Hayırlı olsun, kbuk dökümü bir iki gğn erken baslamıs sanki?
Siz kendiniz mi dökmek istediniz? Sert mi yıkıyorsunuz
Teşekkür ederim. Merkezin gösterdiği şekilde yıkıyorum ekstra baskı yok ama bu aralar nem yüksek belki onun etkisi olabilir 10. Güne kadar aynı şekilde devam edicem muhtemelen ekstra çaba gerekmeden kabuklardan kurtulurum.
Hayırlı olsun güzel planlama işçilikte güzel donor kapasitesi 6500 olduğuna eminmisiniz asmedde ektirip donoru daha zayıf olanların en az 8000 bin civarında oluyor fotolarda fena durmuyor donor ondan sordum
Teşekkürler Alp bey öyle dedi hocam çok ustunde durmadim bende ama şimdiden nerdeyse belli olmuyor biraz daha toparlarsa kısa kesim bile yaptırabilirim çalışmayı ben de beğendim Gizem ve elif hanım vardı operasyonda sagolsunlar hassas çalışmışlar.
Hayırlı olsun güzel planlama işçilikte güzel donor kapasitesi 6500 olduğuna eminmisiniz asmedde ektirip donoru daha zayıf olanların en az 8000 bin civarında oluyor fotolarda fena durmuyor donor ondan sordum
Çok teşekkür ederim yanları çok kısa kestirmedigim sürece belli olmuyor izler hatta ben bile unutmustum şimdi sıfıra vurulunca tekrar ortaya çıktılar görünce cocukkenki yaramazliklarim aklıma geldi
inşallah efsane bı sonuç olur iyi dilekleriniz için çok tesekkur ederim