Gönderen Konu: ASUMAN HAİR/ 4000 GREFT / 01.07.2020 / YAŞ: 27  (Okunma sayısı 31552 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: ASUMAN HAİR/ 4000 GREFT / 01.07.2020 / YAŞ: 27
« Yanıtla #16 : 03 Temmuz 2020, 20:55:57 »
Hocam Donör çok sağlammış MaşAllah, Ekim öncesi saçlarınızda iyi durumdaymış, Yalnız benim tavsiyem Vertex zor bölge ve kan dolaşımı az olduğu için, Kesinlikle Alopexy kullanmanızı Öneriyorum, bende 2 gün sonra Başlıyorum İnşAllah, Asuman hanım Söylemiştir Zaten, Sonuçları Ortada Yine de seçim sizin.. (^_^)
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2020, 21:44:14 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #17 : 03 Temmuz 2020, 21:20:26 »
Hocam Donör çok sağlammış MaşAllah, Ekim öncesi saçlarınızda iyi durumdaymış, Yalnız benim tavsiyem Vertex zor bölge ve kan dolaşımı az olduğu için, Kesinlikle Alopexy kullanmanızı Öneriyorum, bende 2 gün sonra Başlıyorum İnşAllah, Asumam hanım Söylemiştir Zaten, Sonuçları Ortada Yine de seçim sizin.. (^_^)

Biraz kullanalım o zaman o bölgede en azından zaten dökülmeyecekse saç sprey dökmez diye düşünüyorum sen de bu şekilde düşünüyorsun galiba  :))

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #18 : 03 Temmuz 2020, 21:21:56 »
Arkadaşlar yatarken boyun yastığı kullanıyordum hafif eğimli yattım altına yastık koyup yanlış mı yaptım acaba ödem birikmiş galiba arkada

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #19 : 03 Temmuz 2020, 21:26:42 »
Sakın minoxile bulaşma , ekimini minoxil finasterid ile desteklemeye çalışan böyle tiplere gerçekten ayar oluyorum

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 03 Temmuz 2020, 21:43:20 »
Biraz kullanalım o zaman o bölgede en azından zaten dökülmeyecekse saç sprey dökmez diye düşünüyorum sen de bu şekilde düşünüyorsun galiba  :))

Aynen, Hatta benim ki biraz daha Farklı, Ben Sonsuza Kadar kullanırım Diye Düşünmüştüm.. 😂
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 03 Temmuz 2020, 22:21:33 »
Sakın minoxile bulaşma , ekimini minoxil finasterid ile desteklemeye çalışan böyle tiplere gerçekten ayar oluyorum

Kenanmed Sen nedion Bilader..!!
Kendin kullanmak Zorunda Değilsin Kimse Sana Zorla Kullan da Diyemez, Ama Kullananlara Saygı Duymak Zorundasın, Herkesin Kendi Seçimi,
Bu adını Yazdığın Ürünleri Serkan Aygın Dan Tut, Koray Erdoğan Hoca bile Öneriyor Türkiyenin En İyi Merkezlerinden de Öneren Merkezler Var, Bende Senin Gibi Tiplere Ayar Oluyorum, Hayırdır Eksik Karakterini burada mı Tamamlamaya Çalışıyorsun..!!
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2020, 22:56:03 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #22 : 03 Temmuz 2020, 23:30:06 »
Aynen, Hatta benim ki biraz daha Farklı, Ben Sonsuza Kadar kullanırım Diye Düşünmüştüm.. 😂

Ahahaha😂 maşallah Allah kolaylık versin 😂

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 03 Temmuz 2020, 23:43:38 »
Ahahaha😂 maşallah Allah kolaylık versin 😂

Eyvallah Hocam.. 😂
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 04 Temmuz 2020, 03:27:19 »
minoxili sadece ekim bölgesine sür oda ekimden 3 hafta sonra başlamak üzere.
bakma sen burda minoxili kötüleyenlere avrupada ve amerikada çoğu doktor ekimden sonra minoxil tavsiye ediyor kanlanmayı arttırıp saç çıkış oranını arttırdığı için.burda çoğu kişi uzun süreli minoxil kullanımı ile ekimden sonra ki minoxil kullanımını birbirine karıştırıyor .minoxil uzun zaman saç dökülmesini durdurmak amaçlı kullanımı doğru değil ama ekimden sonra destek amacıyla üç dört ay kullanımı doğru bir uygulama.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 04 Temmuz 2020, 11:52:04 »
Bir sorun olmaz kullanıcaklarınıda ekim merkezine danış
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2020, 14:54:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #26 : 04 Temmuz 2020, 14:47:06 »
Kenanmed Sen nedion Bilader..!!
Kendin kullanmak Zorunda Değilsin Kimse Sana Zorla Kullan da Diyemez, Ama Kullananlara Saygı Duymak Zorundasın, Herkesin Kendi Seçimi,
Bu adını Yazdığın Ürünleri Serkan Aygın Dan Tut, Koray Erdoğan Hoca bile Öneriyor Türkiyenin En İyi Merkezlerinden de Öneren Merkezler Var, Bende Senin Gibi Tiplere Ayar Oluyorum, Hayırdır Eksik Karakterini burada mı Tamamlamaya Çalışıyorsun..!!

