Allah akıl fikir versin en iyi merkezler öneriyormuş , dünyada 2 tane saçma sapan ana endikasyonu saç olmayan bu iki ilaç olduğu için olabilir mi ? Dediğin adamlar sanki bu ilaçların arge çalışmalarında görev alıyor . Adam ekim yaptıktan sonra en ufak eksik olursa diye kapatmak için böyle şeylere başvuruyor sen de onların avukatlığını yapıyorsun yazık sana.
Ayrıca 3 -4 aylık kullanımla saçlar minoxile gayet alışmış olacaktır bırakıcak kişi bunu da iyi düşünerek başlasın
Bilader 1.si Allah Aklı benden Alsın biraz sana versin, 2.si kimse umrumda olmaz, ben kimsenin Avukatlığınıda yapmam işim olmaz, Valla yanlış anlamada, benim yazdıklarımı doğru düzgün okursan anlarsın, saygı duymuyor olabilirsin, kendi fikrin farklı olabilir onada Eyvallah, hepimiz kendi seçimlerimizi yaparız bu hayatta, ama doğru ama yanlış senin doğruların farklı olabilir, Bunlar benim doğrularım..
Tabiki adamlar bu ilaçların argesinde çalışmıyor, ben sadece bu merkezlerin tavsiye etmesiyle de hareket etmedim etmemde, Ben burda ekim yaptırıp, sonrasında Bu ismi geçen ilaçları kullanmaları sonucu ortaya çıkan kesin sonuçlara bakarak verdim kararımı, sende kendi kararını vermişsin, bu ismi geçen 2 ilacın sonuçları ortada.. Sen kullanma Kimse Kullanmanı Söylemiyor Sana..
Forumu doğru düzgün Araştırsaydın, Kendini Böyle Durumlarada Düşürmezdin.. Ama ben senin ilacı kullanmama fikrine yada kararına değil, konuşma üslübuna laf söyledim..
Adam gibi kendi fikrini beyan etseydin Şuan açıklamaya çalıştığın gibi, Herkes saygı duyardı ki zaten fikirler çelişiyor, Herkesin kendi Tercihi, Ama böyle dikta eder Gibi herkes Katılmak Zorundaymış Gibi fikrini Beyan Etmesen Daha sağlıklı Olur, Anladığını Umuyorum..
Ayrıca senin Konularınıda Okudum, 1.5 Sene Kullanmışsın Ve Bu Alttaki resimlerdeki Yorumlarında Sana Ait Olması Düşündürücü..
Tecrübeni burda Adam gibi Paylaşmak yerine Tuhaf Bi Üslupla Tartışma Ortamı oluşturmanda Tuhaf Zaten..
Bence senin Bi İletişim sorunun Var, önce bu sorunu hallet, Sonra Forumda vakit geçirmeye başla, Hem daha Sağlıklı Olur..