yok abi konuyu kirleticek birsey yok benim konuyu acma sebebim ekimden once forumdan faydalandim bizden sonra ekim olacak olanlarinda faydalanmasi birnevi tecrube o anlik hislerin sonrakilere aktarilmasi. surecin basindan beri anlik olarak hislerimizin ve dusuncelerimizin aktarilmasi.
@quandoria nin dedigi gibi gun sayimiza gore zaten tutcak olan koklerin tutmus tutmayan koklerinde ölmus olmasi lazim artik ufak tefek fazla terlememiz yada gunes altinda biraz kalmamiz etkilemez abartilmadikca. abi destek konusunda benim tek bildigim big 3 (finastrid, minoxidil ve ketakonozal) haric diger seylerden oyle buyuk bir etki beklemek yanlis. ekim yaptigimiz icin ve donguden dolayi minoxu listeden dusurursek iki secenek kaliyor zaten. sampuanda hangisi kepegini azaltiyorsa onu kullan belki haftada 1 gun konozal iceren bi sampuanla yikaman faydali olabilir. birde hergun yikamak bildigim kadariyla sac yag duzenini bozdugu icin sac derisinde ki dht oranini arttiriyor. abi ben bephantol kremi kullanmiyorum yag nem dengesini disardan mudaheleyle saglarsak uzun donemde sikinti olabilir cildin kendi kendine ayarlamasi bence daha saglikli. konularda kullananda gormedim. kuru geliyorsa ama resimle birlikte asmed te sizinle ilgilenen danismana resim atip yazmaniz faydali olabilir.