Gönderen Konu: Asmed 3000 greft / 23.06.2020 / 30 yaş  (Okunma sayısı 21443 defa)

kefal

• Full Member
Ynt: Asmed 3000 greft / 23.06.2020 / 30 yaş
« Yanıtla #30 : 12 Temmuz 2020, 10:01:14 »
Sanırım 17. Gün yakalandım (şuan 20. gün ve foto bir kaç saat öncesine ait) şok dalgasına. Onun öncesi her şey seyrindeydi. Şok ile beraber teller sağa sola yatmaya kafaya yapışmaya ilk günlerdeki şeklini kaybedip çapraz yapışık bir şekil almaya başladı. Tabi her ne kadar öncesinde araştırmış olsanız da hemen akla: "acaba dün güneş tenime değdi, biraz başım terlemişti kesin ondan" gibi fikirler gelmeye başlıyor akla. İnsan arada: "hayır şuanki durum normal seyrinde ilerliyor" gibi güzel cümleler duymak istiyor sanırım. Bu süreçte daha önce sureci yaşamış birilerinin yorumları ve poh pohlaması cidden çok önemliymiş onu iyice anlıyorum şu şok sürecinde :)

abi saclarin alt taraflari yamuluyor kiriliyor bence ondan kaynaklaniyor benimde suan saclar senin tarif ettigin sekilde. kirmizi daire icine aldigimda o kivrik yer asagida oldugunu dusun abi.

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 12 Temmuz 2020, 10:44:23 »
abi saclarin alt taraflari yamuluyor kiriliyor bence ondan kaynaklaniyor benimde suan saclar senin tarif ettigin sekilde. kirmizi daire icine aldigimda o kivrik yer asagida oldugunu dusun abi.
Yanı üstad süreç ikimiz için de normal ilerliyor değil mi ?
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

kefal

• Full Member
« Yanıtla #32 : 12 Temmuz 2020, 10:56:16 »

olumlu ilerliyor hocam, sok dokulmemizin tarihi vssi basarili konularla ortusuyor  :)

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 12 Temmuz 2020, 11:03:39 »
olumlu ilerliyor hocam, sok dokulmemizin tarihi vssi basarili konularla ortusuyor  :)
Bak buna sevindim üstadım. Ozaman bunda  sonra saçdaş olalım sürelerimiz çok yakın ben de 22 haziran da ekime girdim. Ilerleyen günlerde konu açabilirim. Seba med şampuan yeni bitti şimdi shiseido adogen energizing şampuan a başladım dün itibari ile. Kafada güzel bir his bırakıyor ama biraz fazla köpürmesi düşündürdü. Bir de davines energizing aldım bu bitince de ona başlayacağım. Şampuan konusu herkesin aklında olan birşey sizin de aklinizdadır diye yazmak istedim. Kullandıkça 2 si arasındaki tercihimi gene yazarım. Sizin de kendinizce bilgi edindiğiniz ek takviye vb gibi şeyleri yazarsanız sevinirim. Bu süreçte yine bepanthol alıp köpük yapan bir şişeye koyup arada nemlendirmeyi düşünüyorum saçları. Malum havalar sıcak ve saç derim kurumuz gibi hissediyorum bazen. Acaba yapmalı mi yapmamalı miyim sadece bunu bilmiyorum şuanda.
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2020, 11:10:23 Gönderen: CooLStyLe »

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 12 Temmuz 2020, 11:04:09 »

Siz de ekim yaptırdınız mı?
Konunuzu göremedim?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 12 Temmuz 2020, 11:07:40 »
Siz de ekim yaptırdınız mı?
Konunuzu göremedim?
Hemen bu yazdığınız postun bir üstünde gerekli açıklamayı yaptım üstadım.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 12 Temmuz 2020, 11:13:00 »
Hemen bu yazdığınız postun bir üstünde gerekli açıklamayı yaptım üstadım.

Eyvallah. Konu açarsanız sizi de takip ederiz👍🏻
Asmed ekimim için:

