Gönderen Konu: Saç dökülmesi belli bir yaştan sonra kesilirmi  (Okunma sayısı 2457 defa)

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Ynt: Saç dökülmesi belli bir yaştan sonra kesilirmi
« Yanıtla #15 : 13 Temmuz 2020, 16:08:44 »
Ben çalışmıyorum hocam, endokrinolojik bozukluklar çıkıyor muhakkak. Çok fazla korelasyon var, zararsız şekilde durdurulmuyor gibi.
Engellenebilir bence şu anda bilgili bir yabancı araştırmacının 8 seanslık saç dökülmesinin nedenleri ve tedavileriyle ilgili email kursuna başlayacağım. Sonuç alan çok fazla kişi var ilaçlarla alınan sonuçlar doğal yollarla alınan sonuçlar diye kategori kategori. Ben saç köklerinin ölmediğinin kanıtlandığı zamandan beri kendimi saç ekimine bırakmak istemedim sonuç aldım ama hala bilmek istediğim şeyler var.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Ynt: Saç dökülmesi belli bir yaştan sonra kesilirmi
« Yanıtla #16 : 13 Temmuz 2020, 19:16:37 »
Engellenebilir bence şu anda bilgili bir yabancı araştırmacının 8 seanslık saç dökülmesinin nedenleri ve tedavileriyle ilgili email kursuna başlayacağım. Sonuç alan çok fazla kişi var ilaçlarla alınan sonuçlar doğal yollarla alınan sonuçlar diye kategori kategori. Ben saç köklerinin ölmediğinin kanıtlandığı zamandan beri kendimi saç ekimine bırakmak istemedim sonuç aldım ama hala bilmek istediğim şeyler var.

İlginiz çok belli oluyor hocam, bilgili biri olduğunuz aşikâr. Saç köklerinin ölmediğini Mem de iddia ediyordu sanırım. Kurstan öğrendiklerinizi dinlemek isterim açıkçası, tabii siz de uygun görürseniz.

Facebook Twitter Instagram