Gönderen Konu: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)  (Okunma sayısı 28396 defa)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: Tedavi Sürecim(Finasterid+Procapil+Multivitamin)
« Yanıtla #135 : 20 Mayıs 2021, 02:16:54 »
Merhaba hocam. Hatırlarsanız yakın zamanlarda benzer tedaviler uyguluyorduk. Ben de birkaç tecrübemi paylaşmak istedim. Fine başladığımdan bu yana 5. ve 9. Aylarda başlayan agresif bir dökülme yaşadım. Hatta 5. ayda  panik halinde bir konu açmıştım ama aynı tedaviye devam ettim. (Minika+Fin) Şuan 10. Aydayım ve dökülme devam ediyor. İlk başlarda sadece kısa saçlar dökülüyordu sonra da daha uzun saçlar da dökülmeye başladı. Ama tabi kısa saçlar kadar değil. Yabancı forumları araştırdığımda benzer dökülmeler yaşayanlar olmuş. Sizin de benzer bir süreç yaşadınız mı? Bana sanki benzer bir tecrübeye sahibiz gibi geldi.
Benim tedaviye başladıktan sonra 5. 6. Aya kadar mükemmel geri dönüş yakalamıştım sonra tepetaklak oldu o dur bu dur toparlamadi hatta bazı üyeler mevsimsel falandir demişti ama değilmiş 2020 Ekimde başlamıştı kayıplar.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #136 : 20 Mayıs 2021, 02:23:16 »
Hazir girmişken güncelleme yapalım. Düzenli Fin ve biotin kullanıyorum dermaroller ve topical spreyi bıraktım elimdeki bitti temin edemedim.
Aklımda 2020 başında ilk tedaviye başladığımda ki reçeteye geri dönme fikri var bir kere ise yaramıştı bi Umut.
Ayrıca Finin yan etkilerini yaşadığımı düşünüyorum ve iyileşme olarak sanki ben de işe yaramıyor.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Jasonkenn

• Full Member
« Yanıtla #137 : 20 Mayıs 2021, 15:08:37 »
Hocam umudunuzu yitirmeyin bu Allah’ın belası saç dünyanın genel sorunu biz tedavi imkanlarını bilen insanlarız sanırım askerlik görevinizi yapıyorsunuz askerde varsa imkanınız oral tedaviler kullanın askerden sonrada sağlam bir tedaviyle başlarsınız tekrardan

Ben de 23 yaşındayım hepimizin ortak derdi 30 a kadar götürmesi zaten sonrası malum saç ekimi

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #138 : 20 Mayıs 2021, 18:56:37 »
Ah be dostum mükkemel sonuç almıştın.Umarım geri toparlarsın.Valla sen morel oluyordun
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #139 : 20 Mayıs 2021, 19:55:53 »
Hocam umudunuzu yitirmeyin bu Allah’ın belası saç dünyanın genel sorunu biz tedavi imkanlarını bilen insanlarız sanırım askerlik görevinizi yapıyorsunuz askerde varsa imkanınız oral tedaviler kullanın askerden sonrada sağlam bir tedaviyle başlarsınız tekrardan

Ben de 23 yaşındayım hepimizin ortak derdi 30 a kadar götürmesi zaten sonrası malum saç ekimi
Askeri personelim hocam, şuan bulunduğum coğrafi konum itibari ile zor ama 1 aya imkânlarım rahatlayacak tekrar iğneleme ve procabile devam edecem veya minoxa geçerim, 30 a kadar inşallah kafada birseyler kalır böyle ayva tüyü saçlar ile Ekim de zor :)
Ah be dostum mükkemel sonuç almıştın.Umarım geri toparlarsın.Valla sen morel oluyordun
Evet ben ailem çevrem herkes şaşırmıştı yirmilerime geri döndüm dedim ama kısa sürdü