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 12 Temmuz 2020, 11:17:03 »
Eyvallah. Konu açarsanız sizi de takip ederiz👍🏻
Çok teşekkürler üstadım. Aslında 13. güne kadar tüm süreci çektim telefonun hafızası doldu pc ye yedek aldım kaybolmasın diye, ardından acil şekilde şehir değiştirmem gerekti ve Antalya tarafına geldim şuan. Bugün o fotolardan birini ararken telefonda bulamayınca aklıma geldi tüm fotoların pc de kaldığı. Bu arada şok dökülme fotoğrafımı paylaştım. Şok dökülme şansıma tam antalyaya geldiğim günden 1 gün sonra başladığı için de kendi kendime de ufaktan tribe girdim "kesin terledim ondan döküldü, ekim bölgem biraz güneş gördü ondan saçlar bir sağa bir sola yamuldu, kafama yapıştı" diye :)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 12 Temmuz 2020, 11:22:17 »
Çok teşekkürler üstadım. Aslında 13. güne kadar tüm süreci çektim telefonun hafızası doldu pc ye yedek aldım kaybolmasın diye, ardından acil şekilde şehir değiştirmem gerekti ve Antalya tarafına geldim şuan. Bugün o fotolardan birini ararken telefonda bulamayınca aklıma geldi tüm fotoların pc de kaldığı. Bu arada şok dökülme fotoğrafımı paylaştım. Şok dökülme şansıma tam antalyaya geldiğim günden 1 gün sonra başladığı için de kendi kendime de ufaktan tribe girdim "kesin terledim ondan döküldü, ekim bölgem biraz güneş gördü ondan saçlar bir sağa bir sola yamuldu, kafama yapıştı" diye :)
Bende durum öyle ekilenle inceldi cansızlaşıp yön değilştirdi:)

Çok aşırı maruz kalmamak ve terlememek etki etmez artık belli bir süreden sonra
Asmed ekimim için:

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 12 Temmuz 2020, 11:26:31 »
Bende durum öyle ekilenle inceldi cansızlaşıp yön değilştirdi:)

Çok aşırı maruz kalmamak ve terlememek etki etmez artık belli bir süreden sonra
Burada konuşuyorum ama @kefal üstadın konusunu kirletmiyorumdur umarım affetsin öyle bir şey söz konusu ise. Siz bu süreçte bepanthol losyon kullanıyor musunuz ? Ben biraz nemlensin diye kullanmayı düşünüyorum köpük formunda da tavsiyeniz ne yönde ?

kefal

• Full Member
« Yanıtla #40 : 12 Temmuz 2020, 12:15:36 »
yok abi konuyu kirleticek birsey yok benim konuyu acma sebebim ekimden once forumdan faydalandim bizden sonra ekim olacak olanlarinda faydalanmasi birnevi tecrube o anlik hislerin sonrakilere aktarilmasi. surecin basindan beri anlik olarak hislerimizin ve dusuncelerimizin aktarilmasi.
@quandoria nin dedigi gibi gun sayimiza gore zaten tutcak olan koklerin tutmus tutmayan koklerinde ölmus olmasi lazim artik ufak tefek fazla terlememiz yada gunes altinda biraz kalmamiz etkilemez abartilmadikca. abi destek konusunda benim tek bildigim big 3 (finastrid, minoxidil ve ketakonozal) haric diger seylerden oyle buyuk bir etki beklemek yanlis. ekim yaptigimiz icin ve donguden dolayi minoxu listeden dusurursek iki secenek kaliyor zaten. sampuanda hangisi kepegini azaltiyorsa onu kullan belki haftada 1 gun konozal iceren bi sampuanla yikaman faydali olabilir. birde hergun yikamak bildigim kadariyla sac yag duzenini bozdugu icin sac derisinde ki dht oranini arttiriyor. abi ben bephantol kremi kullanmiyorum yag nem dengesini disardan mudaheleyle saglarsak uzun donemde sikinti olabilir cildin kendi kendine ayarlamasi bence daha saglikli. konularda kullananda gormedim. kuru geliyorsa ama resimle birlikte asmed te sizinle ilgilenen danismana resim atip yazmaniz faydali olabilir.

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 12 Temmuz 2020, 13:56:04 »
yok abi konuyu kirleticek birsey yok benim konuyu acma sebebim ekimden once forumdan faydalandim bizden sonra ekim olacak olanlarinda faydalanmasi birnevi tecrube o anlik hislerin sonrakilere aktarilmasi. surecin basindan beri anlik olarak hislerimizin ve dusuncelerimizin aktarilmasi.
@quandoria nin dedigi gibi gun sayimiza gore zaten tutcak olan koklerin tutmus tutmayan koklerinde ölmus olmasi lazim artik ufak tefek fazla terlememiz yada gunes altinda biraz kalmamiz etkilemez abartilmadikca. abi destek konusunda benim tek bildigim big 3 (finastrid, minoxidil ve ketakonozal) haric diger seylerden oyle buyuk bir etki beklemek yanlis. ekim yaptigimiz icin ve donguden dolayi minoxu listeden dusurursek iki secenek kaliyor zaten. sampuanda hangisi kepegini azaltiyorsa onu kullan belki haftada 1 gun konozal iceren bi sampuanla yikaman faydali olabilir. birde hergun yikamak bildigim kadariyla sac yag duzenini bozdugu icin sac derisinde ki dht oranini arttiriyor. abi ben bephantol kremi kullanmiyorum yag nem dengesini disardan mudaheleyle saglarsak uzun donemde sikinti olabilir cildin kendi kendine ayarlamasi bence daha saglikli. konularda kullananda gormedim. kuru geliyorsa ama resimle birlikte asmed te sizinle ilgilenen danismana resim atip yazmaniz faydali olabilir.
Üstadım bilgiler için çok çok teşekkür ederim öncelikle ketakonozal olarak ne tavsiye ediliyor acaba, bir de sık sık b12 vitamin d ve biotin kullananlar görüyorum. Bu arada benim cilt öyle bir yağlı ki açıkçası kafa derisi yağı sorunu yaşayacağımı düşünmesem de arada bir kafadaki gerginlikten mi nedir böyle kuru gibi hissediyorum.