Allah akıl fikir versin en iyi merkezler öneriyormuş , dünyada 2 tane saçma sapan ana endikasyonu saç olmayan bu iki ilaç olduğu için olabilir mi ? Dediğin adamlar sanki bu ilaçların arge çalışmalarında görev alıyor . Adam ekim yaptıktan sonra en ufak eksik olursa diye kapatmak için böyle şeylere başvuruyor sen de onların avukatlığını yapıyorsun yazık sana.

Ayrıca 3 -4 aylık kullanımla saçlar minoxile gayet alışmış olacaktır bırakıcak kişi bunu da iyi düşünerek başlasın

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 04 Temmuz 2020, 16:13:58 »
Allah akıl fikir versin en iyi merkezler öneriyormuş , dünyada 2 tane saçma sapan ana endikasyonu saç olmayan bu iki ilaç olduğu için olabilir mi ? Dediğin adamlar sanki bu ilaçların arge çalışmalarında görev alıyor . Adam ekim yaptıktan sonra en ufak eksik olursa diye kapatmak için böyle şeylere başvuruyor sen de onların avukatlığını yapıyorsun yazık sana.

Ayrıca 3 -4 aylık kullanımla saçlar minoxile gayet alışmış olacaktır bırakıcak kişi bunu da iyi düşünerek başlasın

Bilader 1.si Allah Aklı benden Alsın biraz sana versin, 2.si kimse umrumda olmaz, ben kimsenin Avukatlığınıda yapmam işim olmaz, Valla yanlış anlamada, benim yazdıklarımı doğru düzgün okursan anlarsın, saygı duymuyor olabilirsin, kendi fikrin farklı olabilir onada Eyvallah, hepimiz kendi seçimlerimizi yaparız bu hayatta, ama doğru ama yanlış senin doğruların farklı olabilir, Bunlar benim doğrularım..

Tabiki adamlar bu ilaçların argesinde çalışmıyor, ben sadece bu merkezlerin tavsiye etmesiyle de hareket etmedim etmemde, Ben burda ekim yaptırıp, sonrasında Bu ismi geçen ilaçları kullanmaları sonucu ortaya çıkan kesin sonuçlara bakarak verdim kararımı, sende kendi kararını vermişsin, bu ismi geçen 2 ilacın sonuçları ortada.. Sen kullanma Kimse Kullanmanı Söylemiyor Sana..

Forumu doğru düzgün Araştırsaydın, Kendini Böyle Durumlarada Düşürmezdin.. Ama ben senin ilacı kullanmama fikrine yada kararına değil, konuşma üslübuna laf söyledim..

Adam gibi kendi fikrini beyan etseydin Şuan açıklamaya çalıştığın gibi, Herkes saygı duyardı ki zaten fikirler çelişiyor, Herkesin kendi Tercihi, Ama böyle dikta eder Gibi herkes Katılmak Zorundaymış Gibi fikrini Beyan Etmesen Daha sağlıklı Olur, Anladığını Umuyorum..

Ayrıca senin Konularınıda Okudum, 1.5 Sene Kullanmışsın Ve Bu Alttaki resimlerdeki Yorumlarında Sana Ait Olması Düşündürücü.. ??? Tecrübeni burda Adam gibi Paylaşmak yerine Tuhaf Bi Üslupla Tartışma Ortamı oluşturmanda Tuhaf Zaten.. ???

Bence senin Bi İletişim sorunun Var, önce bu sorunu hallet, Sonra Forumda vakit geçirmeye başla, Hem daha Sağlıklı Olur..
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2020, 16:55:32 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #28 : 04 Temmuz 2020, 17:12:10 »
Bilader 1.si Allah Aklı benden Alsın biraz sana versin, 2.si kimse umrumda olmaz, ben kimsenin Avukatlığınıda yapmam işim olmaz, Valla yanlış anlamada, benim yazdıklarımı doğru düzgün okursan anlarsın, saygı duymuyor olabilirsin, kendi fikrin farklı olabilir onada Eyvallah, hepimiz kendi seçimlerimizi yaparız bu hayatta, ama doğru ama yanlış senin doğruların farklı olabilir, Bunlar benim doğrularım..