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #140 : 20 Mayıs 2021, 22:06:54 »
Hocam finasteridi keşke bırakmasaydınız. Bende de 1.5 ile 2.5 ay arasında dökülmem normalden çok artmıştı. Saçımı şampuanladığımda bir sürü saç olmuştu elim ve aşırı korkmuştum, forumda birkaç kişi finasteridin döktüğünü ve ilerleyen süreçte dökülmenin azalacağını söylemişlerdi. Çok şükür öyle de oldu, umarım siz de bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz uzun süre finasteridi.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #141 : 22 Mayıs 2021, 17:12:28 »
Hocam finasteridi keşke bırakmasaydınız. Bende de 1.5 ile 2.5 ay arasında dökülmem normalden çok artmıştı. Saçımı şampuanladığımda bir sürü saç olmuştu elim ve aşırı korkmuştum, forumda birkaç kişi finasteridin döktüğünü ve ilerleyen süreçte dökülmenin azalacağını söylemişlerdi. Çok şükür öyle de oldu, umarım siz de bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz uzun süre finasteridi.
Aslında bırakmadım hiç bir zaman tam olarak ama iki gündür tamamen bırakmayı düşünüyorum şöyleki;
Ben ne zaman ara verip düzenli fine başlasam ilk aylar aşırı bir cinsel istek hatta haftada 3 4 rüyalanmalar dahi oluyor bir yerden sonra hatta bıkkınlık geliyor bu ilk aylar geçince bu aşırı cinsel istek yerini isteksizlik ve buna bağlı sertlik ve ereksiyonda kayıp olarak dönüyor, zaten aktif bi cinsel hayatım yok herşey yolunda mı diye arada kontrol ederim ilerisi için sorun olmayacağından emin olmak için ve son 3 denemede sonuçlar hiç hoşuma gitmiyor
Devam etsem mı yoksa sonlandırsam mı kararsızım bu sıkıntılar geçer mi yoksa daha mı büyük sorunlara döner bilmiyorum. Tavsiyelere açığım.
Fakat evli olsa idim kesinlikle kullanmazdım yıllarca kullanıp da cinsel hayatını etkilemeyenler de var fakat harici önlem alıyorlar mı bilemiyorum

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 06 Mart 2022, 22:09:52 »
Hocam son durumunuz nedir? Güncelleme yapacak mısınız?

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #143 : 13 Mart 2022, 13:31:41 »
Hocam son durumunuz nedir? Güncelleme yapacak mısınız?
Güncelleyelim, fin kullanmıyorum procabil ve multivitaminde de disiplini bozdum bir gün aliyorum 2 gün almıyorum gibi. Değişen bir şey yok kullansam da kullanmasam da bir etkisi yok bence artık. 2020 de bı ara 20 li yaşların başına geri dönmüştüm sonra bir daha çakıldık ondan sonra da çıkamadık bir tık iyi bir tık kötü devam ediyorum . 30 da Ekim düşünüyorum bir iki seneye. Kısacası seyrek süpürge saçlarla devam.

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 13 Mart 2022, 13:36:08 »
Fin kullasanız toparlar gibi hocam ama daha bekarsanız yüksek risk tabii

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #145 : 13 Mart 2022, 20:11:34 »
Fin kullasanız toparlar gibi hocam ama daha bekarsanız yüksek risk tabii
Fin kullanmama rağmen gerileme devam etmişti. Ne Fin ne topical vs etki etmiyor sanki tek atımlık bir jetonum vardı attım süresi bitti :) Ayrıca Fin ile kulak çınlamam başladı kalıcı oldu tedavi için zaman ve para kaygısı olmadan tedavi aramama rağmen çözüm bulamadım tek olay alt takım değil. Ki 7-8. Aylarda ejekülasyonda sıkıntılar yaşadım o kalıcı olmadı neyse ki. Herkesin vücudu kendine ben yan etki görüyorum kullanmayı bırakalı yıl aştı kulak kalıcı oldu mesela görmeyip kullananlar da var. Keşke kimse yan etki görmese de hepimiz kullanabilsek fini.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #146 : 17 Nisan 2022, 16:00:06 »
Güncelleme; Kovid geçirdim ilk di benim için, hafif geçti fakat, kovid sonrası agresif dökülme sürecine girdim avuç avuç saç akıyo 1 aylık farkı paylaşıyorum benzer durum yaşayan var mı?

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #147 : 17 Nisan 2022, 17:10:05 »
merhaba, covid kanda pıhtılaşma yapıyor bildiğim kadarıyla. kan akışını ve doğal olarak da saçların beslenmesini negatif etkileyebilecek bir durum. zaten korona geçirenlere kan sulandırıcı asprin vs tavsiye ediliyor kanda pıhtı atması kalp kirizi vs önlemek adına. bu sebeple dökülmeniz tetiklenmiş olabilir.

umarım süreci geri çevirebilirsiniz.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 17 Nisan 2022, 23:45:16 »
Son iki foto yu anlayamadım hocam çivit öncesi mi yoksa kuru halimi.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #149 : 18 Nisan 2022, 01:34:02 »
Son iki foto yu anlayamadım hocam çivit öncesi mi yoksa kuru halimi.
Covid öncesi ve biraz daha uzun hali nisanin ilk haftasından foto bulamadım Mart ortasını attım

Facebook Twitter Instagram