Dostum biraz mantıklı konuş biraz düşünerek yaz .
Bu arkadaşımızın konusundayız ve adamın hali hazırdaki saçları ekilen saçlarının kaç katı , sen bu adama minox kullandırırsan ne olacak senin kurduğun cümlelerde bunun cevabı gizli zaten .
Tahmin edeyim sen de Asuman hair de ektirdin ve minoxidil kullandın, yoksa hala mı kullanıyorsun ?
evet bende asuman hair de ektirdim konumu inceleyebilirsin, minox u 2.5 aydır kullanmıyorum döngüye giren bir şey yok, senin gibi ekim yaptırmadan bir kaç sene önce de kullandım bir dönem minox u o zaman kendi saçlarımda dökülme olmuştu bırakınca, biz burada farklı bir şeyden ekimden sonra ekim alanına kullanımdan bahsediyoruz ama malesef algı kanalları tek bir odakta olduğu için başka fikirlere kapalı, ooo minox mu o zaman kullanılmaz. eee ne kullanacak bir ömür finas mı? finas ı bırakınca da aynı şeyi yaşar minox ta ne yaşıcaksa?
cidden o kadar boş beleş insanlar var ki cevap yazarken ben utanıyorum, arkadaşın konusunu kirletiyoruz yalandan, farklı bir cevabın olmayacak ve uzatacaksan özelden yaz kardeşim.
son olarak senin tek bir deneyimin var o da ekim olmayan alanda minox kullanmak ben o deneyimi de yaşadım sana haksızsın demiyorum ama burada dediğim gibi farklı bir durum var o yüzden bilmeden konuşuyosun, uzatmaya gerek yok zaten konu sahibi arkadaş kararını vermiş.