Gönderen Konu: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)  (Okunma sayısı 28390 defa)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)
« Yanıtla #15 : 13 Temmuz 2020, 16:48:02 »
Ben Minoksil Forte'ye başladım, bir 10 gün oluyor. Bu şise bitince procapile geçmeyi düşünüyorum. Dönüşümlü kullanmak iyi bir fikir olabilir.

Şua dökülme yavaşlasa da devam ediyor. Bir süre bu kullandığım ürünlerin etkisini gözlemleyip ona göre finasteride başlayabilirim. Tam senin yaptığın gibi oluyor yani.  :D
Aydan aya Minoxil <-> Procabil bana çok mantıklı gelmedi süreklilik önemli, sabah birini akşam birini kullanman daha mantıklı bence eğer öyle bir yol izleyeceksen. Dökülme Minoxil ile ilk aylarda durmaz aksine incelmiş telogen evresinde ki saçları hızlı bir yıkıma götürür ilk aylar tutam tutam saç kaybeden arkadaşlarım var sonrasında daha güçlü bir şekilde geri geliyor tabi fakat 2 aydan fazla saç kaybettiler kazanımlar 3 ila 6. ayda oldu sende nasıl olacak bilemeyiz umarım mümkün olan en az miktarda tedavi ile istediğin sonuca ulaşırsın belki fazlasına gerek kalmaz iyi şanslar :)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #16 : 16 Temmuz 2020, 17:37:36 »
Son üç foto düne ait traş sonrası. 17 haftalık süreç böyleydi Mart-Temmuz
Edit: Procabilde 4. Kutum bitti 5 e geçeceğim 120 günü geride bıraktım, Finasterid ile 50. Gündeyim, saç dökülmem sıfır değil fakat oldukça seyrek sabah akşam sprey yedirirken 5-6 tel parmaklarımda görüyorum harici gün içinde görmüyorum pek.

Finasteridi kayda değer bir süredir kullanmıyorum henüz çok yeni fakat İlk 35 40 gün pek birşey hissetmedim bir parça libido düşmesi beklediğim bir etkiydi fakat son 10 gündür şiddetli kulak çınlaması ve ağrısı yaşıyorum testis ağrımda kulağa eşlik ediyor fakat kulak ağrısı ve çınlaması hayat kalitemi ciddi oranda düşürüyor önümüzdeki hafta hem dermatolog hem kbb ile görüşeceğim.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Temmuz 2020, 18:37:43 »
Senin gibi kısa sürede bir arkadaş daha yaşamıştı bu sorunu  ciddi olabilir  oda doktora görünmüştü .

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12655.45

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #18 : 16 Temmuz 2020, 20:36:26 »
Senin gibi kısa sürede bir arkadaş daha yaşamıştı bu sorunu  ciddi olabilir  oda doktora görünmüştü .

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12655.45
Konuyu biliyorum üyeyi de hatırlıyorum, evet ağrı orta kulakdan geliyor benim de eğer yapabilirsem ilacı bırakmadan bu sorunu çözmek istiyorum ilacı bırakmak son seçeneğim. Dönemsel bi hassasiyet de olabilir eğer değilse ilacı aldığım sürece ağrı var olacaksa ilacı bırakırım elbet.

Floom84

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 18 Temmuz 2020, 20:26:29 »
Edit: Procabilde 4. Kutum bitti 5 e geçeceğim 120 günü geride bıraktım, Finasterid ile 50. Gündeyim, saç dökülmem sıfır değil fakat oldukça seyrek sabah akşam sprey yedirirken 5-6 tel parmaklarımda görüyorum harici gün içinde görmüyorum pek.

Finasteridi kayda değer bir süredir kullanmıyorum henüz çok yeni fakat İlk 35 40 gün pek birşey hissetmedim bir parça libido düşmesi beklediğim bir etkiydi fakat son 10 gündür şiddetli kulak çınlaması ve ağrısı yaşıyorum testis ağrımda kulağa eşlik ediyor fakat kulak ağrısı ve çınlaması hayat kalitemi ciddi oranda düşürüyor önümüzdeki hafta hem dermatolog hem kbb ile görüşeceğim.
Gecmis olsun, yalnız aldığın sonuç gerçekten mükemmel. Ben de procapile başlıyorum hemen.  ;D
Şikayetlerinin finasteridden kaynaklandığından emin misin peki?

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 18 Temmuz 2020, 23:56:39 »
valla mükemmel kanka finas iyi etki etmiş senin arka bölüme

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #21 : 19 Temmuz 2020, 03:23:28 »
Gecmis olsun, yalnız aldığın sonuç gerçekten mükemmel. Ben de procapile başlıyorum hemen.  ;D
Şikayetlerinin finasteridden kaynaklandığından emin misin peki?
Finas kaynaklı malesef eminim, yine tedavi için ne yapabiliriz bakacağım pazartesi araştırmaya gideceğim kbb de çıkar neyin ne olduğu. İki gündür almıyorum ağrı büyük oranda azaldı çınlama devam ediyor. Umarım finden kaynaklı değil iltahap falandır ama hiç sanmıyorum.
valla mükemmel kanka finas iyi etki etmiş senin arka bölüme
Bilmiyorum finas 50 günde etki eder mi ki. İyileşme finden önce başlamıştı keşke yan etki görmesem de devam edebilsem belki de iki yıl önceki halime dönerdim  iyileşme hızlıydı, hızlı giden atın.. ne derler bilirsin.

mayting55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 20 Temmuz 2020, 16:07:13 »
muhteşem sonuç senden bir ricam var suanda kulladıgın tüm ürünlerin resimlerini atar mısın :)
  • Yaşınız 32

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 20 Temmuz 2020, 16:13:31 »
Finas kaynaklı malesef eminim, yine tedavi için ne yapabiliriz bakacağım pazartesi araştırmaya gideceğim kbb de çıkar neyin ne olduğu. İki gündür almıyorum ağrı büyük oranda azaldı çınlama devam ediyor. Umarım finden kaynaklı değil iltahap falandır ama hiç sanmıyorum. Bilmiyorum finas 50 günde etki eder mi ki. İyileşme finden önce başlamıştı keşke yan etki görmesem de devam edebilsem belki de iki yıl önceki halime dönerdim  iyileşme hızlıydı, hızlı giden atın.. ne derler bilirsin.

Kulak çınlamasını ilk defa duyuyorum. Ben vitamin eksikliği veya daha genel olarak ise, gürültülü çalışma ortamlarından, kulaklıkla çok müzik dinlemekten kaynaklı olduğunu biliyordum. Üst solunum yolu iltihabı falan da olabilir, ki inş öyle birşeydir. 5-6 ay kadar önce bende de, sesleri metalik gibi duyma, kısık duyma gibi bir şikayet olmuştu. Üst solunum yolu iltihabı demişti doktor. Antibiyotikle birkaç gün içine düzelmişti. Umarım senin ki ce böyle basit birşeydir.

Sonucu tekrar yaz buraya, merak ettim açıkcası.

mayting55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 01 Ağustos 2020, 21:31:35 »
muhteşem sonuç senden bir ricam var suanda kulladıgın tüm ürünlerin resimlerini atar mısın :)
Halla bekliyorum :)
  • Yaşınız 32

Pilot221

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 01 Ağustos 2020, 21:46:53 »
arkadşlar sbk saç bakım kürü kullananlar var mı aranızda

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #26 : 02 Ağustos 2020, 02:46:50 »
Halla bekliyorum :)
Kusura bakma foruma girmiyorum artık, yanıt yazınca maile bildirim düştü oradan gördüm, ben dönem dönem bazılarını kullandım bazılarını kullanmadım. Şimdiye kadar kullandıklarımı yazayım.
İlk 3 ay
Hairforte + Kerozan 5+5 + Solgar B12(Bu kişiseldi değer biraz düşüktü) ve iğneleme ile masaj yapiyordum arada
3 aydan sonra hairforte kepek ve pullanma yapınca Evocapil spyreye geçtim
Evocapil + Finasteride almaya başladım 50. Gün de rahatsızlıklarım yüzünden finasteride bıraktım doktorada gidemedim bayramdan sonraya kaldı.
Şuan sadece evocapil sprey kullaniyorum ama saç dökülmemin arttığını hissediyorum bu ayın başı daha iyiydi fini bıraktığım için olabilir gerçi 50 günde ne etki verecekte 15 günde etkisi kaybolacak tersine dönecek muamma, tek bildiğim saç dökülme hızımın temmuzun başına oranla arttığı, her spreylemede elime 10 15 tel geliyor kimisi çok güçlü tel kimisi uzun cılız cansız tel. Piskolojik bile olsa fin kullanmak güvende hissettiriyordu tabi saçlarımda uzadı artık 3-4 cm önler,  dökülenleri direk görebiliyorum.
Ağustos ortası konuyu güncellerim yine sevgiler.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 02 Ağustos 2020, 02:56:27 »
Kusura bakma foruma girmiyorum artık, yanıt yazınca maile bildirim düştü oradan gördüm, ben dönem dönem bazılarını kullandım bazılarını kullanmadım. Şimdiye kadar kullandıklarımı yazayım.
İlk 3 ay
Hairforte + Kerozan 5+5 + Solgar B12(Bu kişiseldi değer biraz düşüktü) ve iğneleme ile masaj yapiyordum arada
3 aydan sonra hairforte kepek ve pullanma yapınca Evocapil spyreye geçtim
Evocapil + Finasteride almaya başladım 50. Gün de rahatsızlıklarım yüzünden finasteride bıraktım doktorada gidemedim bayramdan sonraya kaldı.
Şuan sadece evocapil sprey kullaniyorum ama saç dökülmemin arttığını hissediyorum bu ayın başı daha iyiydi fini bıraktığım için olabilir gerçi 50 günde ne etki verecekte 15 günde etkisi kaybolacak tersine dönecek muamma, tek bildiğim saç dökülme hızımın temmuzun başına oranla arttığı, her spreylemede elime 10 15 tel geliyor kimisi çok güçlü tel kimisi uzun cılız cansız tel. Piskolojik bile olsa fin kullanmak güvende hissettiriyordu tabi saçlarımda uzadı artık 3-4 cm önler,  dökülenleri direk görebiliyorum.
Ağustos ortası konuyu güncellerim yine sevgiler.
Kardeşim sende Fin muazzam çalışmış cinsel konuda yan etki gormediysen ve unutkanlık yoksa devam et
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #28 : 02 Ağustos 2020, 03:34:22 »
Kardeşim sende Fin muazzam çalışmış cinsel konuda yan etki gormediysen ve unutkanlık yoksa devam et
50 günlük fin anca dökülmeyi durdurur belki bilmiyorum ama iyileşme yapması için çok erken bir süre, pozitif plasebo belki de, cinsel isteksizlik kabul edebileceğim bir durum ben kulaktan yana sıkıntılar yaşadım tekrar başlamayı umud ediyorum gelecek haftalarda.
Madem konu hortladı foto güncellemesi yapayım sonrakini ay sonu atarım, saçımın önünde ki gül kısmı saçı dikince açık duruyor en büyük sıkıntım o şuan saçı dikip kullanamıyorum sol şakak ve ön orta eskiye nazaran çok iyi tabi ama saçım halen kullanışlı değil genelde yatırıp kullaniyorum o yüzden. Sac dökülmem devam ediyor çok fazla değil ama kendini unutturmayacak kadar da çok.
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2020, 03:44:43 Gönderen: Kelim Kelsin Keliz »

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #29 : 15 Ağustos 2020, 18:26:20 »
Sonucu tekrar yaz buraya, merak ettim açıkcası.
Araştırma hastanesine gittim lakin tahmin ettiğim gibi sonuç elde edemedim derdi mi anlattım odyoloji testlerine soktu sıkıntı yok zaten benim işitmem ile ilgili problemim yoktu, yapacağım başka test yok sorun yoksa tedaviye de gerek yok dedi. Doktora ben anlatıyorum problem östaki ve orta kulak sıvısı ile alakalı basınç farkından kaynaklı diye.. pratisyen bir çocuktu.
Haftaya perşembe özele randevu aldım yapıştı lanet şey 1 ay oldu ilaçtan kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum artık 1 aya tamamen kaybolması gerekirdi.

Facebook Twitter Instagram