Gönderen Konu: ASUMAN HAİR/ 4000 GREFT / 01.07.2020 / YAŞ: 27  (Okunma sayısı 31650 defa)

Öğretmen09

• Full Member
Ynt: ASUMAN HAİR/ 4000 GREFT / 01.07.2020 / YAŞ: 27
« Yanıtla #45 : 09 Temmuz 2020, 02:21:32 »
hocam ekimin hayırlı ugurlu olsun , şahsi düşüncemi paylasmak istiyorum , minox kullanacaksan kısa sürede değil de uzun süre kullanman lazım .
bir çok insanda ciddi anlamda saç çıkartabiliyor. ancak bildigim kadarıyla bıraktıgın zaman çıkardığından çok daha fazlasını götürüyor.
ve bunun şöyle bi sıkıntısı var , gerekirse bir ömür kullanırım dersin belki , ancak malesef bi süre sonra döngüye giriyor ve etkisini kaybediyor.
sanırım böyle bir durumda minox benzeri baska çarelere yönelmen gerekecek buda şahsen en azından benim için sancılı bi süreç seni bilmem.
bunun dışında ise çeşitli yan etkileri hatta sanıyorum kalpkrizine bile sebebiyet verebiliyomuş. yani bunlar benim şahsi görüşüm ve bildigim kadarı bu , sende araştır ondan sonra karar ver derim. belki bu yan etkilerin hiçbiri seni bulmaz , belki bıraktıgında da saçların dökülmez ben sadece bildigimi paylaştım.
şahsen ben kullanmadım , kullanmanı önerirmiyim , açıkcası risk işi değer mi değmez mi sen karar vereceksin ama bana sorsalar değmez derdim.
en güzel kararı kendın vereceksın. ama iyi araştır derim hocam.

söyledikleriniz mantıklı Leonidas Bey ben de o yüzden korkuyorum  dermollerle beraber farklı doğal yollar izlemek belki daha mantıklı olabilir ya da 1 2 fıs olmak kaydıyla mixoxil kullanmak gerçi ben finesterid de kullanıyorum, bir yol seçeceğiz sonunda nasıl olsa inşallah en hayırlı yolu seçeriz Leonidas Bey :))

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 09 Temmuz 2020, 02:58:10 »
Minoxa kesinlikle girmeyin derim. Ben daha önceden bir sene kadar deneyimledim güzel sonuç aldım. Var olan zayıf saçları kafadan uzaklaştırıp yerine daha güçlü şekilde çıkmasını sağlıyor. Fakat 6. 7. Aylarda gelen döngü ile beraber saçları avuç avuç geri döküyor.kullanıma devam ettikçe yeniden toparlıyor ve sonra yeniden döngü geliyor. Bence hem zahmetli hem yorucu.

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #47 : 09 Temmuz 2020, 09:14:10 »
Minoxa kesinlikle girmeyin derim. Ben daha önceden bir sene kadar deneyimledim güzel sonuç aldım. Var olan zayıf saçları kafadan uzaklaştırıp yerine daha güçlü şekilde çıkmasını sağlıyor. Fakat 6. 7. Aylarda gelen döngü ile beraber saçları avuç avuç geri döküyor.kullanıma devam ettikçe yeniden toparlıyor ve sonra yeniden döngü geliyor. Bence hem zahmetli hem yorucu.

Haklısınız DincerÖzgür Bey ben de kararımı verdim kullanmayacağım doğal yollar ile kan akışını hızlandırmayı deneyeceğim bakalım nasip :))

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 09 Temmuz 2020, 11:10:49 »
Dostum biraz mantıklı konuş biraz düşünerek yaz .

Bu arkadaşımızın konusundayız ve adamın hali hazırdaki saçları ekilen saçlarının kaç katı , sen bu adama minox kullandırırsan ne olacak senin kurduğun cümlelerde bunun cevabı gizli zaten .

Tahmin edeyim sen de Asuman hair de ektirdin ve minoxidil kullandın, yoksa hala mı kullanıyorsun ?

evet bende asuman hair de ektirdim konumu inceleyebilirsin, minox u 2.5 aydır kullanmıyorum döngüye giren bir şey yok, senin gibi ekim yaptırmadan bir kaç sene önce de kullandım bir dönem minox u o zaman kendi saçlarımda dökülme olmuştu bırakınca, biz burada farklı bir şeyden ekimden sonra ekim alanına kullanımdan bahsediyoruz ama malesef algı kanalları tek bir odakta olduğu için başka fikirlere kapalı, ooo minox mu o zaman kullanılmaz. eee ne kullanacak bir ömür finas mı? finas ı bırakınca da aynı şeyi yaşar minox ta ne yaşıcaksa?

cidden o kadar boş beleş insanlar var ki cevap yazarken ben utanıyorum, arkadaşın konusunu kirletiyoruz yalandan, farklı bir cevabın olmayacak ve uzatacaksan özelden yaz kardeşim.

son olarak senin tek bir deneyimin var o da ekim olmayan alanda minox kullanmak ben o deneyimi de yaşadım sana haksızsın demiyorum ama burada dediğim gibi farklı bir durum var o yüzden bilmeden konuşuyosun, uzatmaya gerek yok zaten konu sahibi arkadaş kararını vermiş.

