Saç Ekimi Sonuçları
Selamın aleykum cümletenBenim 17 yaşından beri saçlarım dökülmekte. Artık iyice seyreldi. Yaşım 32 oldu bu saç dökülmesi bir yaştan sonra duruyormu yoksa ölene kadar devammı edicek bunu merak ediyorum.
Emphair klinikteki doktor bana “35 yaşından sonra %85 azalır,” demişti ama ne kadar doğru, bilmiyorum. Herkeste aynı olmuyor sanırım; kiminde ölene kadar gidiyor, kiminde bir yerde sabit kalıyor bence.
Androjen aktivitesi vs azalır ama saç dökülmesi öyle basit bir mekanizma değil saç dökülmesini Oto-immün hastalıklara benzetebiliriz, vücut saçları tehdit olarak algılıyor ve dökene kadar durmuyor.
Ne zaman dökülecek saç kalmıyor, o zaman bitiyor bu sorun. Öyle mi hocam? O zaman saç dökülmesi başlayan herkesin ömrünün sonuna kadar bu otoimmün saldırı devam etmesi ve dökülmesi anlamına geliyor.
Sayılır biz buna saçlı deri gerginliği teorisine dayanarak engel olmaya çalışıyoruz.
Saç dökülme başladı mı, illa hepsi gidecek o zaman hocam.
İşte biz gitmesine engel olmaya çalışıyoruz yabancılar e-posta eğitimi felan veriyorlar başarıya ulaşan insanlar var kategori kategori