Fin + dermarola toparlanır diye düşünüyorum reis halen bozulmamış aslında baya ince ve yağlı saç sıfır tedavi ne zamandır normal. Hayırlı görevler.
Sağol kardeşim iyi dileklerin için, gittiği yere kadar gider böyle zaten eskisi gibi takmıyorum ama insan üzülüyor eski halleri görünce
Soldakine göre yorumlarsam baya gerileme var saçın koyuluğu gitmiş dökülmüş ön bölgesini korumak isteyen finden fazla gir şey beklemesin
Normalde de sarışınım da, gerileme korkunç yel oldu gitti hepsi
Sağdaki foto kuvvetli ve direkt ışık, soldaki foto biraz ters ışık gibi. Objektif kıyaslama zor.
Ama düzenli tedavi istediği kesin.
Farketmez hocam bu da başka açısı. İşin garibi kol bacak kılları da inceldi sanki saçım iyiyken kol sakal kılları da kuvvetliydi.
Kulak çınlamasını unuttum ama geçmedi artık farketmiyorum daha doğrusu rahatsızlik seviyesi ilk zamanlarda ki değil zaten meslekten gürültülü benim kulaklar sağlam kalmaz sağ kulakda da sıkıntı yaşadım iki ay önce ama üç hafta sürdü fin den dolayı değil o geçti sol kulak yarım seneden fazla oldu devam halen sen deyince fark ettim çıt edip açılıp kapanıyor.