Tabiki adamlar bu ilaçların argesinde çalışmıyor, ben sadece bu merkezlerin tavsiye etmesiyle de hareket etmedim etmemde, Ben burda ekim yaptırıp, sonrasında Bu ismi geçen ilaçları kullanmaları sonucu ortaya çıkan kesin sonuçlara bakarak verdim kararımı, sende kendi kararını vermişsin, bu ismi geçen 2 ilacın sonuçları ortada.. Sen kullanma Kimse Kullanmanı Söylemiyor Sana..

Forumu doğru düzgün Araştırsaydın, Kendini Böyle Durumlarada Düşürmezdin.. Ama ben senin ilacı kullanmama fikrine yada kararına değil, konuşma üslübuna laf söyledim..

Adam gibi kendi fikrini beyan etseydin Şuan açıklamaya çalıştığın gibi, Herkes saygı duyardı ki zaten fikirler çelişiyor, Herkesin kendi Tercihi, Ama böyle dikta eder Gibi herkes Katılmak Zorundaymış Gibi fikrini Beyan Etmesen Daha sağlıklı Olur, Anladığını Umuyorum..

Ayrıca senin Konularınıda Okudum, 1.5 Sene Kullanmışsın Ve Bu Alttaki resimlerdeki Yorumlarında Sana Ait Olması Düşündürücü.. ??? Tecrübeni burda Adam gibi Paylaşmak yerine Tuhaf Bi Üslupla Tartışma Ortamı oluşturmanda Tuhaf Zaten.. ???

Bence senin Bi İletişim sorunun Var, önce bu sorunu hallet, Sonra Forumda vakit geçirmeye başla, Hem daha Sağlıklı Olur..

- Minoxidili de bana önerenler hep dermatologlar oldu zaten . Kendim çömez olduğum zamanlar başkalarının aklıyla iş yapıp başladım ve bırakmak kolay olmadığı için uzun zamanlar kullanmak zorunda kaldım. Forumda da birçok yerde zaman içinde kullanımla tolerans geliştiğinden ve girilen cyclelarla saçların ne hale geldiğinden ve ne kadar pişman olduğumdan bahsettim. Arayıp altın bulmuş gibi eski postlarımı çıkarmanıza baya şaşırdım doğrusu

Galiba siz de minoxil kullancısısınız ve ana endikasyonu aga olmayan bu ilacı ömür boyu kullanmayı falan düşünüyorsunuz o yüzden galiba bu celallenme :D Umarım mutlu olursunuz ama bir işe giriştiyseniz sırf siz işin içindesiniz diye başkalarını da o çukura sokmaya çalışmayın. Ben kullandım ve gördüm , asla ama asla kimseye önermem .

Üslup meselesine gelince bu işten yüz binler kazanan kişilerin böylesine basit yollarla insanların gözünü boyamasına evet sert çıkarım kimseye de hesap verecek değilim ayrıca kimseyi kıracak bir söz söylemedim kimseye de en ufak bir hakaret etmedim burada polyanacılık oynayıp milleti yanlış yollara sevk etmeyin.

Ha bir de şu " sonuçları ortada" klişesini bir kenara koymanı öneriyorum , ne yani bizim mi haberimiz yok da istatistiki bir veri analizi yaptın ? Kullanıp da mutlu olanların kaçı buraya yazıyor rezil olanların kaçı yazmıyor biliyor musun ? Genel bir problem bu kendini otör ilan etme .
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2020, 17:21:37 Gönderen: kenanmed »

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 04 Temmuz 2020, 17:27:11 »
Ya kardeşim bak, yaşın itibariyle sana kardeşim diyorum, yazdıklarına bakılırsa, beni anladığını yada Anlayacağını Sanmıyorum, tartışma tercihimi, Beni Anlayabilen insanlardan yana kullanmayı Seçiyorum, prensibim Bu yönde..

Ve Seninle tartışmayı bırakıyorum, Çünkü burası Forumun Genel sohbet Yada Tartışma bölümüde Değil, Arkadaş Burada Sürecini Paylaşmış, Hayırlı olmasını Diliyorum, Sana da Verdiğin kararlarla Fikirlerinle Ve yaptığın Seçimlerle Hayatında Mutluluklar dilerim, Bol Şans.. (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram