Hocam finasteridi keşke bırakmasaydınız. Bende de 1.5 ile 2.5 ay arasında dökülmem normalden çok artmıştı. Saçımı şampuanladığımda bir sürü saç olmuştu elim ve aşırı korkmuştum, forumda birkaç kişi finasteridin döktüğünü ve ilerleyen süreçte dökülmenin azalacağını söylemişlerdi. Çok şükür öyle de oldu, umarım siz de bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz uzun süre finasteridi.
Aslında bırakmadım hiç bir zaman tam olarak ama iki gündür tamamen bırakmayı düşünüyorum şöyleki;
Ben ne zaman ara verip düzenli fine başlasam ilk aylar aşırı bir cinsel istek hatta haftada 3 4 rüyalanmalar dahi oluyor bir yerden sonra hatta bıkkınlık geliyor bu ilk aylar geçince bu aşırı cinsel istek yerini isteksizlik ve buna bağlı sertlik ve ereksiyonda kayıp olarak dönüyor, zaten aktif bi cinsel hayatım yok herşey yolunda mı diye arada kontrol ederim ilerisi için sorun olmayacağından emin olmak için ve son 3 denemede sonuçlar hiç hoşuma gitmiyor
Devam etsem mı yoksa sonlandırsam mı kararsızım bu sıkıntılar geçer mi yoksa daha mı büyük sorunlara döner bilmiyorum. Tavsiyelere açığım.
Fakat evli olsa idim kesinlikle kullanmazdım yıllarca kullanıp da cinsel hayatını etkilemeyenler de var fakat harici önlem alıyorlar mı bilemiyorum