der mi pazartesi soracağım internette doktorunuza finasterid kullandığınızı belirtin demiş normalde olmaması gereken PAS değerleri olabilirmiş ne ise yarıyor bilmiyorum, sadece sağlıklı prostat da bir değeri fazla gösterir diye endişem

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 25 Eylül 2020, 18:54:07 »
hiçbirsey olmaz
Mevcut tedavimi kısa süre icerisinde güncelleyecegim

Facebook Twitter Instagram