Orta bölüme kendi saçlarına biraz daha sık girebilirlermiş, saç çıkınca o bölgede boşluk olursa tarama ve şekil verirken sorun oluyor.
Hayırlı olsun inşallah sonuç istediğin gibi olur.
orta tarafta kendi saçlarımın üzerine de ekim yapıldı aslında o yüzden o kadar sık girmediler diye düşünüyorum. Umarım sıkıntı olmaz zamanla görücez.
Çok güzel bir sonuç gelir bu ekimden..
sizin yorumlarınız tutuyor inşallah benim içinde istisnai bi durum olmaz yorumunuz tutar xD
Açıklık olarak çok avantajlısınız, benim de böyle bir planlama hayalim var. Hayırlı olsun .
açıklığın öyle olması birazda arada derede bırakıyor ekilmese kalsın mı yada ekilince daha kötü olur mu gibi. umarım süreç tamamlanınca size de bir fikir olur.
Geçmiş olsun dostum klasik asmed ekimi 👍 Finasteride kaç yıl kulandiniz? Finasteride kullandığınız süre içinde çocuk sahip oldunuz mu? Tabi evli seniz ☺
10 yıldır kullanıyorum arada ufak tefek bi kaç gün yada hafta kullanmadığım oldu bi tek bedelli askerlikte 1 ay kullanmadım. Evli değilim ama insanlar genelde çocuk yapmadan bir kaç ay önce bırakıyorlardı diye hatırlıyorum risk almamak adına.
Saçlar kaliteli alan ekime çok uygun planlama çok güzel saç geçişleri vs iyi bir sonuç almaman için hiç bir sebep yok hayırlısı.
teşekkürler umarım bu süreç iyi geçer ve güzel bir sonuç alırım.
Hayırlı olsun. Bi kaç soru sorabilir miyim?
Kaç yaşındasınız?
Genetik dökülmenizin patterni nedir?
Fin kullandığınız için o bazı bölgeleri koruduğundan soruyorum..
Tepe vs açık mı babanızda yada genetik dokulmeler nasıl?
Fin kullanımına devam edecek misiniz?
30 yaşındayım.
babam norwood 3 üstte hafif seyreklik var dayılarım norwood 5 orta bölgede saç var hafiften diğer yerler minyatürize ama iki tarafında yanlar ve ense sağlam. benim dökülme tipim dayılarıma benziyordu benim saçlarım 17 yaşında başladı dökülmeye. 18 yaşlarında finastridi bilsemde gelişimimi tam tamamlayıp tamamlamadığımı bilmediği ve diğer sebeplerden gözüm kesmedi içmeyi. kullanmaya başladıktan sonra bi tık ileri geldi ve durdu dökülmem o zamandan bu zamanaoluyorsa çok yavaş bir minyatürizasyon ilerlemesi varsa devam ediyordur. Çünkü dediğim gibi saçlarım çok erken ve hızlı bir şekilde dökülmeye başlamıştı benim.
normalde de zaten finastrid kullandığım için devam ederim zaten devam etmezsem ektirdiğim yer dışında ki bölgeler fin kullandığım için bu şekilde olduğundan o taraflar dökülmeye başlar ve ekimin bir anlamı kalmaz muhtemelen.
çok sık bir ekim olmuş ön tarafta saç olmayan alanda bile çok sık olmuşki çoğu ekim merkezi bu sıklığın ancak yarısı kadarını yakalayabiliyor umarım hepsi çıkar ve süreçten mutlu ayrılırsınız .
ekim çok sık benim diğer bölgelerim de ki saç yoğunluğuma çok benziyor şuan gözle görünce kimse anlamadı zaten ekim olduğunu en yakın olanı senin kafanda bir değişiklik var saçını kestin falan mı ondan öyle geldi dedi. bana seçenek sunsalar şuan ki halin kalacak ama saçlar uzamayacak yada saçlar dökülüp çıkan çıkacak ama kayıpların olursa vs karışmayız diye saçlar böyle kalsın uzamasın derim xD .