kefal

• Full Member
« Yanıtla #42 : 12 Temmuz 2020, 14:33:18 »
Üstadım bilgiler için çok çok teşekkür ederim öncelikle ketakonozal olarak ne tavsiye ediliyor acaba, bir de sık sık b12 vitamin d ve biotin kullananlar görüyorum. Bu arada benim cilt öyle bir yağlı ki açıkçası kafa derisi yağı sorunu yaşayacağımı düşünmesem de arada bir kafadaki gerginlikten mi nedir böyle kuru gibi hissediyorum.

ustad degilim bende ama bildigim kadariyla yardimci olmaya calisiyim. saclarini abi sik yikadigin icin o kadar hizli yaglaniyor :) yikama gun sayini yavas yavas arttirmaya calis sen hergun sacini yikarsan yikanmasan bile vucudun her gun yikancagina gore yag salgiliyor. vucutta biotinin fazlasi vucutta killari kalinlastiriyor daha da fazlasi atiliyor vucuttan ama bu atim esnasinda vucudu yoruyor olabilir fazlasi. sac kalinligi artisi kapaticiligi arttirdigi icin kullaniyorlar oda ise yariyor gorsellik olarak. b12 ile d vitamini kan tahlili yaptirip kullan eksigin yoksa zaten fazlasinin zararinida gorebilirsin. ben sampuan olarak bunu kullaniyorum haftada 1 ama bunuda dikkatli kullanmak lazim sik kullanilinca saci kurutuyor ve zarar veriyor. ille bu sampuan olarak dusunme konazal iceren baska bi sampuanda kullanabilirsin sacina daha iyide gelebilir bu attigimdan. ama bende gergin hissediyorum ama kafaya toplamda 6000 tane delik acildi  normaldir diye kendimi motive ediyorum :)

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 12 Temmuz 2020, 15:17:40 »
ustad degilim bende ama bildigim kadariyla yardimci olmaya calisiyim. saclarini abi sik yikadigin icin o kadar hizli yaglaniyor :) yikama gun sayini yavas yavas arttirmaya calis sen hergun sacini yikarsan yikanmasan bile vucudun her gun yikancagina gore yag salgiliyor. vucutta biotinin fazlasi vucutta killari kalinlastiriyor daha da fazlasi atiliyor vucuttan ama bu atim esnasinda vucudu yoruyor olabilir fazlasi. sac kalinligi artisi kapaticiligi arttirdigi icin kullaniyorlar oda ise yariyor gorsellik olarak. b12 ile d vitamini kan tahlili yaptirip kullan eksigin yoksa zaten fazlasinin zararinida gorebilirsin. ben sampuan olarak bunu kullaniyorum haftada 1 ama bunuda dikkatli kullanmak lazim sik kullanilinca saci kurutuyor ve zarar veriyor. ille bu sampuan olarak dusunme konazal iceren baska bi sampuanda kullanabilirsin sacina daha iyide gelebilir bu attigimdan. ama bende gergin hissediyorum ama kafaya toplamda 6000 tane delik acildi  normaldir diye kendimi motive ediyorum :)
Ben her gün yıkanmazsam isilik çıkartırım yatağa bile yatamam o duşa girmezsem çıldırırım o derece :) gu zel tavsiyelerin için çok çok teşekkür ederim. Gerginlik ikimizde de hissetmiyorsa hakikaten normalmiş ozaman :)

kefal

• Full Member
« Yanıtla #44 : 14 Temmuz 2020, 20:31:08 »
yaklasik 21. gun tenim kizardi kabuk dokumu sonrasi beyaz olan on tarafimin sac derisi kirmiziya dondu iyice, dokulmelerden dolayi acilmada basladi.

Facebook Twitter Instagram