dostum ben 6 ekim oldum 3ünde sabırla sureci bekledim diğer 3ünde bir arkadasla tanıstım insanları telaşa iten arkadas hemen çıkmasını bekledim onu tanıdıktan sonra bedavadan çile cektim.yani hemen çıkmasını beklemek çiledir.surecte olumsuzluk yok.son donem sitede cabuk çıkış bekleme muhabbeti basladı ektir 6 ayda çıksın yok boyle bişi.12_15 aydır surec.geniş alanlarda 18 ay diye bedava demiyorlar.dipler güzel.demekki boş ekim değil.sen 7.8. aylardada tam surec olcak şu bu boyle dusunme stres yasarsın.bu iş uzun surec aylık resimlerle takip edicen her ay ustune koyarak gitcek belki arada kırılma noktaları olcak belki olmucak aylık gitcek sure sonunda çıkmıcak olsa zemin boş olurdu aşağıdan iyi geliyor saçlar.diğer insanlar 5 ayda senden daha belirgin sen ondan stres yaptın ama kişiden kişiye değişir bu durum
Sürecin tamamlanması o kadar sürebilir ama yinede belli olur ne olacağı hocam diğer ekimlerdede görüyoruz yani iyi olacak Ekim Max 6 7 ayda belli oluyor yinede umutlu olmaya çalışıyorum.
Bu ekime benim nazarım değmemiştir inşallah. Süreç güzel ilerliyordu. Moral bozmadan devam merkezin bir yorumu var mı? Bu aylarda keskin yorum yapmaktan imtina edeceklerdir illaki ancak sürecin geriden geldiği yönünde bizle aynı fikirdeler mi?
Yok başkan sanmıyorum nazarinin degecegini
merkezle görüştüm hatta İstanbul'a yolum düştü 1 ay önce falan gitmisken ugrayayim genel kontrol olur dedim önceden randevu almam gerektigini hemen doktorla gorusemeyecegimi belirttiler. 6. Ayda zaten fotografla yorumlarız öncesinde sürece dair bişey demiyoruz tarzı biseyler söylediler