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #49 : 09 Temmuz 2020, 11:20:33 »
evet bende asuman hair de ektirdim konumu inceleyebilirsin, minox u 2.5 aydır kullanmıyorum döngüye giren bir şey yok, senin gibi ekim yaptırmadan bir kaç sene önce de kullandım bir dönem minox u o zaman kendi saçlarımda dökülme olmuştu bırakınca, biz burada farklı bir şeyden ekimden sonra ekim alanına kullanımdan bahsediyoruz ama malesef algı kanalları tek bir odakta olduğu için başka fikirlere kapalı, ooo minox mu o zaman kullanılmaz. eee ne kullanacak bir ömür finas mı? finas ı bırakınca da aynı şeyi yaşar minox ta ne yaşıcaksa?

cidden o kadar boş beleş insanlar var ki cevap yazarken ben utanıyorum, arkadaşın konusunu kirletiyoruz yalandan, farklı bir cevabın olmayacak ve uzatacaksan özelden yaz kardeşim.

son olarak senin tek bir deneyimin var o da ekim olmayan alanda minox kullanmak ben o deneyimi de yaşadım sana haksızsın demiyorum ama burada dediğim gibi farklı bir durum var o yüzden bilmeden konuşuyosun, uzatmaya gerek yok zaten konu sahibi arkadaş kararını vermiş.

Utanman gereken bir durum varsa o da üslubun dostum ,  imanın paranın aklın kimde olduğunu bilemezsin derler senin de aklında bulunsun bir gün işine yarar.

fthfth

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 09 Temmuz 2020, 15:34:16 »
Abicim teşekkür ederim senin saçları da beğendim bu arada hayırlı olsun minoxil için senin konunu da takip ediyorum hali hazırda arkadaşlar da bu konu üzerine tatlı tatlı tartışıyor :)) hala karar veremedim kullansan mı kullanmasam mı diye bakalım ne olacak 20. güne kadar bir karar veririz inşallah :))
Minox konusu biraz karmaşık. Bende bu siteye üye olup bilgi alırken epey tırstım ve kullanmak istemedim açıkçası. Ancak ekim yapılan bölge için Asuman Hanım ilk 6 ay kullanmamız gerekiyor diye ısrar etti. Ben de vardır hocanın bir bildiği diyerek düzensizde olsa 5 ayda 3 kutu bitirdim. Geçen ay da bırakmak istiyorum diyeince o da dermoroller + vichy serum önerdi. Bakalım hayırlısı.
Asıl tartışılması gereken; Ekim alanına kullanılan minox ile normal de kullanılan minox aynı etkiye/ sonuca mı yol açıyor? onu anlamak ve bilmek lazım. Ona göre kullanıp kullanmamayı düşünmek en iyisi..

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #51 : 10 Temmuz 2020, 01:40:30 »
Teşekkür ederim arkadaşlar değerli düşünceleriniz için 🙏😊

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #52 : 10 Temmuz 2020, 14:46:40 »
9. Gün arkadaşlar kabuklar erken döküldü galiba, ben de biraz destek vererek  kurumuş kabukları hafif şekilde döktüm zarar vermeden. Kalan saçım ve ekilen saç arasındaki kalınlık farkı mı desem canlılığı mı desem bilemedim gerçi herkeste aynı şekilde oluyordur kafama takıldı biraz değişik geliyor :)) destek olarak;
-Proscar(finesteride)
- Solgar Biotin 5000
- Ocean Balık Yağı
- Youplus propolis C vitamini
Kullanıyorum.

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 10 Temmuz 2020, 16:16:43 »
Olağandışı bir durum farketmedim ben hocam, bir diğer kritik evreyi atlatmışsın kabuk dökümüyle. Yalnız takviyelerden biotin artı balık yağı karaciğere fazla gelir mi, senin yerine sormuş olayım :) onu da takviye konusunda bilgin arkadaşlar yorumlarlar görünce

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #54 : 10 Temmuz 2020, 18:20:35 »
Olağandışı bir durum farketmedim ben hocam, bir diğer kritik evreyi atlatmışsın kabuk dökümüyle. Yalnız takviyelerden biotin artı balık yağı karaciğere fazla gelir mi, senin yerine sormuş olayım :) onu da takviye konusunda bilgin arkadaşlar yorumlarlar görünce

Onu sormak lazım dediğiniz gibi Jamesbond Bey ne olur ne olmaz bir araştırayım ben teşekkür ederim 😂😊

Starlight

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 14 Temmuz 2020, 13:42:09 »
Son durum nedir kullanıyor muyuz şu minox u :D
Ben şahsen hafif sıkılarak 2 kutu bitirip ardından vichy aminexil seruma devam edeceğim. Tabi sabah akşam bazı vitaminler aldım onları kullanacağım. Xpecia, kerozan, omega3, biotin 2500 gibi...

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 14 Temmuz 2020, 13:45:32 »
hayırlı olsun ekim görüntüsü güzel ve sağlıklı güzel bir sonuç olur diye tahmin ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 14 Temmuz 2020, 14:02:29 »
kabuk sonrası görüntü güzel duruyor çizgide güzel hayırlı olsun
Global Moderator

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #58 : 14 Temmuz 2020, 18:19:24 »
Son durum nedir kullanıyor muyuz şu minox u :D
Ben şahsen hafif sıkılarak 2 kutu bitirip ardından vichy aminexil seruma devam edeceğim. Tabi sabah akşam bazı vitaminler aldım onları kullanacağım. Xpecia, kerozan, omega3, biotin 2500 gibi...

Belki öyle arada 1 2 fıs sıkarım 1 kutu yeter ama ben de serum taraftarıyım dermorelle beraber :))

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #59 : 14 Temmuz 2020, 18:20:03 »
hayırlı olsun ekim görüntüsü güzel ve sağlıklı güzel bir sonuç olur diye tahmin ediyorum.

İnşallah ImPaLa Bey teşekkür ederim 🙏😊

Facebook Twitter Instagram